A VAGYONÁPOLÁS MESTERSÉGE
IGÉNYESSÉG - TUDÁS - FELELŐSSÉG - SIKER
Private banking
Investment management

Az ANKO SERVICES Kft befektetési szolgáltatásaival küldetésünk, hogy igényes magán és  vállalati/intézményi ügyfeleinket konzervatív módon átlagos piaci kamatok feletti biztonságos hozamhoz segítsük forint és deviza (USD, EUR,...) alapon.

A hazai és nemzetközi tőkepiac legkiválóbb termékeihez és megoldásaihoz adunk hozzáférési lehetőséget stratégiai partnereinkkel együttműködve. Professzionális szakmai-technikai hátterünk, Magyarország elismert és díjazott vagyonkezelője biztosítja a globális tőkepiacok naprakész, független értékelését és elérését. Üzletpolitikánkból adódó függetlenségünk a gondolatok és megoldások szabadságának luxusát biztosítja Önnek is. 

Bármit megálmodhat - gyakorlatilag nincs olyan élethelyzet, amelyre ne tudnánk megoldást javasolni, nincs olyan szelete a gazdaságnak és olyan régiója a világnak, amelyhez ne tudnánk hozzáférni a globális piacokon elérhető eszközökkel.


 
AKTÍV VAGYONKEZELÉS


Ön túl van már az első sikerein. Szeretné vagyonát biztonságban tudni, és élvezni mindannak előnyét, amit már felépített. Könnyedén, elegánsan, relaxáltan. Az élet egyéb területeire szeretne koncentrálni, és elvárja, hogy pénze akkor is működjön, amikor Ön épp kedvenc elfoglaltságának hódol. A napi törődést szívesen bízná másra. Mi gondoltunk Önre. 
BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS


A hazai és globális pénzügyi piac szinte átláthatatlan. Komoly felkészültség és szakmai szervezet szükséges a napi elemzésekhez, a folyamatok megértéséhez. Ön is ilyen gondolatokkal küzd, és keresi azt a független szolgáltatót, akinek értékítéletére, szakmaiságára és elfogulatlanságára támaszkodva hozhat jó döntéseket.  Mi Ön mellett állunk.
 BROKERAGE


Ön  szereti a kihívásokat és a magasabb kockázatokkal elérhető eredményeket. Szereti kézben tartani a történéseket, szívesen és gyorsan hoz döntéseket. Szereti a kényelmet és az elegáns megoldásokat. Emellett igazi kozmopolita, globális lehetőségekben gondolkodik. Szereti, ha gondolatai és megoldásai szabadon szárnyalhatnak. Élete a versenyfutás. Ez a szolgáltatás Önnek szól.


Ċ
Gyorgy Koller,
2012. dec. 5. 10:14
Ċ
Gyorgy Koller,
2012. dec. 5. 10:15
Comments