El nou Institut


Imatge del projecte del nou edifici.


Història:

Des de l'any 2006 en que es va posar en marxa l'Institut Marta Mata, segon de la població de Montornès del Vallès, després de l'Institut Vinyes Velles, ha estat ubicat en mòduls prefabricats.

Des de el primer moment tots els agents implicats en el funcionament de l'Institut (direcció, AMPA, Ajuntament, etc), es van posar a treballar perquè es construís  l'edifici definitiu en el temps més breu possible.

Durant aquests anys han passat moltes coses que han fet endarrerir el projecte: terrenys no adequats, compra i requalificació de nous terrenys, manca de recursos econòmics, etc.

Davant de tots els entrebancs, el 2010, és l'Ajuntament de Montornès el que decideix fer-se càrrec de la construcció. Avançant, d'aquesta manera, els plaços que presentava la Generalitat.