PÀGINA PRINCIPAL

BENVINGUDA de la JUNTA DIRECTIVA DE L'AMPA de l'Escola GRANULLARIUS


DARRERES NOTÍCIES

 Casalet de tarda de juny 2017Accés
Formulari ordre domiciliació

(Arxiu MandatSEPA.pdf)


Activitats Extraescolars
curs 2017-2018 Extraescolars Esportives AITEVO
curs 2017-2018A partir de setembre us podreu descarregar el full informatiu de les extraescolars actualitzat, el full informatiu de natació i el full d'inscripció a les extraescolars aquí:


Documents per als Socis


Us volem donar la Benvinguda a la web de l ́Associació de Mares i Pares d ́Alumnes del CEIP Granullarius.

L'AMPA és la forma més efectiva que tenim els pares i mares d’agrupar-nos i organitzar-nos dins del Centre Escolar. És una entitat sense afany de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions i les nostres funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya.

Des de l'AMPA, es pot desenvolupar una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l'educació, per tal d'aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.

La tasca de l'AMPA és organitzar serveis complementaris tals com Activitats Extraescolars, serveis d ́acollida matí i tarda i monitoratge, xerrades, festes...; vigilar davant les responsabilitats de les administracions i reivindicar pel que fa a la qualitat de l'ensenyament.

Cal que, com a socis que som, tinguem una participació activa en l'Associació per a que aquesta dugui a terme els seus projectes. Pagar la quota és necessari per ser-ne soci però no suficient. Tenim clar que les realitats familiars de cadascú poden afavorir una major o menor capacitat de participació, i que la vida familiar és prioritària.

Tanmateix, la col·laboració breu i puntual en comissions o coordinacions d'activitats permet que les activitats es puguin dur a terme i els nostres fills i filles (i de retruc nosaltres mateixos) en surtin beneficiats.

Junts en benefici dels nostres fills.

ampagranullarius@gmail.com