Cultura

Aquí us mantindrem informats de l'Agenda i Activitats Culturals a l'escola.

AGENDA 21 ESCOLAR (ESCOLES VERDES)

L'agenda 21 escolar és un sistema en el que l'escola a la seva escala assumeix la seva responsabilitat en els problemes socioambientals, analitza el seu estat i es compromet en accions de millora al seu abast, a partir d'una comissió, on poden participar tots els membres de la comunitat educativa, que assumeix la responsabilitat d'impulsar uns plans d'acció per aplicar la sostenibilitat en el centre escolar i en l'entorn més immediat.
L'agenda 21 escolar vol ser un instrument útil d'educació ambiental en tant que és una eina per a l'aprenentatge sobre la realitat i destinat a transformar questa realitat. Especialment la realitat més propera, ja que convida a la reflexió i la intervenció focalitzades en el centre educatiu i els seus plantejaments i activitats, des dels aspectes metodològics fins a las característiques de la convivència, la pràctica en la gestió de recursos o les experiències de projecció del centre cap a l'exterior.

"Educar per a la sostenibilitat és capacitar per saber fer bé les coses que cal fer. No es tracte de disminuir l'impacte de le coses insostenibles, sinó de dissenyar processos sostenibles"

                                                                Ramón Folch 
  
ESCOLA VERDA

ELS NOSTRES TAPS DE PLÀSTIC SÓN SOLIDARIS

Gràcies a la vostra col·laboració hem ajudat a la investigació de malalties no gaire conegudes.

Però sabeu per què només amb aquest petit gest aconseguim ajudar a algú?

Nosaltres primer classifiquem les deixalles en plàstic, paper, vidre i residus, més tard arriba el camió de les escombraries i s'emporta, a la planta de reciclatge, tot el que nosaltres hem classificat. Aquí es fan grups dels diferents tipus de plàstic que s'utilitzen i llavors comença el reciclatge de les matèries. 

Nosaltres amb la recollida de taps ja fem aquesta classificació, així que directament el camió arriba a l'escola i se'ls emporta per reciclar.

1 TONA DE TAPS SOLIDARIS = 200€ SOLIDARIS

SOLIDARITAT = NENS I NENES DE L'SCALA DEI

GRÀCIES PER LA VOSTRA AJUDA!


Subpàgines (1): Més Cultura