Ànims Empordà!

Tots hem plorat d'impotència... però no hi ha lloc per a les lamentacions. És el moment de tornar-nos a aixecar com a gran país que som. Cal tornar a l'Empordà allò que ens ha donat al llarg de tants i tants anys.
Quilòmetres de felicitat des dels Pirineus fins arran del mar. No seran els últims. El proper dimecres 15 d'agost tots tornarem a córrer per l'Empordà. Tant se val si és de color verd o negre perquè seguirem fent gala d'un dels grans paratges naturals de la nostra terra.
Cantallops, un dels 17 municipis afectats per l'incendi, serà el punt neuràlgic de la 'Cursa de Muntanya Solidària de l'Empordà' que recollirà fons per rehabilitar les zones forestals afectades. A més, Klassmark Trail obre les portes a totes aquelles entitats i moviments de voluntariat que vulguin aportar el seu granet de sorra per convertir aquesta iniciativa amb un gran esdeveniment de fons.
Més enllà del caràcter solidari, la organització ha treballat a fons en el recorregut de la prova. Es tracta d'una volta circular de 20 quilòmetres i un altre de 12km pels corriols dels boscos de l'Empordà, on els corredors i caminadors podran observar el contrast entre les zones afectades i les que han sobreviscut a l'incendi. Tu també pots formar part de l'Empordà a canvi d'un simbòlic donatiu de 10 euros.

Enamorats de l'Empordà, ara i sempre!

Més informació:

info@klassmark.com

659649209