BENVINGUTS

a la pàgina de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'IES Pius Font i Quer.

Volem que aquest espai web ens sigui útil per a la comunicació entre les famílies i l'Ampa, amb informació sobre serveis i activitats.

Agrairem la vostra col·laboració! 


Notícies recents

 • Final d'èxit de l'extraescolar de teatre
  Des de l'AMPA volem agraïr la participació de totes les famílies i alumnes de l'Ins Pius Font i Quer que veu assistir a l'obra de teatre protagonitzada pels alumnes de l'extraescolar de teatre; moltes gràcies a ells i elles, també.

  I moltes gràcies a l'Ada i a tot l'equip que ho va fer possible! 

  Aviat penjarem alguna foto!
  Publicat a les 23 de maig 2017, 3:35 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Confiem en l'escola pública!
  La FAPAC volem fer una crida a totes les famílies perquè, durant el període de pre-matriculacions escolars, feu una aposta decidida per l’escola públicaPer aquest motiu, hem fet un vídeo amb la participació d' Ada Colau i Carles Puigdemont, entre d'altres, que porten o han portat els seus fills i filles a l’escola pública. Tots expliquen els motius de la seva decisió.

  Publicat a les 3 d’abr. 2017, 1:30 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Neuroeducació i el cervell adolescent
  Dijous passat, 16 de març, va tenir lloc a les instal·lacions de l'institut Pius Font i Quer la primera xerrada dirigida a les famílies i organitzada per l'AMPA. Aquesta portava per títol “Neuroeducació i el cervell adolescent". La ponent d’aquesta xerrada va ser l’Anna Carballo; psicòloga i doctora en Neurociències.


  Des de l'AMPA volem agrair la vostra participació i recordar-vos que el proper 19 d'abril hi ha la segona xerrada d'aquest curs: “Els nostres fills i la cultura de l’esforç” El ponent d’aquesta xerrada serà el Pere Alastrué. És psicòleg i màster en psicologia de l’esport.
   
  Publicat a les 17 de març 2017, 3:59 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • FESTA D'ESTUDIANTS PEL VIATGE DE FINAL DE CURS
  Enguany els alumnes de 4t d'ESO estan organitzant una festa d'estudiants relacionat amb la seva campanya econòmica per anar de viatge de final de curs! 

  La festa tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de les 18:00 al SIELU
  Podeu comprar les entrades anticipades al despatx de l'AMPA en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres o al restaurant Cal Bisbe a partir de les 19:00h. 

  Us deixem el cartell de l'esdeveniment per a més informació!

  Publicat a les 16 de gen. 2017, 3:37 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • El Projecte Cala Montjoi ja ha començat!
  Com cada any, els alumnes i les famílies de 2n d'ESO de l'INS Pius Font i Quer, juntament amb l'AMPA ¡, duen a terme una campanya econòmica per anar a Cala Montjoi dins del Crèdit de Síntesi. 
  Fins ara els alumnes i les famílies s'han organitzat per a vendre números de loteria. I a partir de demà començaran a vendre uns calenadris de sobretaula que ells i elles mateixes han dissenyat. Us deixem amb una petita mostra.

  Aviat noves activitats i fotos!   Publicat a les 23 de nov. 2016, 2:56 per AMPA IES Pius Font i Quer
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 70. Mostra'n més »El Calendari de l'AMPA