Notícies i anuncis

Agenda

Agenda


Anuncis recents

 • Participeu en el "Baròmetre" de l'educació de la Fundació Bofill Des de la Fundació Bofill ens envien la següent informació:**Benvolgudes AMPA,Us animem a participar en una nova iniciativa que està impulsant la Fundació Bofill i amb la qual ...
  Publicat a les 14 de juny 2017, 0:32 per AMPA IES Icària
 • Èxit equip de robòtica És un plaer per a nosaltres informar-vos que l'equip de l'extraescolar de Robòtica de l'Institut Icària, conformat per Nicolás Park, Chico Paulics i Joaquim Ruesca de ...
  Publicat a les 14 de juny 2017, 0:29 per AMPA IES Icària
 • Informació sobre teatre i LazziGags El nostre proveïdor de l'activitat de teatre en comenta el següent:"El curs vinent a l'Espai Lazzigags s'iniciarà el Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d ...
  Publicat a les 4 de juny 2017, 2:57 per AMPA IES Icària
 • Casal d'estiu de la Creu Roja (14 i 15 anys) Aquest estiu s'engega des de Joventut un Casal de Joves dirigit a nois i noies de 14 i 15 anys interessats/des en el món del voluntariat i l ...
  Publicat a les 4 de juny 2017, 2:53 per AMPA IES Icària
 • Èxit de la xerrada sobre pantalles Van assistir més de 20 persones a aquesta xerrada que va ser considerada com a molt interessant en general. Al final es van mencionar alguns enllaços que poden ser d ...
  Publicat a les 4 de juny 2017, 2:39 per AMPA IES Icària
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 27. Mostra'n més »

Participeu en el "Baròmetre" de l'educació de la Fundació Bofill

14 de juny 2017, 0:32 publicada per AMPA IES Icària

Des de la Fundació Bofill ens envien la següent informació:

**
Benvolgudes AMPA,

Us animem a participar en una nova iniciativa que està impulsant la Fundació Bofill i amb la qual volem col·laborar, doncs la visió de les famílies és summament important. "El Baròmetre" és una enquesta que vol recollir les visions, mirades, valoracions i expectatives de famílies i mestres. La nostra opinió, com a mares i pares, alguns cops queda mediatitzada o amagada en el debat educatiu oficial. Per això, és necessari dir la nostra, una oportunitat per reflexionar i transmetre la nostra perspectiva sobre l'educació. 

L'enquesta es respon online en aquest enllaç: http://enquesta.elmondeledu.cat/s3/FAPAC i s'aborden temes diversos: ​la confiança en la millora educativa, les expectatives sobre l’educació, la innovació, la despesa educativa, etc.

Les vostres dades es tractaran amb total confidencialitat i en cap cas ni la FAPAC ni els centres educatius tindran les dades desagregades de cada escola ni de cada família, ni es compartiran amb tercers.

US ANIMEM A ENTRAR-HI I PARTICIPAR EN L'ENQUESTA!
 
**

Èxit equip de robòtica

14 de juny 2017, 0:29 publicada per AMPA IES Icària

És un plaer per a nosaltres informar-vos que l'equip de l'extraescolar de Robòtica de l'Institut Icària, conformat per Nicolás Park, Chico Paulics i Joaquim Ruesca de 2n de ESO s'ha classificat en el primer lloc en el torneig WRO Barcelona en la categoria Regular Junior High. Això els permet participar en la Final Nacional WRO, que tindrà lloc a Múrcia els dies 16 i 17 de setembre proper.

Informació sobre teatre i LazziGags

4 de juny 2017, 2:57 publicada per AMPA IES Icària   [ actualitzat el 4 de juny 2017, 2:57 ]

El nostre proveïdor de l'activitat de teatre en comenta el següent:

"El curs vinent a l'Espai Lazzigags s'iniciarà el Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral i creiem interessant que els joves coneguin aquesta i altres estudis professionals reconeguts per la Generalitat. Les inscripcions per a les proves d'accés s'iniciaran el 19 de juny i les proves es realitzaran el 15 de setembre.
 
Prèviament, del 26 de juny al 14 de juliol, aquells joves d'entre 12 i 17 anys que tenen interès per la interpretació poden fer el curs d'interpretació davant la càmera."

Podeu trobar més informació a www.lazzigags.cat i per correu electrònic a  comunicacio@lazzigags.cat    i    espai@lazzigags.cat

Casal d'estiu de la Creu Roja (14 i 15 anys)

4 de juny 2017, 2:52 publicada per AMPA IES Icària   [ actualitzat el 4 de juny 2017, 2:53 ]

Aquest estiu s'engega des de Joventut un Casal de Joves dirigit a nois i noies de 14 i 15 anys interessats/des en el món del voluntariat i l’acció social.
 
