BENVINGUTS

a la pàgina de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'IES Pius Font i Quer.

Volem que aquest espai web ens sigui útil per a la comunicació entre les famílies i l'Ampa, amb informació sobre serveis i activitats.

Agrairem la vostra col·laboració! 


Notícies recents

 • LLOGUER D'ARMARIETS!
  Hola famílies, 

  Us deixem amb la informació i documents necessaris pels alumnes de 3r i 4t d'ESO que encara no hagin fet el pagament pel lloguer de l'armariet. 
  Recordeu que teniu temps fins el 8 de setembre. 

  "L’AMPA de l’Institut Pius Font i Quer ofereix a l’alumnat de: 3r i 4t d’ESO i de batxillerat, la possibilitat de llogar un armariet per guardar-hi els seus objectes personals. Aquests armariets estan situats al corredor del 1r pis i s’hi pot accedir ininterrompudament durant tot l’horari escolar.
  El preu del lloguer és de 25 € anuals. Amb aquest preu es dóna una clau; si se’n volen més, cal marcar-ho en el rebut i es cobraran 4€ per cada clau suplementària. Es cobrarà directament al Banc de Sabadell; als seus caixers automàtics, menú – Altres, submenú: - Pagament a tercers, introduir el codi de l’AMPA, nº: 001632; un cop fet el pagament, s’haurà de portar el rebut a consergeria abans del dia 8 de setembre de 2015. A partir del dia 17 de setembre, es podrà passar per consergeria a recollir la clau de l’armariet. Les claus es repartiran per rigorós ordre de recepció dels rebuts no del pagament. Tant la Direcció de l’Institut com l’AMPA valoren molt positivament la utilització d’aquests armariets, perquè garanteix una major seguretat per a l’alumnat i l’ajuda a organitzar-se. També ajuda a mantenir endreçada i organitzada l’aula. Al calaix de la taula de la classe hi cap el material just per a una hora de classe i acumular-hi més material dificulta molt una correcta organització i endreça; a més a més, l’alumnat, quan és fora de la seva aula, pot anar a buscar-hi el material quan calgui, sense necessitat d’interrompre la classe. Manresa, juliol de 2017. "
  Publicat a les 1 de set. 2017, 2:28 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Final d'èxit de l'extraescolar de teatre
  Des de l'AMPA volem agraïr la participació de totes les famílies i alumnes de l'Ins Pius Font i Quer que veu assistir a l'obra de teatre protagonitzada pels alumnes de l'extraescolar de teatre; moltes gràcies a ells i elles, també.

  I moltes gràcies a l'Ada i a tot l'equip que ho va fer possible! 

  Aviat penjarem alguna foto!
  Publicat a les 23 de maig 2017, 3:35 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Confiem en l'escola pública!
  La FAPAC volem fer una crida a totes les famílies perquè, durant el període de pre-matriculacions escolars, feu una aposta decidida per l’escola públicaPer aquest motiu, hem fet un vídeo amb la participació d' Ada Colau i Carles Puigdemont, entre d'altres, que porten o han portat els seus fills i filles a l’escola pública. Tots expliquen els motius de la seva decisió.

  Publicat a les 3 d’abr. 2017, 1:30 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Neuroeducació i el cervell adolescent
  Dijous passat, 16 de març, va tenir lloc a les instal·lacions de l'institut Pius Font i Quer la primera xerrada dirigida a les famílies i organitzada per l'AMPA. Aquesta portava per títol “Neuroeducació i el cervell adolescent". La ponent d’aquesta xerrada va ser l’Anna Carballo; psicòloga i doctora en Neurociències.


  Des de l'AMPA volem agrair la vostra participació i recordar-vos que el proper 19 d'abril hi ha la segona xerrada d'aquest curs: “Els nostres fills i la cultura de l’esforç” El ponent d’aquesta xerrada serà el Pere Alastrué. És psicòleg i màster en psicologia de l’esport.
   
  Publicat a les 17 de març 2017, 3:59 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • FESTA D'ESTUDIANTS PEL VIATGE DE FINAL DE CURS
  Enguany els alumnes de 4t d'ESO estan organitzant una festa d'estudiants relacionat amb la seva campanya econòmica per anar de viatge de final de curs! 

  La festa tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de les 18:00 al SIELU
  Podeu comprar les entrades anticipades al despatx de l'AMPA en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres o al restaurant Cal Bisbe a partir de les 19:00h. 

  Us deixem el cartell de l'esdeveniment per a més informació!

  Publicat a les 16 de gen. 2017, 3:37 per AMPA IES Pius Font i Quer
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 71. Mostra'n més »El Calendari de l'AMPA