Nyheder 2011‎ > ‎

Nyheder 2010

 
11. december '10
 
Vi har haft begge heste med til stævne i Faxe, Leto gik sin første 80 cm, hun så ikke rigtigt første spring, så der fik hun en bom, men klarede så resten fejlfrit :o)
Quentel havde to gode runder i 90 (fejlfri) og LC (èn bom i omhop), på opvarmningsbanen er hun dog rigeligt spændende når hun er i brunst.
 
 
 
21. november '10
 
Stævne på hjemmebane (MØN), Leto gik sit første stævne, 50 cm, hun gjorde det over al forventning, og sluttede med 4 fejl. Quentel var også med, men hun synes bestemt ikke at ustyrlige ponyer var særlig sjove, det resulterede desværre i at hun snurrede rundt og stejlede lige op i mit hoved, det kostede en tur i ridehusbunden, en blødende læbe og en forstuvet kæbe, jeg fik efterfølgende redet en 90 cm, med en enkelt bom i omspringningen, hun sprang super så vi valgte at melde hende fra i LC, hun havde gjort det godt og jeg var bestemt ikke på toppen.
 
 
 
13. november '10
 
Quentel gik sin første LC idag i Møllebakkens Rideklub, vi havde en enkelt bom, men pyt hun sprang super, og virker som om at hun synes at springning er det sjoveste i denne verden.
 
 
 
8. november '10
 
Både Leto og Quentel var med til springundervisning idag, QP sprang som sædvanligt super, og Leto gjorde det helt ok i hendes debut på springbanen.
 
 
 
30-31. oktober '10
 
Quentel har været til stævne i NFRK, hun sprang alt hvad jeg bad om, og lørdag vandt vi 80 cm, søndag sprang hun koncentreret og med overblik, og vi fik to 2. pladser i 80 og 90 cm =)
 
 
 
 
29. oktober '10
 
Har haft Quentel og Leto med til dressurundervisning hos Stine idag, de var super søde at have med, lille video her :o)
 
 
 
 
Oktober '10
 
Vi er kommet igang med tilridningen af Dolce Vita, og det går godt, Shane tog hende dog første dag =)
 
3. oktober '10
 
Quentel til egnethedstest
 
QP har været til egnethedstest i DVs region 3 på Middelfart Ridecenter, fantastiske faciliteter, men endnu engang et middelmådigt DV arrangement.
Hun løssprang desværre ikke i vanlig stil, og spring med rytter blev også middel, hun endte med et samlet resultat på 742,5
 
 
 
27. september '10
 
R.I.P. Campari :'(
 
Vi har idag opgivet kampen for at få vores til dato bedste hest i orden, efter de alvorlige skader han pådrog sig sidste år under egnethedstesten på Vallensbæk Ridecenter
 
 
3. september '10
 
Ny hest i stalden
 
Vi har idag købt Leto, en lille 5 års hoppe efter Ladas, hun har haft føl i 2009, og er kun redet meget lidt.
 
 
 
 
19. juni '10
 
Coronadi er i fol!!!
 
Coronadi er hjemme fra bedækning med Carpaccio i Tyskland igen, denne gang i fol, termin 28. april '11
 
 
30. marts '10
 
Chicos Nephew er kommet til verden
 
Quentel har fået et dejligt hingsteføl efter Chicos Boy, folingen gik uden problemer, med Karl som jordemoder :o)