què som?

A l'AMPA de l'escola p
retenem ser una ajuda al professorat i participar en la formació acadèmica i social dels alumnes, a travès de la predisposició i el recolzament. Fer-los coneixedors de la sabiduria i els valors que els ajudin a escometre el seu futur amb la màxima capacitat, tant intel·lectual com humana i social.

Missió. Millorar la qualitat de la formació dels nostres fills.

Visió: Esdevenir un model de relació entre pares, alumnes, centre de formació i entorn.

Valors: Aportar altruistament i empatica a la millora constant.


Som bàsicament una escola rural, on l'educació dels nostres fills i filles té un alt grau de personalització; disposem d'una dedicació per part del professorat molt per damunt del que és habitual en altres escoles. 
L'exel·lent qualitat de l'educació a la nostra escola es deu, entre altres, a aquesta dedicació dels i les mestres, ja que la proporció de mestre per alumne és molt alta.
D'altra banda les classes van agrupades per cursos, això, lluny de comportar cap inconvenient, en ser grups molt reduïts, significa que els més petits aprenen dels més grans de cada grup i això, juntament amb la personalització esmentada, dona com a resultat que al final del cicle superior les nostres filles i fills arriben a l'institut  amb unes aptituds per a l'aprenentatge i uns coneixements per damunt de la mitjana, segons informes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i altres organismes oficials.

Per part dels pares també hi ha un alt grau de satisfacció ja que qualsevol contratemps, circumstància o assumpte es tracta igualment amb una personalització, alt grau d'implicació i coneixement 
per part dels tutors, que d'
alguna manera fa que a la nostra escola siguem una gran família on els pares i mares, juntament amb el professorat, ens convertim en persones implicades en el creixement personal dels nostres infants.
L'escola disposa de menjador i activitats extraescolars.
El Poal, a més, està a 4 minuts del Palau i Bellvís, a 6 de Fondarella i a 10 de Mollerussa, en un ambient de camp reposat i tranquil que aporta un valor afegit a la nostra escola  i a la formació dels nostres petits; la prematrícula pel curs que ve està ja oberta. 

Aquesta és la composició dels grups de formació: 
  • al cicle infantil hi participen nenes i nenes de 3, 4 i 5 anys, 
  • al cicle inicial els nens i nenes de 1er i 2n.
  • al cicle mitjà els de 3er i 4rt curs
  • al cicle superior els de 5é i 6é curs.
Membres de l'equip de l'AMPA 2012-2013:
David
Maria
Isa
Cinta
Mihaela
Carlos

15 d’oct. 2009, 1:24 publicada per AMPA El Roser de Poal   [ actualitzat el 12 d’oct. 2010, 11:04 ]


13 d’oct. 2009, 0:58 publicada per AMPA El Roser de Poal   [ actualitzat el 30 de set. 2010, 3:31 ]


13 d’oct. 2009, 0:58 publicada per AMPA El Roser de Poal   [ actualitzat el 30 de set. 2010, 3:31 ]


1-3 of 3