Анелия - Anelia

Анелия и Джена се хванаха за косите, охраната едвам ги разтървала

Анелия налетяла на бой на по-младата си колежка зад кулисите на концерта

Анелия се сби с Джена на концерта на Планета! Зад кулисите на шоуто се е разиграл същински цирк, издават ошашавените хора от екипа. В центъра на който са били двете изпълнителки. А причината за сеира е времето, което всяка певица има на сцената на концерта, за да представи песните си пред публиката.

Анелия и Джена се сбиха на концерта на Палнета
Анелия и Джена се сбиха на концерта на Палнета
Изпълнението на Анелия се оказало непосредствено след това на Джена. Която обаче просрочила полагаемото й се време на сцената и по този начин накъсила сериозно това на колежката си. Младата изпълнителка изобщо не се трогнала, че Анелия стои зад кулисите и нервно я чака да приключи, а най-нагло си изпълнила няколко парчета на бис, под предтекст, че феновете в залата настоявали да я видят пак на сцената.

Естествено, бившата съпруга на Коко Динев не подминала поведението на по-младата си колежка току така. Анелия накарала хората от екипа незабавно да прекратят изявата на Джена на сцената, за да може да излезе тя. „Като излизаше на сцената я подмина супер демонстративно“, разказват очевидци на панаира, научиха от hotarena.net.

Това обаче се оказало едва началото на истинския екшън. След като приключила с изпълнението си Анелия се нахвърлила върху колежката си заради своеволието й. Двете пайнерки буквално се хванали за косите, а охраната на концерта едвам успяла да ги разтърве, за да не се стигне до по-голям сакатлък. Според запознати пък причината за разпрата между двете е от преди и на концерта напрежението просто е ескалирало.

Както знаете, Анелия беше омъжена за Коко Динев. За Джена пък се говореше, че му е била любовница. И макар аферата им да се е случила след развода на бизнесмена с Анелия, втората от тогава не може да понася по-младата си колежка.

Анелия отново жегна Емилия в интервюто за „Папараци“

Анелия даде болезнено откровено интервю за отношенията си с Емилия. Въпреки че певицата не спря да повтаря, че държи много на мира в семейството и е в прекрасни отношения с настоящата половинка на Коко Динев, не пропусна да я жилне.

Пред Ива Екимова Анелия сподели, че с Емилия са се помирили главно заради децата. „Просто попаднахме в ситуация, в която се оказахме и тримата на една маса, седнахме и поговорихме. Дадохме си сметка, че това се отразява и на децата и се помирихме. С времето разбрах, че тя е имала своите огорчения и тревоги. Ами трудно е да бъдеш втората жена, втората снаха и да знаеш, че си вечно втората“, каза тя.

Анелия пак жилна Емилия 
Анелия пак жилна Емилия
Певицата уж съчувстваше на колежката си, но думите й прозвучаха точно като добре премерен удар. Анелия не пропусна да жилне Емилия и че самата тя е мълчала с достойнство, докато колежката й е правела намеци и е разпалвала слухове по неин адрес.

„Не ми беше лесно. Никак не ми беше лесно“, откровена е Анелия за миналото, което твърди, че е преживяла. Певицата откровено признава, че се опитва да остави този период зад гърба си и сега всички са едно „голямо, щастливо семейство“.

Изпълнителката обаче не скри, че е направила тази жертва само и единствено заради дъщеря си Ивон. Момиченцето е най-важното за нея, но фолк дивата е откровена, че няма почти никакво време за наследницата си. „Аз не уча уроци заедно с нея, не си играя с нея, мен почти ме няма у дома. Слава Богу Ивон разбира работата ми и приема нещата, такива, каквито са“, откровена е Анелия.

Фолк дивата разкрива още, че е сложила край на враждата с Емилия и че между двете нямало такава. Зрители обаче коментират, че изпълнителката всъщност силно е жегнала новата жена до Коко, като я е наредила доста кофти пред Ива Екимова.