NOTÍCIES

Servei d'acollida matinal i de tarda curs 2017-2018

2 de set. 2014, 5:17 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 10 d’abr. 2018, 17:49 ]

Ja està disponible el full d'inscripció al servei d'acollida per al curs 2017-18.
  
Per a aquest curs cal destacar les dues novetats següents:

El servei d'acollida matinal començarà a les 7.45 h, en lloc de les 8 h com fins ara.

Hi haurà servei d'acollida de tardes de dilluns a dijous, de 16.30 h a 17.30 h, durant els mesos de setembre i octubre. A finals d'octubre s'estudiarà la viabilitat econòmica per poder seguir oferint aquest servei durant la resta del curs.
 

Extraescolars esportives AITEVO curs 2017-2018

22 de set. 2012, 14:59 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 10 d’abr. 2018, 17:47 ]

Inscripcions a les extraescolars esportives a: www.aitevo.com

Oferta d'extraescolars i fulls d'inscripció a Documents per als SOCIS

Xerrades AULA DE LA SALUT

19 de set. 2011, 6:11 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 27 d’abr. 2012, 5:22 ]

L'Aula de la Salut és una col·laboració de la fundació Hospital/Asil de Granollers, la xarxa de centres d'Atenció Primària (ICS) i el SErvei de Salut Pública de l'Ajuntament de Granollers, ubicada dins la programació de Centres Cívics de l'Ajuntament de Granollers.

En aquesta novena edició es presenten noves xerrades-col·loqui obertes a tota la problació amb l'objectiu d'apropar els serveis sanitaris i els seus professionals als ciutadans de Granollers i alhora promoure l'educació per a la salut a tota la ciutat.

Us passem informació sobre la propera xerrada de l'Aula de la Salut
“SEXE, JOC I EMOCIONS”

Dia: Dimecres 16 de maig de 2012, a les 19 h
Lloc: Local de l'Associació de Veïns Congost. C/ Maria Palau, 19-21 (pavelló Congost).
A càrrec de: Encarna Gascón, llevadora. PASSIR Granollers

La programació d'aquesta i la resta de conferències les trobareu als cartells i tríptics que us adjuntem al peu de la pàgina.

Universidad de Padres

15 de set. 2011, 2:19 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 1 d’oct. 2011, 9:03 ]


Proyecto pedagógico dirigido por José Antonio Marina para colaborar con los padres durante todo el proceso educativo de sus hijos. La idea fundamental de este proyecto es que toda la sociedad debe ayudar en esta tarea. Aspiramos a recuperar un discurso educativo optimista y alegre, que en la actualidad se ha olvidado.

Més informació a  www.universidaddepadres.es

Projecte "La Ciutat i les Famílies"

15 de set. 2011, 2:16 publicada per AMPA Granullarius   [ actualitzat el 1 d’oct. 2011, 9:03 ]


Benvolguts/udes,

L'Ajuntament de Granollers porta des de l'any 2007 treballant per a la creació i establiment de la Xarxa d'Infància de la ciutat. La xarxa s'ha anat estructurant durant aquest temps i actualment disposa del grup de treball de “Protecció i drets” i el grup “La ciutat i les famílies”.

El grup de “La ciutat i les famílies” neix de les reflexions sobre l'educació i la criança dels infants. El curs passat es va iniciar la dinamització de famílies en l'àmbit de la participació escolar. Enguany, es dóna continuïtat a aquest grup de treball, dinamitzant el procés a través de la recopilació de dades, l'anàlisi d'aquestes i la proposta de noves intervencions, gestionant i oferint cursos a les AMPAs, donant suport en la coordinació i cohesió del treball d'aquestes associacions per evitar duplicitats i aprofitar els recursos de què disposen, etc.

Per dur a terme les tasques de dinamització del projecte es comptarà amb una dinamitzadora que donarà continuïtat al procés de diagnosi-anàlisi, de gestió i de recopilació d'informació que es va iniciar el curs passat. La nova dinamitzadora del projecte és l'Ana Galán, persona amb la que estareu en contacte per a qualsevol gestió, dubte o tasca relacionada amb el propi programa.

Desitgem que tots els membres de les AMPAs us animeu a participar i col·laborar en el desenvolupament d'aquest projecte innovador per a la ciutat.

Us agraïm, una vegada més, la vostra col·laboració i participació en aquest projecte.

Rebeu una cordial salutació,

Pietat Sanjuán Trujillo                                        
Regidora d'Educació i Infància

1-5 of 5