Nieuwsflits

Toekomstige Dekreu - Boris van Angfiero

Geplaatst 14 sep. 2017 06:22 door De Webmaster   [ 14 sep. 2017 06:22 bijgewerkt ]Boris zal als alles goed verloopt in de toekomst onze 
nieuwe dekreu worden.
Met de groei en ontwikkeling van Boris gaat erg goed ook in zijn gedrag hebben wij niets te klagen Hij 
heeft veel respect voor mens en dier en is een voorbeeld Rottweiler aan het worden.

Boris zal vanaf eind 2018 beschikbaar zijn voor Rottweiler teven die voldoen aan de gestelde eisen van onze kennel met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid.Zie ook Erfelijke Onderzoeken klik hier  ( Hd / Ed en JLPP )


Naam : Boris van Angfiero
Ras : Rottweiler   
Stamboom : Nee   
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 31-03-2017
Geboorteland : Nederland 
Geboorteplaats Naaldwijk 
In ons bezit sinds : 31-03-2017

Heupen Hd-? Ellebogen Ed-?
JLPP N/N - Vrij

Opleiding : Puppycursus


4e Generatie Angfiero bloedlijn

Een zoon van 

Mira van Angfiero en 
Baron Axel v.d Beemdenpark

Kleinzoon van  

Achterkleinzoon van  ( Gereserveerd ) Herplaatsing (Heeft u een mand klaar staan voor deze knappe Angfiero Reu?)

Geplaatst 15 jul. 2017 00:05 door De Webmaster   [ 29 jul. 2017 04:17 bijgewerkt ]

Dit is Baas van Angfiero een mooie Rottweiler reu uit onze eigen bloedlijn en wij zoeken voor hem een nieuw huis.

Deze door ons gefokte prachtige Rottweiler reu is geboren op 03-02-2015 en komt uit de combinatie Ziva van Angfiero X Rumble of the Fancy Rott`s en is een kleinzoon van
Fiero van Angfiero X Angel van Angfiero en Nova of the Fancy Rott's X Nero von der Südpfalz


Rottweiler Baas is een actieve en vrolijke reu van 2 1/2 jaar met een leuke werkdrift Wij doen de bemiddeling voor de eigenaar van Baas en zullen heel nauwkeurig de nieuwe eigenaar voor Baas beoordelen.

Baas zoekt echt een eigenaar met veel ras kennis, leidinggevende capaciteiten en veel tijd zijn nieuwe eigenaar zal dan zeker een goede vriend aan Baas hebben.

Baas van Angfiero is een super leuke en mooie Rottweiler die met de juiste eigenaar met veel tijd, geduld en doorzettingsvermogen heel goed uit de verf gaat komen. Baas is opgegroeid in huiselijke kring met kinderen is vriendelijk, sociaal en betrouwbaar.
Hij is goed opgevoed en is gek op wandelingen, maar ook nog bijzonder speels en leergierig heeft altijd zijn entingen gehad en zijn medische gegevens zijn bij ons aanwezig.
Omgang met kleine kinderen is goed en met katten en andere honden gaat het ook prima ook kan Baas alleen thuis zijn. Baas moet worden herplaatst door privé omstandigheden van de eigenaren 


Plaatsing geschiedt via de voorwaardes van Rottweiler Kennel Angfiero


Het komt gelukkig niet vaak voor dat er een Angfiero Rottweiler een nieuw huisje zoekt maar als het echt niet anders kan is ons beleid dat de herplaatsing ten alle tijden via ons verloopt.
Zodat de nieuwe eigenaar altijd een goed en eerlijk verhaal te horen krijgt met alle achtergrondinformatie die bij de hond hoort.
Daarnaast staan wij ook voor de nieuwe eigenaar klaar met hulp en adviezen ook alle documenten zoals een overdracht overeenkomst worden netjes door ons verzorgt zodat u zekerheid heeft dat u een eerlijke en goede Rottweiler in huis krijgt.


Mocht u interesse hebben in Baas van Angfiero dan kunt u contact met ons opnemen.
Proteq Dier & Zorg Lente Actie!

