Welkom op de website van Rottweiler kennel Angfiero hier willen wij u kennis laten maken met 
onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Rottweiler .

Wij fokken hobbymatig en hanteren een streng fokbeleid volgens de richtlijnen en de wetgeving in Nederland die voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot verschijning, gedrag en gezondheid.onze kennel voldoet aan alle hedendaagse eisen.
Maak gebruik van onze ervaring en expertise wij helpen u graag bij het maken van de juiste afwegingen en keuzes een Rottweiler is geen hond voor iedereen en het is dan ook niet vanzelfsprekend dat wij aan iedereen een Rottweiler pup verkopen.

Wij zijn een kleine Rottweiler kennel en houden onze honden op 2 locaties 5 in het westland 'Naaldwijk' en 2 in Noord-Brabant "Sint Willebrord" met als doel om goede,mooie, sociale en gezonde Rottweilers te fokken.
De kennel dankt haar naam aan de start die wij in 2011 hebben gemaakt met het fokken van Rottweilers Angfiero is de afkorting van Angel en Fiero ons Rottweiler koppel waarvan wij ons eerste nestje kregen

© Foto : Loes van der Wijk eigenaar van Roxy van Angfiero


Al onze honden worden in huiselijke kring gehouden en er wordt veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups.  
Zo leren ze omgaan met alle huiselijke geluiden, andere honden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen.

Naast het fokken van Rottweilers geven wij ook hondentraining en gedragsbegeleiding op onze eigen hondenschool. 
Wij bieden de nieuwe puppy eigenaren de mogelijkheid om samen met hun Rottweiler pup en hun nest genoten een cursus te komen volgen bij ons.
Als fokker weten wij als geen ander de karaktereigenschappen van onze honden daarom kunnen wij u een cursus aanbieden wat helemaal is toegespitst op u Rottweiler .En nog even voor de duidelijkheid
 Onze pups worden NIET gecoupeerd!!! 
Buiten dat het wettelijk verboden is zijn wij er erg principieel op tegen   


      Volg ook onze Kennel op facebook  
Like en deel