Amsterdamse Cross Competitie
Welkom op de website van de Amsterdamse Cross Competitie. 
De ACC wordt ook in seizoen 2017/'18 weer georganiseerd door de gezamenlijke clubs in de regio "Groot Amsterdam".  Net als vorige jaren zijn er wedstrijden op clubparcoursen, maar ook in gebieden waar je normaal gesproken niet met je fiets mag komen!  De gezamenlijke organisaties streven er naar om deze 8e editie verder te professionaliseren en uit te bouwen. Wij hopen dat jullie ook komend seizoen weer allemaal op de veldrijfiets of MTB klimmen om mee te doen

Veranderingen komend seizoen (21 september 2017)

Er zijn dit jaar een aantal kleine veranderingen maar gelukkig blijft veel blijft hetzelfde in vergelijking met vorig jaar.

Lees voor de zekerheid de reglementen door, dan weet je alles én zeker, maar in het kort de highlights vind je op de nieuws-pagina.


De nieuwe wedstrijdkalender  (12 september 2017)

Tijdens de vergadering van vanavond is de wedstrijdkalender voor komend seizoen vastgesteld.

Door verbouwingen op het parcours van De Bataaf is er dit jaar geen wedstrijd mogelijk in Zwanenburg. Er wordt driftig gewerkt aan veranderingen en verbeteringen, zodat De Bataaf belooft dat ze volgend jaar op de kalender terugkeren met een toprondje.

Terug op de kalender is de wedstrijd van De Kampioen bij Wheelerplanet in Spaarnwoude, zodat er dit jaar 11 clubs zijn die een wedstrijd organiseren. WVA organiseert er zelfs 2. In het begin van het seizoen vindt er op hun parcours een try out plaats voor het Districtskampioenschap wat zij ook organiseren (buiten de ACC om). En op Oudjaarsdag vindt ook de finale weer plaats bij WVA, zodat de ACC dit jaar bestaat uit 12 wedstrijden.

Later meer over de kleine veranderingen die dit seizoen zullen worden doorgevoerd in de reglementen en opzet van de ACC. Wees gerust, die zullen niet schokkend zijn.