Geplaatst 9 mei 2017 09:37 door De Webmaster   [ 9 mei 2017 09:37 bijgewerkt ]

Mei en juni zijn bij Proteq Dier & Zorg actie maanden. 
We hebben daarom een mooi aanbod voor u als nieuwe eigenaar van een Angfiero pup. 
Als u bij uw nieuwe Angfiero pup een dierenverzekering van Proteq Dier & Zorg afsluit krijgt u eenmalig € 35,- korting op de premie tevens maak u kans op “een jaar lang gratis verzekerd te zijn" en geef u uw pup in het eerste verzekeringsjaar Royal Canin gezondheidsvoeding en ontvang nogmaals 25% van uw 1e jaarpremie retour. 
Dit geldt uitsluitend voor nieuw verzekerde pups De korting ontvangt u van Proteq Dier & Zorg achteraf op uw rekening.Voor meer informatie kunt u ook bij ons terecht. 

Actie periode 1 mei t/m 16 juni 2017

A-Nest Mira van Angfiero geboren 31-03-2017

Geplaatst 1 apr. 2017 23:10 door De Webmaster

Mira van Angfiero is op 31-03-2017 bevallen van 7 mooie pups 6 reutjes en 1 teefje Moeder en pups doen het erg goed 

Mira van Angfiero X Baron Axel v.d Beemdenpark
Erfelijke ziekte JLPP treft nu ook de Rottweiler

Geplaatst 3 jan. 2017 08:19 door De Webmaster   [ 3 jan. 2017 08:37 bijgewerkt ]

JLPP is een relatief onbekende ziekte,het is een erfelijke aandoening die nu ook de Rottweiler treft
en op dit moment voor veel ophef in de Rottweiler wereld zorgt.

Zo ver ons bekend is zijn in Duitsland Rottweiler fokkers verplicht om de hond te testen op JLPP.
In Nederland is dit (nog) niet het geval. 
Maar omdat het hier een zeer ernstige erfelijke aandoening betreft hebben wij besloten het niet af te wachten en laten wij de honden waar wij mee fokken naast HD en ED nu ook op JLPP te laten testen. ( Zie ook Erfelijke Onderzoeken klik hier )

De ziekte is in de volksmond ook bekend als stembandverlamming of strottenhoofdverlamming. JLPP is een afkorting en staat voor Juvenile Laryngeal Paralysis and Polyneuropathy en kwam aanvankelijk voor bij de Zwarte Russische terriër, maar nu ook bij de Rottweiler. Het is een erfelijke ziekte die de zenuwen aantast en begint bij het strottenhoofd. De ziekte begint in de puppyleeftijd. Bij de Rottweiler begint de ziekte in de regel rond elf tot dertien weken oud, maar bij andere rassen begint het vaak wat later. Ook schijnt het bij reutjes meer voor te komen dan bij teefjes.

JLPP is een erfelijke ziekte die zorgt voor verlamming van het strottenhoofd (larynx) bij honden. Hierbij zijn meerdere zenuwen betrokken en de aandoening start bij de lange zenuwbaan die de spieren in het strottenhoofd aansturen. De ziekte veroorzaakt verlamming van het strottenhoofd. Symptomen van deze verlamming zijn dat het ademen met veel geluid gepaard gaat en benauwdheid veroorzaakt.
Met name als de hond inspanningen moet verrichten of als het warm is. Ook lijkt het of de hond stikt in het eten en drinken. Dit kan weer leiden tot longontsteking.
Bovendien kunnen er ook oogafwijkingen door worden veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld staar.

De ziekte is progressief en in een later stadium kunnen ook de spieren in de achterpoten worden aangetast. Hierdoor kan de hond moeilijk opstaan en loopt waggelend. In een nog later stadium kunnen ook de voorpoten worden aangetast.

Bron : RottweilerStartGezocht Rottweiler Dekreu "HD/ED/JLPP Vrij"

Geplaatst 20 dec. 2016 06:32 door De Webmaster   [ 27 mrt. 2017 23:51 bijgewerkt ]

Wij zijn op zoek naar een goede en gezonde externe Rottweiler dekreu om in toekomst in te kunnen zetten voor onze dames

Waar moet de reu aan voldoen?

Wij hanteren een streng fokbeleid volgens de richtlijnen en de wetgeving in Nederland die voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid en zijn zeer kritische zo moet hij een goed karakter hebben en gezond zijn.
Ook moet hij HD / ED en JLPP getest zijn door middel van een veterinair onderzoek met een verklaring van de desbetreffende dierenarts en JLPP aantoonbaar met Laboklin Certificaat..
Minimaal 18 maanden oud zijn bij de dekking en een Stamboom is niet noodzakelijk maar mag wel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons


( Zie ook Erfelijke Onderzoeken klik hier )

Dierendag Actie 2016 Proteq Dier & Zorg

Geplaatst 29 sep. 2016 08:37 door De Webmaster   [ 29 sep. 2016 08:39 bijgewerkt ]

Dierendag Actie 2016 Proteq Dier & Zorg profiteer nu van een eenmalige korting van 75 Euro op een dierenverzekering

Bij iedere dierenliefhebber staat dinsdag 4 oktober 2016 dik gedrukt in de agenda, dus ook bij u! Op deze dag staan we namelijk extra stil bij het welzijn van dieren.

