Nieuwsflits‎ > ‎

( Gereserveerd ) Herplaatsing (Heeft u een mand klaar staan voor deze knappe Angfiero Reu?)

Geplaatst 15 jul. 2017 00:05 door De Webmaster   [ 29 jul. 2017 04:17 bijgewerkt ]
Dit is Baas van Angfiero een mooie Rottweiler reu uit onze eigen bloedlijn en wij zoeken voor hem een nieuw huis.

Deze door ons gefokte prachtige Rottweiler reu is geboren op 03-02-2015 en komt uit de combinatie Ziva van Angfiero X Rumble of the Fancy Rott`s en is een kleinzoon van
Fiero van Angfiero X Angel van Angfiero en Nova of the Fancy Rott's X Nero von der Südpfalz


Rottweiler Baas is een actieve en vrolijke reu van 2 1/2 jaar met een leuke werkdrift Wij doen de bemiddeling voor de eigenaar van Baas en zullen heel nauwkeurig de nieuwe eigenaar voor Baas beoordelen.

Baas zoekt echt een eigenaar met veel ras kennis, leidinggevende capaciteiten en veel tijd zijn nieuwe eigenaar zal dan zeker een goede vriend aan Baas hebben.

Baas van Angfiero is een super leuke en mooie Rottweiler die met de juiste eigenaar met veel tijd, geduld en doorzettingsvermogen heel goed uit de verf gaat komen. Baas is opgegroeid in huiselijke kring met kinderen is vriendelijk, sociaal en betrouwbaar.
Hij is goed opgevoed en is gek op wandelingen, maar ook nog bijzonder speels en leergierig heeft altijd zijn entingen gehad en zijn medische gegevens zijn bij ons aanwezig.
Omgang met kleine kinderen is goed en met katten en andere honden gaat het ook prima ook kan Baas alleen thuis zijn. Baas moet worden herplaatst door privé omstandigheden van de eigenaren 


Plaatsing geschiedt via de voorwaardes van Rottweiler Kennel Angfiero


Het komt gelukkig niet vaak voor dat er een Angfiero Rottweiler een nieuw huisje zoekt maar als het echt niet anders kan is ons beleid dat de herplaatsing ten alle tijden via ons verloopt.
Zodat de nieuwe eigenaar altijd een goed en eerlijk verhaal te horen krijgt met alle achtergrondinformatie die bij de hond hoort.
Daarnaast staan wij ook voor de nieuwe eigenaar klaar met hulp en adviezen ook alle documenten zoals een overdracht overeenkomst worden netjes door ons verzorgt zodat u zekerheid heeft dat u een eerlijke en goede Rottweiler in huis krijgt.


Mocht u interesse hebben in Baas van Angfiero dan kunt u contact met ons opnemen.