Enllaços d'interès

ENLLAÇOS

Consorci d'Educació de Barcelona 

 Adreça WEB
Contingut de la pàgina 

http://www.xtec.es Xarxa Telemàtica de Catalunya.Un dels serveis de la Generalitat de Catalunya que proporciona informació a professors, alumnes i pares sobre educació. 

http://www.educalia.org Fundació "La Caixa" posa a disposició dels usuaris una web on trobarem informació sobre activitats infantils, jocs educatius ... 

http://www.edu365.com Uns dels diferents serveis de la Generalitat de Catalunya que ofereix informació a professors, alumnes i pares sobre l'educació a Catalunya. 

http.//www.gencat.cat Pàgina cultural de la Generalitat de Catalunya. 

http://www.escolacristiana.org Pàgina oficial de les escoles de caire cristià a Catalunya. 

http://www.wikipedia.org Enciclopèdia lliure on trobarem tot tipus d'informació per els nostres treballs escolars.

http://www.elconsell.cat Consell de l'Esport Escolar de Barcelona on podras trobar tots els resultats i classificacions de totes les activitats esportives escolars de la ciutat.

http://www.bcn.es Pàgina Oficial de l'Ajuntament de Barcelona on podràs trobar tot tipus d'informació relacionada amb la nostra ciutat.  

http://www.meteocat.com Servei Meteorològic de Catalunya. Pàgina on podràs saber tota la informació relacionada amb el temps i la previsió meteorològica que s'espera. 

http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/ Uns dels diferents serveis de la Generalitat de Catalunya que ofereix informació a professors, alumnes i pares sobre l'educació a Catalunya.

http://www.msf.es/ MédicosSinFronteras.
Somos una organización médico-humanitaria internacional que aporta ayuda a poblaciones en situación precaria.