ANEKABAZAAR

 RENDANG
XKL SKYFRUIT ENERGY FIBRESTUD 100

PASANGAN BERMASALAH?

PASANGAN BAHAGIA

 

  LASTIK

 

 

   Aneka bazaar adalah portal yang menawarkan belian barangan terpilih yang          mungkin tidak boleh didapati di tempat lain dengan harga yang berpatutan.

   Diantara barangan yang kami tawarkan di sini termasuklah :

  • MAKANAN 
        ANEKA RENDANG DAN JUGA RENDANG CAMPUR
  1. Rendang Ayam -  per kg RM50.00 (postage RM10)
  2. Rendang Daging - per kg RM50.00 (postage RM10)
  3. Rendang Tok - per kg RM50.00 (postage RM10)
  4. Rendang Campor (daging+limpa+hati)  - per kg RM60.00 (postage RM10)
Produk ini dalam keadaan Frozen dan akan di hantar melalui POS LAJU yang hanya memakan masa 2 hari bekerja atau pun 3 hari bekerja bagi setengah tempat dan dijamin tidak akan busuk bila sampai ke pinti rumah anda.


  • KESIHATAN KELUARGA - Makanan supplement untuk merangsang daya sex lelaki, Treatment bagi anda yang mempunyai masalah PE (premature ejaculation), alat-alat rangsangan bagi pasangan yang bermasalah.
  1. XKL Skyfruit Energy Fibre Drink - Bagi anda yang mempunyai masalah ED (Erectile Dysfunction/Masalah Ketegangan),  produk ini mampu merawatnya secara semula. Ia dihasilkan dari ekstrak buah TUNJUK LANGIT yang megandungi Flavonoids dan Saponins yang bertindak :
          - melancar perjalanan darah dan merendahkan kadar kolestrol dalam darah.
          - mengurangkan risiko serangan penyakit jantung.
          - bertindak sebagai anti-oksidan.
          - menambah sistem imuniti bafdan.
          - mengandungi pelbagai protin semulajadi, bahan galian, vitamin dan                       lain-lain zat pemakanan yang penting bagi badan.

        HARGA SEKOTAK MENGANDUNGI 10 SACHET - RM190.00                          (postage RM10)
     2 .  STUD 100 - Bukan semua di antara kita dilahirkan dengan mempunyai               kesihatan yang sempurna samada dari segi fizikal dan juga mental. Bagi               anda yang mempunyai masalah PE (Pre-mature Ejaculation/Pancutan                   Pra-matang) produk ini telah digunakan secara meluas di seluruh dunia               dan mendapat pengiktirafan Jabatan Farmausitikal US untuk digunakan               secara luaran bagi mengurangkan sensitiviti penis yang membolehkan                   anda dan pasangan anda mengecapi hubungan kelamin yang lebih lama               sehingga masing-masing mampu mencapai climax yang selama ini                       menjadi satu masalah besar dalam hubungan kelamin anda.

          Mengandungi ejen aktif LIDOCAINE yang membantu mengurankan kadar              sensitiviti PENIS anda.

          Cara menggunakannya - 3 kali spray atau mengikut keperluan anda  (tapi              jangan melebihi 10 kali) pada forehead penis anda 30 minit sebelum                      melakukan hubungan jenis. Dinasihatkan anda membasuh terlebih dulu              sebelum melakukan hubungan jenis.

          Anda akan mencapai climax selepas beberapa ketika melakukan hubungan           kelamin setelah kesan STUD100 semakin berkurang. InsyaAllah kami jamin           akan melebihi dari masa yang anda capai sebelum anda menggunakan                  produk ini.

          HARGA SATU UNIT BOTOL (12 gm - 120 kali spray) - RM60.00                  (harga termasuk postage)
        
      


      3.
BARANGAN KESELAMATAN


          LASTIK - Tentu anda pernah mendengar atau melihat atau                                 menggunakannya semasa zaman kanak-kanak dahulu. Masa tu lastik                   dibuat dari dahan pokok yang bercabang digunakan mungkin untuk lastik             burung atau ayam semasa menjemur padi atau pun lastik lembu.

          Produk ini di import dari luar negeri dan buat dari besi berkualiti                    dan mempunyai penguat/penstabil lengan supaya tarikan lastik menjadi               lebih selesa bagi menjamin capaian sasaran yang lebih tepat.

KEGUNAAN LASTIK

Jarak sasaran lastik boleh menjangkau sehingga 100 meter. Dengan jarak yang begitu jauh dan juga saiz yang kecil dengan hanya menggunakan guli sebagai peluru yang boleh di dapati dengan senang dan murah dari kedai aquarium, kami memberi peluang kepada anda memikirkan kegunaannya di waktu-waktu yang sangat anda perlukan ketika berdepan dengan sesuatu yang menimbulkan ancaman keselamatan kepada anda mau pun keluarga anda. Tidak rugi sekiranya disimpan satu lastik di dalam kereta atau di rumah mengambil kiranya saiznya yang kecil dan mudah disimpan serta tidak berbahaya.

HARGA 1 UNIT LASTIK - RM50.00 (harga termasuk postage)

 

CLICK TO ORDER