Pagina principala

FORUM
http://andreiloto.myforum.ro - Incepand cu 10.02.2018 am decis sa reactivez forumul creat in 2009.

    Ma numesc POP Andrei Lucian, sunt din Baia Mare, si am creat acest site pentru a prezenta public experientele avute, in special, cu institutiile statului, majoritatea problemelor afectand (direct sau indirect) un numar mai mic sau mai mare de cetateni!
    Incepand cu 2001, ma ocup de intretinerea/actualizarea unui program de salarii, si in aceasta perioada am constatat foarte multe aberatii in legislatia romaneasca, din pacate, sesizarile trimise diferitelor institutii ramanand, de cele mai multe ori, IGNORATE!

 

NOUTATI
10.02.2018: http://andreiloto.myforum.ro - Am reactivat forumul creat in 2009.
03.01.2014: http://www.andreiloto.hol.es - am reusit implementarea unui site nou care permite vizitatorilor sa lase comentarii! Voi incepe transcrierea articolelor pentru a permite, pentru fiecare articol, posibilitatea de a lasa comentarii! Din pacate, din Noiembrie 2018 gazduirea gratuita a fost inchisa, site-ul fiind indisponibil din acel moment!

Articole noi

Ultimele modificari

    Deoarece intentionez sa abordez experiente si din alte domenii decat salariile, site-ul va fi organizat in urmatoarele grupe:
  • Legislatie Salarii - Vor fi abordate situatii care afecteaza domeniul salariilor.
  • Legislatie Rutiera - Respectarea legilor privind circulatia pe drumurile publice poate face diferenta dintre jungla sau civilizatie!
  • Bunuri si servicii - Din pacate un produs pe care il cumparati nu corespunde specificatiilor si promisiunilor primite! Acelasi lucru este valabil si pentru diferite servicii (reparatii/renovari)!