Informació extraescolars curs 2018 - 2019

Les activitats proposades es duran a terme sempre i quan el número de nens/es inscrits arribin al mínim acordat per junta. L’AMPA es reserva el dret d’anul·lar els grups d’activitats que no arribin a un nombre mínim d’alumnes. Les places d'algunes activitats extraescolars són limitades, en cas que es sobrepassi el nombre d’inscripcions en algun grup les normes de selecció seran les següents:

 

 • Els inscrits a l’activitat corresponent el curs anteriors.
 • Els que ja eren socis el curs anterior, excepte en el cas que siguin nous a l’escola.
 • Les places sobrants s’adjudicaran per sorteig.

No podran donar-se de baixa de cap activitat durant tot el curs, en cas de fer-ho s’haurà de pagar una quota de penalització de 50 euros més el mes vigent d’activitat.

 

Totes les activitats extraescolars començaran el dia 1 d’octubre i finalitzaran el 21 de juny, malgrat això hi haurà un servei d’acollida matinal i una ludoteca des del dia 12 de setembre.

                                       

 ACTIVITATS SETEMBRE   

 PREUS NOMÉS PEL SETEMBRE del 12 al 30

 Mainadera de 7:45 h a 9:00 h    

 30 € tots els dies

 Mainadera de 7:45 h a 9:00 h    

   5 € un  dia esporàdic

 Mainadera de 8:30 h a 9:00 h

 15 € tots els dies

 Mainadera de 8:30 h a 9:00 h

   3 € un dia esporàdic

 Ludoteca de 16:00 h a 17:00 h

 30 € tots els dies                                              

 Ludoteca de 16:00 h a 17:00 h

   5 € un dia esporàdic 

 Ludoteca de 16:00 h a 17:30 h

 38 € tots els dies

 Ludoteca de 16:00 h a 17:30 h

   7 € un dia esporàdic

 Ludoteca de 16:00 h a 16:30 h

 15 € tots els dies                                                     

        

   

El preu de la ludoteca pels nens/es de  P3, es redueix a:

Ludoteca de 16:00 h a 17:00 h 20 € del 18 al 30 de setembre

Ludoteca de 16:00 h a 17:30 h 28 € del 18 al 30 de setembre

Ludoteca de 16:00 h a 18:00 h 30 € del 18 al 30 de setembre 


Els preus de les activitats pel curs 2018 - 2019, és de 23 € al mes per activitat, excepte piscina que és de 28 euros mes. Les hores prèvies a les activitats de segons torns (activitats que comencen a les 17:00h) tenen un preu de 12€/mes.

Les activitats de mainaderes i ludoteques es consideresn activitats a demanda i tenen diferents preus depenent dels dies i les hores utilitzades.

 

 

IOGA INFANTIL

Activitat dirigida a nens/es d'infantil (P3 - P4 - P5) i 1r - 2n - 3r - 4r. 

A través del ioga, els nens/es exercitaran la seva respiració i aprendran a relaxar-se per fer front a l'estrès, a les situacions conflictives i  la manca de concentració, problemes tan evidents en la societat actual. El ioga els ajudarà en el seu llarg camí cap al domini físic i psíquic. La pràctica del ioga els ofereix a nivell físic i mental:


    Potenciar el desenvolupament i habilitat dels muscles motors.

    Augmentar la flexibilitat.

    Hàbits posturals.

    Millorar la respiració.

    Disminuir l’estrès.

    Millorar l’atenció, concentració, memòria i imaginació

 

 

 

CREA AMB LES MANS

 

Activitat  amb la intenció d'utilitzar diferents materials (molts reciclats), per elaborar treballs artesanals. Es pretén potenciar l'educació artística ja que és un mitjà per a la creació i el desenvolupament de diferents habilitats.


        OBJECTIUS GENERALS:


            Fomentar les capacitats creatives a través del treball artístic.

            Experimentar diferents tècniques de treball.

            Percebre, interpretar, crear, expressar i produir a través de diferents tipus de processos creatius.


        OBJECTIUS ESPECÍFICS:


            Experimentar amb tota mena de materials i estris de treball.

