BENVINGUTS

a la pàgina de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'IES Pius Font i Quer.

Volem que aquest espai web ens sigui útil per a la comunicació entre les famílies i l'Ampa, amb informació sobre serveis i activitats.

Agrairem la vostra col·laboració! 


Notícies recents

 • Neuroeducació i el cervell adolescent
  Dijous passat, 16 de març, va tenir lloc a les instal·lacions de l'institut Pius Font i Quer la primera xerrada dirigida a les famílies i organitzada per l'AMPA. Aquesta portava per títol “Neuroeducació i el cervell adolescent". La ponent d’aquesta xerrada va ser l’Anna Carballo; psicòloga i doctora en Neurociències.


  Des de l'AMPA volem agrair la vostra participació i recordar-vos que el proper 19 d'abril hi ha la segona xerrada d'aquest curs: “Els nostres fills i la cultura de l’esforç” El ponent d’aquesta xerrada serà el Pere Alastrué. És psicòleg i màster en psicologia de l’esport.
   
  Publicat a les 17 de març 2017, 3:59 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • FESTA D'ESTUDIANTS PEL VIATGE DE FINAL DE CURS
  Enguany els alumnes de 4t d'ESO estan organitzant una festa d'estudiants relacionat amb la seva campanya econòmica per anar de viatge de final de curs! 

  La festa tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de les 18:00 al SIELU
  Podeu comprar les entrades anticipades al despatx de l'AMPA en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres o al restaurant Cal Bisbe a partir de les 19:00h. 

  Us deixem el cartell de l'esdeveniment per a més informació!

  Publicat a les 16 de gen. 2017, 3:37 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • El Projecte Cala Montjoi ja ha començat!
  Com cada any, els alumnes i les famílies de 2n d'ESO de l'INS Pius Font i Quer, juntament amb l'AMPA ¡, duen a terme una campanya econòmica per anar a Cala Montjoi dins del Crèdit de Síntesi. 
  Fins ara els alumnes i les famílies s'han organitzat per a vendre números de loteria. I a partir de demà començaran a vendre uns calenadris de sobretaula que ells i elles mateixes han dissenyat. Us deixem amb una petita mostra.

  Aviat noves activitats i fotos!   Publicat a les 23 de nov. 2016, 2:56 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Ja estan obertes les inscripcions de Teatre!
  Bones famílies, 

  Com cada any torna el teatre a l'institut; cada dimarts de 16h a 18h els alumnes de tots els cursos podran participar d'aquesta extraescolar. D'octubre a maig  amb la representació de l'obra a final de curs. 
  Les classes comencen el primer dimarts d'octubre, per aquest curs el dia 4 d'octubre.
  La monitora del taller és l'Ada Andrés Arisa, llicenciada en art dramàtic; i el preu d'aquesta activitat és de 140€ tot el curs; amb la possibilitat de pagar-ho fraccionat.  
  Les inscripcions les podeu fer a través de l'arxiu adjunt a la notícia. 
  Per qualsevol dubte podeu enviar un correu: orientacio.pius@iespfq.cat
  Publicat a les 8 de set. 2016, 3:41 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Lloguer d'armariets pel curs 2016-2017

  L’AMPA de l’Institut Pius Font i Quer ofereix a l’alumnat de: 3r i 4t d’ESO i de batxillerat, la possibilitat de llogar un armariet per guardar-hi els seus objectes personals. Aquests armariets estan situats al corredor del 1r pis i s’hi pot accedir ininterrompudament durant tot l’horari escolar.

  El preu del lloguer és de 25 € anuals. Amb aquest preu es dóna una clau; si se’n volen més, cal marcar-ho en el rebut i es cobraran 4€ per cada clau suplementària.

  El preu dels alumnes que l'any passat ja tenien armariet és de 20€ anuals. 

  Es cobrarà directament al Banc de Sabadell; als seus caixers automàtics, menú – Altres, submenú: - Pagament a tercers, introduir el codi de l’AMPA, nº: 001632; un cop fet el pagament, s’haurà de portar el rebut i el document adjunt a consergeria abans del dia 8 de setembre de 2015.

  A partir del dia 15 de setembre, es podrà passar per consergeria a recollir la clau de l’armariet. Les claus es repartiran per rigorós ordre de recepció dels rebuts no del pagament.

  Tant  la Direcció de l’Institut com l’AMPA valoren molt positivament la utilització d’aquests armariets, perquè garanteix una major seguretat per a l’alumnat i l’ajuda a organitzar-se. També ajuda  a mantenir endreçada i organitzada l’aula. Al calaix de la taula de la classe hi cap el material just per a una hora de classe i acumular-hi més material dificulta molt una correcta organització i endreça; a més a més, l’alumnat, quan és fora de la seva aula, pot anar a buscar-hi el material quan calgui, sense necessitat d’interrompre la classe.

                     Manresa, juny de 2016.

   

  Publicat a les 7 de set. 2016, 1:17 per AMPA IES Pius Font i Quer
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 68. Mostra'n més »El Calendari de l'AMPA