BENVINGUTS

a la pàgina de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'IES Pius Font i Quer.

Volem que aquest espai web ens sigui útil per a la comunicació entre les famílies i l'Ampa, amb informació sobre serveis i activitats.

Agrairem la vostra col·laboració! 


Notícies recents

 • GRAN RECAPTE D'ALIMENTS

  Aquests cap de setmana, del 2 i 3 de desembre, hi haurà el Gran Recapte d’Aliments 2017. 

  L'alumnat del Pius Font i Quer que cursa Ètica, Filosofia i Sociologia, s’ha ha adherit a la campanya a través  del Projecte Educatiu Solidari

  Des del 28 de novembre al 5 de desembre, ens ocuparem d'aportar el nostre granet de sorra a la campanya. Així doncs, avestíbul de l'institut trobareu els dipòsits per fer la vostra aportació solidària de forma voluntària i anònima.

  • ALIMENTS que cal portar: arròs, pasta, llet, conserves, bolquers, etc. Bàsicament envasats.

  Aquesta activitat pedagògica es fa en col·laboració amb Càritas, Creu Roja i Banc d'Aliments de la ciutat de Manresa.

  US HI ESPEREM!
  Publicat a les 29 de nov. 2017, 1:41 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • ORIENTA'T EN FAMÍLIA
  Des de l'AMPA us recordem que avui, dimecres 29 de novembre,de les 19:00 a les 20:30 hi ha la primera xerrada d'orientació només per a pares i mares ! Us adjuntem el cartell amb més detalls.


  Publicat a les 29 de nov. 2017, 1:35 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • Comença el Cicle de xerrades per a pares i mares
  El proper 17 de novembre a les 19h, a l'Espai Plana de l'Om, es durà a terme la primera xerrada d'aquest cilce del curs 2017/2018.
  "REFLEXIONS SOBRE SALUT MENTAL EN LA PRIMERA INFÀNCIA. UNA MIRADA INTEGRAL", a càrrec de Jorge Tizón ens conviden a fer una mirada integral de la salut mental en la primera infància.

  Us adjuntem més informació


   
  Publicat a les 9 de nov. 2017, 1:32 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • MARATÓ de CINEMA al PIUS
  des de div. 29 d'octubre a diu. 1 d'octubre 2017

  Activitat del 1r trimestre, per promoure la integració de les famílies, pares i alumnes.

  I a més a més:
  - Jocs esportius al pati (lligueta de futbol, 3x3 de bàsquet, ...)
  - Mercat d'intercanvi de roba (reviseu el fons de l'armari i porteu el que ja no necessiteu!)
  - Jocs de taula

  Àpats de "traje" ( porteu menjar per compartir)

  I quan es faci de nit... BIVAC FAMILIAR (porteu el sac i la màrfega!)
  Publicat a les 29 de set. 2017, 8:56 per AMPA IES Pius Font i Quer
 • LLOGUER D'ARMARIETS!
  Hola famílies, 

  Us deixem amb la informació i documents necessaris pels alumnes de 3r i 4t d'ESO que encara no hagin fet el pagament pel lloguer de l'armariet. 
  Recordeu que teniu temps fins el 8 de setembre. 

  "L’AMPA de l’Institut Pius Font i Quer ofereix a l’alumnat de: 3r i 4t d’ESO i de batxillerat, la possibilitat de llogar un armariet per guardar-hi els seus objectes personals. Aquests armariets estan situats al corredor del 1r pis i s’hi pot accedir ininterrompudament durant tot l’horari escolar.
  El preu del lloguer és de 25 € anuals. Amb aquest preu es dóna una clau; si se’n volen més, cal marcar-ho en el rebut i es cobraran 4€ per cada clau suplementària. Es cobrarà directament al Banc de Sabadell; als seus caixers automàtics, menú – Altres, submenú: - Pagament a tercers, introduir el codi de l’AMPA, nº: 001632; un cop fet el pagament, s’haurà de portar el rebut a consergeria abans del dia 8 de setembre de 2015. A partir del dia 17 de setembre, es podrà passar per consergeria a recollir la clau de l’armariet. Les claus es repartiran per rigorós ordre de recepció dels rebuts no del pagament. Tant la Direcció de l’Institut com l’AMPA valoren molt positivament la utilització d’aquests armariets, perquè garanteix una major seguretat per a l’alumnat i l’ajuda a organitzar-se. També ajuda a mantenir endreçada i organitzada l’aula. Al calaix de la taula de la classe hi cap el material just per a una hora de classe i acumular-hi més material dificulta molt una correcta organització i endreça; a més a més, l’alumnat, quan és fora de la seva aula, pot anar a buscar-hi el material quan calgui, sense necessitat d’interrompre la classe. Manresa, juliol de 2017. "
  Publicat a les 1 de set. 2017, 2:28 per AMPA IES Pius Font i Quer
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 75. Mostra'n més »El Calendari de l'AMPA