AMPA IES Pius Font i Quer


BENVINGUTS/DES A LA WEB DE L'AMPA DE L'INSTITUT PIUS FONT I QUER.

Volem que aquest espai web ens sigui útil per a la comunicació entre les famílies i l'AMPA, amb informació sobre els serveis i les activitats.

Agrairem la vostra col·laboració!

BLOG I NOTÍCIES

TELEGRAM: canal de difusió de l'AMPA

Atenció, famílies!

A partir d’ara, les informacions oficials de l’AMPA també es faran a través de l’aplicació mòbil TELEGRAM. El farem servir per tenir-vos al dia de qüestions rellevants. Continuarem informant a través dels canals habituals (web, mails), però us aconsellem que us uniu al grup de TELEGRAM perquè és una via de comunicació ràpida i eficient. No es tracta d’un xat, sinó d'un grup de difusió.

Per qualsevol dubte o suggeriment podreu adreçar-vos a ampa.pfq@gmail.com.

Per unir-vos al grup us heu de descarregar l'aplicació TELEGRAM al vostre mòbil i clicar en aquest enllaç: https://t.me/AmpaPius

Recordatori pagament quota AMPA curs 22-23

Famílies,

Per poder accedir als serveis de l’AMPA recordeu que és imprescindible haver pagat la quota de 80(110€ si són dos germans). Per pagar la quota heu de fer una transferència al següent número de compte:

ES 96 0081 0049 5900 0170 6576.

La importància de pagar la quota cada any va més enllà de col·laborar per tal que l'AMPA pugui portar a terme els seus objectius i activitats, també és vital per la funció social que fa en assegurar el correcte desenvolupament educatiu de tot l'alumnat del centre.