            Aprendre a reciclar diversos materials

            Fomentar hàbits de treball i d'organització afavorint el sentiment col·lectiu i de treball en equip

           


 S’introdueix en dos grups, un per infantil (P3, P4 i P5), 1r i 2n i l’altre per primària a partir de 3r de 17:00 a 18:00. En el grup de primària s'introduiran taller de cuina freda.

 

ANGLÈS INFANTIL

Aprendrem anglès mitjançant jocs i cançons. Una manera lúdica per començar a familiaritzar-se amb aquesta llengua.

ANGLÈS PRIMARIA

Està destinat a contribuir i desenvolupar la capacitat de comprensió i expressió oral en aquesta llengua, introduint vocabulari nou a través de jocs, cançons, contes.... que ajuden a consolidar els coneixements previs.

TEATRE

Com ja fa molts anys, l’activitat de teatre s’ofereix als nens/es d’infantil per formar-los com a futurs actors i actrius de la nostra escola. Amb el grup de primària seguim treballant amb noves tècniques que els ajudarà a formar-se en l'àmbit de la interpretació. Aquesta activitat desenvolupa les diferents tècniques relacionades amb les arts escèniques amb l'objectiu de fomentar en els nens/es un desenvolupament de l'expressió corporal i artística, així com de la memòria.
FUTBOL
Activitat que té com a objectiu principal fomentar la cooperació, el treball en equip, la solidaritat, l’entrega, la intensitat i l'esforç, a més a més d'adquirir els coneixements bàsics de les normes del futbol. Es fomentarà la interrelació amb altres escoles del voltant mitjançant partits. Es preveuen quatre grups: infantil (P4, P5), cicle inicial (1r i 2n), cicle mitjà (3r i 4t) i cicle superior (5è i 6è).
 

HIP – HOP

En aquesta activitat volem treballar l'expressió corporal,  entenent-la com el conjunt de tècniques que utilitza una persona que fa servir el seu cos com a mitjà de comunicació amb els altres.

 • Aprendre a treballar amb grup
 • Perdre la vergonya
 • Conèixer el nostre cos
 • Passar-s’ho bé
 • Treballar la col•laboració
 • Aprenentatge de diferents coreografies
 • Creació de balls
 Es preveuen tres grups: 
 1. infantil (P4, P5)
 2. 1r,  2n i 3r
 3. 4rt, 5è i 6è

PATINATGE

Es vol fomentar la participació activa a les activitats i exercicis amb l’objectiu d’aconseguir un domini amb els patins que inclou la correcta coordinació de moviments i el control de l’espai, desenvolupant i millorant les habilitats motrius bàsiques. Aquesta activitat es realitzarà pels grups de 1r a 6è.

PISCINA

La natació és una de les activitats esportives més completes. Amb aquest esport es treballen i s'exerciten els músculs, la coordinació motora i el sistema circulatori i respiratori. A més contribueix al desenvolupament de la independència i l'autoconfiança del nen/a. Per als infants, els beneficis són molts. La natació millora les seves capacitats cardiorespiratòries, afavoreix la seva alineació postural i beneficia la seva coordinació muscular, desenvolupant les seves capacitats sensorials i psicomotrius. Aquesta activitat es realitzarà al Centre Esportiu de l’Hospitalet Nord on s’anirà i tornarà amb autocar. La recollida dels infants serà a la porta de l’Escola.
IMPORTANT: La inscripció a aquesta activitat és per tot l'any, NO ES POT DONAR DE BAIXA NI PER MOTIUS MÈDICS.
BÀSQUET
Activitat que té com a objectiu principal fomentar la cooperació, el treball en equip, la solidaritat, l’entrega, la intensitat i l'esforç, a més a més d'adquirir els coneixements bàsics de les normes del futbol. Es fomentarà la interrelació amb altres escoles del voltant mitjançant partits. Es preveuen quatre grups: infantil (P4, P5), cicle inicial (1r i 2n), cicle mitjà (3r i 4t) i cicle superior (5è i 6è).  Aquesta activitat es realitzarà al Centre Esportiu del Laietà on els infants aniran acompanyats dels monitors. La recollida serà al mateix centre esportiu Laietà.