NOTÍCIES‎ > ‎

Projecte "La Ciutat i les Famílies"

15 de set. 2011, 2:16 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 1 d’oct. 2011, 9:03 ]

Benvolguts/udes,

L'Ajuntament de Granollers porta des de l'any 2007 treballant per a la creació i establiment de la Xarxa d'Infància de la ciutat. La xarxa s'ha anat estructurant durant aquest temps i actualment disposa del grup de treball de “Protecció i drets” i el grup “La ciutat i les famílies”.

El grup de “La ciutat i les famílies” neix de les reflexions sobre l'educació i la criança dels infants. El curs passat es va iniciar la dinamització de famílies en l'àmbit de la participació escolar. Enguany, es dóna continuïtat a aquest grup de treball, dinamitzant el procés a través de la recopilació de dades, l'anàlisi d'aquestes i la proposta de noves intervencions, gestionant i oferint cursos a les AMPAs, donant suport en la coordinació i cohesió del treball d'aquestes associacions per evitar duplicitats i aprofitar els recursos de què disposen, etc.

Per dur a terme les tasques de dinamització del projecte es comptarà amb una dinamitzadora que donarà continuïtat al procés de diagnosi-anàlisi, de gestió i de recopilació d'informació que es va iniciar el curs passat. La nova dinamitzadora del projecte és l'Ana Galán, persona amb la que estareu en contacte per a qualsevol gestió, dubte o tasca relacionada amb el propi programa.

Desitgem que tots els membres de les AMPAs us animeu a participar i col·laborar en el desenvolupament d'aquest projecte innovador per a la ciutat.

Us agraïm, una vegada més, la vostra col·laboració i participació en aquest projecte.

Rebeu una cordial salutació,

Pietat Sanjuán Trujillo                                        
Regidora d'Educació i Infància

Comments