Nieuwsflits‎ > ‎

Dierendag Actie 2016 Proteq Dier & Zorg

Geplaatst 29 sep. 2016 08:37 door De Webmaster   [ 29 sep. 2016 08:39 bijgewerkt ]
Dierendag Actie 2016 Proteq Dier & Zorg profiteer nu van een eenmalige korting van 75 Euro op een dierenverzekering

Bij iedere dierenliefhebber staat dinsdag 4 oktober 2016 dik gedrukt in de agenda, dus ook bij u! Op deze dag staan we namelijk extra stil bij het welzijn van dieren.

Voor ons als fokker is 4 oktober ook een speciale dag. We realiseren ons dan extra dat honden en katten - ook wat de medische zorg betreft volledig afhankelijk zijn van hun eigenaar. in de maand oktober geeft Rottweiler Kennel Angfiero & Hondenschool Mario's Dog Training in samenwerking met Proteq Dier & Zorg een extra hoge eenmalige korting van 75 Euro bij het afsluiten van een zorgverzekering.Met de Proteq Dier & Zorg verzekering geeft u uw hond of kat de beste zorg
voor een betaalbare prijs
Verzeker uw huisdier in de maand oktober bij Proteq Dier & Zorg dan
krijgt u van ons een kortingsbon van 75 Euro Na het afsluiten van de verzekering dient u wel deze volledig ingevulde kortingsbon op te sturen naar Proteq.dan ontvang u 75 Euro teruggestort op uw bankrekening.De kortingsbon van 75 Euro is bij ons op de Kennel & Hondenschool verkrijgbaar maar wees er snel bij we hebben maar een aantal kortingsbonnen op voorraad!!
Comments