Voor ons als fokker is 4 oktober ook een speciale dag. We realiseren ons dan extra dat honden en katten - ook wat de medische zorg betreft volledig afhankelijk zijn van hun eigenaar. in de maand oktober geeft Rottweiler Kennel Angfiero & Hondenschool Mario's Dog Training in samenwerking met Proteq Dier & Zorg een extra hoge eenmalige korting van 75 Euro bij het afsluiten van een zorgverzekering.Met de Proteq Dier & Zorg verzekering geeft u uw hond of kat de beste zorg
voor een betaalbare prijs
Verzeker uw huisdier in de maand oktober bij Proteq Dier & Zorg dan
krijgt u van ons een kortingsbon van 75 Euro Na het afsluiten van de verzekering dient u wel deze volledig ingevulde kortingsbon op te sturen naar Proteq.dan ontvang u 75 Euro teruggestort op uw bankrekening.De kortingsbon van 75 Euro is bij ons op de Kennel & Hondenschool verkrijgbaar maar wees er snel bij we hebben maar een aantal kortingsbonnen op voorraad!!
Nieuws voor onze nieuwe Angfiero puppy eigenaars

Geplaatst 29 apr. 2016 02:49 door De Webmaster

Steeds meer puppy eigenaren zijn ervan overtuigd dat een dieren zorgverzekering er gewoon bij hoort.
Ze hoeven zich dan geen zorgen te maken over onverwachte medische kosten.
Dat is prettig, voor de eigenaar maar uiteraard ook voor het huisdier.

Voor u als nieuwe eigenaar van een Angfiero pup is het nu nog aantrekkelijker om een nieuwe Proteq Dier & Zorg Verzekering af te sluiten.
U krijgt bij het afsluiten van een nieuwe Proteq Dier & Zorg Verzekering geen €10 ,- maar €25 ,- retour op de premie en daarnaast maak u nog eens kans op extra korting tot €25,- en maakt u als nieuwe eigenaar kans om de volledige jaarpremie terug te krijgen als u voor 1 juli a.s. een nieuwe verzekering afsluit

Geboortenieuws!! Ziva en Zia

Geplaatst 30 mrt. 2016 03:01 door De Webmaster   [ 30 mrt. 2016 03:27 bijgewerkt ]

Met gepaste trots kunnen wij jullie mededelen dat
Ziva van Angfiero en Zia van Angfiero beide zijn bevallen.

Ziva van haar C-Nest en Zia van haar A-Nest

C-Nest Ziva van Angfiero 

Ziva van Angfiero X Bruce van de Patershoeve
Geboren op 27-03-2016 ( 0:45 - 4:40 )

3 reuen en 4 teven
Met gemiddeld gewicht van 450 gram

C-Nest Ziva van Angfiero


A-Nest Zia van Angfiero 

Zia van Angfiero X 
Chester van de Wodanahoeve
Geboren op 26-03-2016 ( 13:45 - 19:55 )

6 reuen en 3 teven
Met gemiddeld gewicht van 450 gram

A-Nest Zia van Angfiero


Jubileum Reünie - Rottweiler Kennel Angfiero

Geplaatst 15 jan. 2016 02:41 door De Webmaster   [ 27 jan. 2016 10:29 bijgewerkt ]


Wij zijn druk met de plannen om het 5 jarig jubileum van de kennel dit jaar te vieren met alle Rottweilers uit de Angfiero bloedlijn en hun baasjes. 
Wij blijven altijd graag nauw betrokken met onze Angfiero pups en zijn nu druk met de voorbereiding van de Jubileum Reünie. 

Deze reünie is bedoeld voor alle nesten die bij ons geboren zijn maar ook voor mensen die graag kennis willen maken met ons,onze werkwijzen en voornemens zijn een Rottweiler pup bij ons aan te schaffen. 

Het zal deze zomer plaats gaan vinden maar wij zijn nog bezig met de locatie, data en het programma.

1-10 of 29