Aquest es durà a terme durant el mes de Juliol i principi de Setembre, per tal de d’oferir un nou recurs en aquests mesos de vacances. Tindrà lloc de Dilluns a Divendres durant els matins i estarà dinamitzada per un monitor/a titulat i un equip de voluntaris i voluntàries.
 
Les activitats que es treballaran durant aquestes setmanes estaran relacionades en conèixer el que es fa a l’entitat i treballar continguts bàsics de temes interessants per al grup (educació per la salut, educació per la pau, drets humans, ...), mitjançant diferents tallers, dinàmiques, així com sortint al carrer per conèixer i reflexionar entorn els drets de la ciutadania.
Tot això d’una forma dinàmica i divertida, on puguin viure una experiència interessant i participativa apropant-se al món de l’acció voluntària.

Consulteu arxiu adjunt.
  
Esperem que us resulti tan interessant com a nosaltres i poder gaudir d’un estiu diferent!
 
Cristina Sánchez Rodríguez
Tècnica Creu Roja Joventut
Creu Roja a Barcelona
C/Joan d’Àustria, 120 – 124 Planta Baixa
08018 Barcelona
93 300 65 65 – ext: 30706
cristina.sanchezr@creuroja.org
 

Èxit de la xerrada sobre pantalles

4 de juny 2017, 2:39 publicada per AMPA IES Icària

Van assistir més de 20 persones a aquesta xerrada que va ser considerada com a molt interessant en general.

 Al final es van mencionar alguns enllaços que poden ser d'utilitat:Inscripció Activitats 2017-18

18 de maig 2017, 23:50 publicada per AMPA IES Icària

Adjunt trobareu els fitxers de continuïtat i inscripció a les activitats i menjador. Es farà una explicació a les famílies de primer curs a la sessió de benvinguda de l'Institut.

Torna Port Aventura (29/6/17)

17 de maig 2017, 3:53 publicada per AMPA IES Icària   [ actualitzat el 17 de maig 2017, 3:57 ]

SORTIDA AMPA - PORT AVENTURA
 DIA: Dijous  29  de JUNY del 2017
 Hora i lloc de sortida: 7:45h. A LA PORTA DE L’INSTITUT
 Hora d’arribada: 21:30h. APROX.
 Preu : 45 Euros;  inclou:

- AUTOCAR ANADA I TORNADA.

- ENTRADA AL PARC

- TIQUET DINAR

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR ABANS DEL 31 DE MAIG:

Autorització pares adjunta degudament emplenada

Podeu deixar-la a la seu o a la bústia de l’AMPA

Cursa SUMA't

17 de maig 2017, 3:51 publicada per AMPA IES Icària

Vine a participar a la Cursa Suma’t,
que tindrà lloc al Parc del Clot
el diumenge 28/05/17 de 10h. a 14h.
 
Pots venir amb la família o amb un grup d’amics i amigues!
 
800 metres de cursa en família on els objectius principals són divertir-se, conèixer gent, acompanyar-se, fer família i... divertir-se encara més. La cursa no és competitiva, és participativa amb una única premissa, sortir junts i arribar junts. A la meta hi trobareu un món de sorpreses, obsequis i activitats dirigides, entre d’altres l’entrega dels premis de la Challenge de Cros (8 primers classificats/des i els premis a la constància)
 
La inscripció és gratuïta per a totes aquelles persones que hagin participat en algun dels Cros d’aquesta temporada i cada participant podrà portar fins a 8 acompanyants, poden ser familiars i/o amistats.


Activitat de Teatre

9 de maig 2017, 0:11 publicada per AMPA IES Icària


Informació Servei Idiomes UPF

24 d’abr. 2017, 5:18 publicada per AMPA IES Icària

Des d’Idiomes UPF, el servei d’idiomes de la Universitat Pompeu Fabra,
ens presenten els cursos intensius d’estiu d’anglès que ofereixen al 
públic general a partir de 16 anys.
 
Aquests cursos de 60 hores presencials tindran lloc del 5 al 25 de juliol del 2017 a les instal·lacions del Campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, en horari
de matí (10.00-14.00 h) o bé de tarda (16.00-20.00 h). Oferim tots els nivells (des del B1 MECR al C2 MECR), amb la docència impartida per professors nadius i amb un preu de només 395 €.
 
A més a més, un cop finalitzat el curs,
l’estudiant rebrà un certificat de superació d’aquest amb el qual podrà
demostrar els seus coneixements de llengua anglesa. I si, a més, el curs
superat és de nivell 5 (B2.2 MECR) o superior, amb aquest certificat podrà acreditar, en
qualsevol universitat catalana, el requisit B2.2 del MECR de
coneixement d’una tercera llengua, necessari per graduar-se a qualsevol
universitat catalana des del curs acadèmic 2014-2015. 

1-10 of 27

Comments