Hondenverzekering


Als fokker adviseren wij een Dierenverzekering van Proteq Dier & Zorg aan.

Verantwoord huisdierenbezit brengt ook een goede verzorging voor uw huisdier met zich mee. Dat geldt niet alleen voor voeding, aandacht, speeltjes of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op de kosten van de dierenarts en onvoorziene medische behandelingen. Als uw huisdier ziek wordt kunnen de kosten voor een dierenarts behoorlijk oplopen.
Door uw huisdier te verzekeren voorkomt u financiële tegenvallers en kunt u uw huisdier voorzien van de beste en meest optimale (medische) zorg.


Wij krijgen vaak de vraag "Waarom zou ik mijn Rottweiler verzekeren? Hij is nooit ziek". 
Een logische vraag, maar... een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts!
Uw dierenarts kan uw Rottweiler vaak weer volledig genezen, maar rekeningen van 600 a 700,- euro zijn zeker geen uitzondering meer. 
U moet dat geld dan wel hebben. Als u voor uw hond een verzekering afsluit, hoeft u zich over onverwachte medische kosten t.g.v. een ongeval en of ziekte geen zorgen meer te maken. Een prettige zekerheid, voor u en voor uw huisdier.

Wij krijgen vaak de vraag "Waarom zou ik mijn Rottweiler pup verzekeren? Mijn pup komt toch van een goede fokker 
Een goede fokker is helaas geen garantie dat uw hond nooit ziek wordt of nooit een ongeluk krijgt. 
Was het maar waar..... Hoe gezond uw dier ook is, het kan de beste overkomen en dan moet u wel geld beschikbaar hebben voor de medische zorg.


Proteq Dier & Zorg specialiseert zich al jaren in het verzekeren van honden in Nederland. Wat dat precies inhoudt vertellen we u graag. Bij Proteq Dier & Zorg kunt u kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering.
Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Vanaf April 2015 zijn wij als Rottweiler kennel officieel partner van Proteq Dier & Zorg.


Door op de onderstanden banner te klikken gaat u rechtstreeks naar de website van Proteq Dier & Zorg en bij het afsluiten van een dierenverzekering ontvangt u € 10 ,- retour. 

Rottweiler gezondheidsverzekering


25% extra korting 

Geef uw Rottweiler pup in het eerste verzekeringsjaar Royal Canin gezondheidsvoeding en ontvang nogmaals 25% van uw 1e jaarpremie retour. Dit geldt uitsluitend voor nieuw verzekerde pups met een leeftijd tot 6 maanden. In de daaropvolgende jaren ontvangt u bij blijvend en aantoonbaar gebruik van Royal Canin 10% korting zoals de samenwerking tussen Royal Canin en Proteq Dier & Zorg voortduurt. De korting ontvangt u van Proteq Dier & Zorg achteraf op uw rekening.
gezondheid_verzekerd