Charity Kranenburg-Veenhuizen


Beluister de geluidsopname

Bekijk de beelden


Geachte heer/mevrouw,

Hierbij geef ik mijn mening en mijn bevindingen met de komst van een sneltram.

Door de komst van een sneltram neemt de criminaliteit wel degelijk toe.

* Ik heb een artikel gevonden, dan wel uit 1996, dat de komst van een sneltram in Amstelveen criminaliteit doet toenoemen. Dit is door de politie van Amstelveen Noord geconstateerd. Het wordt voor de Criminelen makkelijk om vanuit Amsterdam naar Uithoorn te komen.

Daar zitten wij in Uithoorn toch niet op te wachten?

Waarom niet tot de MacDonalds? * ze zeggen dat dit teveel geld gaat kosten, maar het kost  ook niet veel geld om de sneltram door heel Uithoorn te laten gaan? Als je de sneltram tot de MacDonalds trekt, hebben we geen overlast meer van hangjongeren in- en rondom het busstation, wordt het voor criminelen ook minder aantrekkelijk om richting Uithoorn te komen. Jullie willen minder bussen laten rondrijden in Uithoorn, hierdoor komen veel mensen in de problemen. Veel ouderen kunnen moeilijk lopen en moeten door de komst van de Sneltram meer kilometers lopen en veel meer overstappen.

Als laatste punt heb ik de veiligheid * Heel veel kinderen zullen via de sneltram overgang naar school moeten gaan, persoonlijk vind ik dit niet veilig. Ik zal me kind/kinderen dan ook niet snel alleen naar School laten gaan. We zijn allemaal jong geweest en hebben genoeg kattenkwaad uitgehaald, nog even snel voor de tram langs wie durft??

A.U.B. Gemeente Uithoorn denk hierover na!!!

Laat Uithoorn Uithoorn blijven

Met vriendelijke groet,

Charity Kranenburg-Veenhuizen