POLITICA DE PRIVACITAT

Introducció

La confidencialitat de les teves dades personals és un aspecte fonamental per a lAMPA PAU ROMEVA i entitats vinculades.
Al fer ús d'aquesta web i dels serveis que en ella s'ofereixen, l'usuari accepta quedar vinculat a les condicions de la present Política.
En cas de dubte en relació amb la present Política de Privacitat, no dubtis a contactar amb nosaltres adreçant-te a la AMPA PAU ROMEVACarrer Pisuerga, 1
08028 - Barcelona [Barcelona]
Tel. 934470091 o per correu electrònic a l’adreça secretariapr@gmail.com

Aquesta política està dirigida a explicar com i per a quins propòsits utilitzem la informació proporcionada. A aquests efectes, preguem que llegeixis atentament aquesta Política de Privacitat.


Responsable del tractament:

L'AMPA PAU ROMEVA, amb C.I.F.: G-61255956.

L’entitat AMPA PAU ROMEVA és la titular d’aquest lloc web.

Com s'aconseguiexen les dades?

Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies o actuals que has mantingut o mantens amb L'AMPA PAU ROMEVA: com a receptor dels nostres serveis, com a participant de les nostres casals, com a donant o bé que ens hagis sol·licitat informació sobre els serveis, les activitats i casals.

L'AMPA PAU ROMEVA està legitimada per recollir les teves dades com a conseqüència de les obligacions contractuals de l’esmentada relació. Aquestes dades són les adequades per a les finalitats que es descriuen en el següent punt.

Tindràs dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment mitjançant correu electrònic a l’adreça bustiaelectronica.ampapr@gmail.com. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada, i tindrà com a conseqüència la impossibilitat de mantenir la relació o la prestació del servei, en el seu cas.

Com s'utilitza la seva informació?

No vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o AMPA PAU ROMEVA estigui obligat a fer-ho per llei. No usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d'Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites. En el cas de requerir les seves dades per a altres fins, se li comunicarà perquè pugui acceptar si així ho desitja.

Amb quina finalitat tractem les teves dades i fins quan?

La informació que ens has facilitat o puguis facilitar-nos en el futur s’utilitza estrictament per als següents propòsits, segons correspongui:
Processar les teves consultes i/o sol·licituds;
Verificar la teva identitat;
Enviar-te els nostres  informacions relacionades amb les activitats i serveis de L'AMPA PAU ROMEVA.


Quina informació recopilem?

Informació no personal

En visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l'ordre en què han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d'identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc i a conèixer l'eficàcia de les nostres activitats promocionals.

Informació personal

En alguns espais del Lloc de AMPA PAU ROMEVA, pot realitzar sol•licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d'identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. Utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.

Les dades personals contingudes en el formulari seran conservats per l'entitat fins desembre del 2019, per poder realitzar les estadístiques d'assistència. Passat aquest temps, les incripscions físiques seran destruides per la trituradora. Els fitxes informàtics s'esborran. 

Accés a la seva informació.

Vostè té el dret d'accedir a la seva informació personal, rectificar i suprimir-la en qualsevol moment, així com té dret a oposar-se al tractament de les seves dades. També té el dret de sol·licitar i obtenir una limitació del tractament de les seves dades, així com de sol·licitar la portabilitat de les seves dades a un altre responsable.

pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament.

Per exercitar els esmentats drets, pots dirigir-te mitjançant  correu electrònic  dirigint-vos a: bustiaelectronica.ampapr@gmail.com

Amb la signatura de la present sol·licitud consent expressament la comunicació de les seves dades per part de AMPA PAU ROMEVA amb entitats filials o associades, amb finalitats pròpies de gestió, així com per poder mantenir-lo informat de les novetats, activitats, projectes que duguin a terme. L'informem que no està prevista la realització de transferències internacionals de dades.

Per què recopilem la seva informació personal?

Nom i cognoms del participant: per tenir identificat al participant.

Adreça i dades de contacte: per comunicacions o accions de necessitats urgents.

Persona que recollirà a l'infant: pel control d'entrega a les sortides.

Necessitats educatives específiques: per demanar monitors/es de soport i tenir cura de l'infant.

Dades mèdiques: per actuar en consequència en les diferents ocasions.

Nom, cognoms i DNI del pare/mare/tutor: per saber qui es responsabilitza de facilitar les dades.

Com protegim la seva informació?

Per impedir l'accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d'Internet.

Com contactar amb nosaltres?

La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, posi’s en contacte amb nosaltres secretariapr@gmail.com. També pot fer-ho escrivint-nos.

Dades de contacte

AMPA PAU ROMEVA
Carrer Pisuerga, 1
08028 - Barcelona [Barcelona]

Tel. 934470091
secretariapr@gmail.com