PÀGINA PRINCIPAL

BENVINGUDA de la JUNTA DIRECTIVA DE L'AMPA de l'Escola GRANULLARIUS


 El dijous 26 d’abril a les 20:00h del vespre a la Biblioteca de l’escola, la terapeuta Marta Prims Terrades farà una Conferència sobre el tema:

 "Com afrontar les emocion dels nostres fills"

Totes les famílies esteu convidades!! Esperem la vostra assistència!!DARRERES NOTÍCIES

 Casalet de tarda de juny 2017Accés
Formulari ordre domiciliació

(Arxiu MandatSEPA.pdf)


Activitats Extraescolars
curs 2017-2018 Extraescolars Esportives AITEVO
curs 2017-2018A partir de setembre us podreu descarregar el full informatiu de les extraescolars actualitzat, el full informatiu de natació i el full d'inscripció a les extraescolars aquí:


Documents per als Socis


Us volem donar la Benvinguda a la web de l ́Associació de Mares i Pares d ́Alumnes del CEIP Granullarius.

L'AMPA és la forma més efectiva que tenim els pares i mares d’agrupar-nos i organitzar-nos dins del Centre Escolar. És una entitat sense afany de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions i les nostres funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya.

Des de l'AMPA, es pot desenvolupar una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l'educació, per tal d'aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.

La tasca de l'AMPA és organitzar serveis complementaris tals com Activitats Extraescolars, serveis d ́acollida matí i tarda i monitoratge, xerrades, festes...; vigilar davant les responsabilitats de les administracions i reivindicar pel que fa a la qualitat de l'ensenyament.

Cal que, com a socis que som, tinguem una participació activa en l'Associació per a que aquesta dugui a terme els seus projectes. Pagar la quota és necessari per ser-ne soci però no suficient. Tenim clar que les realitats familiars de cadascú poden afavorir una major o menor capacitat de participació, i que la vida familiar és prioritària.

Tanmateix, la col·laboració breu i puntual en comissions o coordinacions d'activitats permet que les activitats es puguin dur a terme i els nostres fills i filles (i de retruc nosaltres mateixos) en surtin beneficiats.

Junts en benefici dels nostres fills.

ampagranullarius@gmail.com