Els fulls d'inscripció els trobareu a l'apartat Documents

És molt IMPORTANT tenir en compte que qui no estigui al corrent del pagament de les quotes no podrà continuar l'activitat


Aquest curs 2017-2018 tornem a confiar amb l’empresa Esportsxtothom per portar la gestió de les extraescolars exceptuant Bàsquet i Piscina.

Esportsxtothom ofereix uns gestió integral de les extraescolars que inclou la gestió de les inscripcions i dels cobraments a les famílies. 


Trobareu tota l’informació sobre l’oferta d’activitats extraescolars, horaris i preus a la fitxa d’inscripció al final d’aquest document.


També la podeu descarregar de la nostra página web: www.ampacanigo.catLes classes són impartides pel Club Nou Bàsquet Vilanova i dins el preu s'inclou l'entrenament gratuït el mes de setembre, trobades amb altres escoles, competició lliga escolar de 3r a 6è, samarreta d'escalfament, samarreta de competició, assegurança i fitxa. Les inscripcions s’han de fer abans del 30 de setembre a les oficines del Club Nou Bàsquet Vilanova dilluns, dijous i divendres de 17.00 a 20.00 hores. Al CEM Isaac Gálvez (Ronda Ibèrica, 66).l'AMPA continuarà gestionant les inscripcions i el pagaments d’aquesta activitat extraescolar que ofereix L'esportiu la piscina.SORTEIG

Els tiquets pel sorteig es podran recollir a l’oficina de l’AMPA durant la setmana del 18 al 22 de setembre de les 16:30 a les 18:00h. A cada tiquet se li assignarà un número i el dilluns 25 de setembre es realitzarà un sorteig per determinar el tall. El mateix dilluns a la tarde es publicaran les llistes  amb els alumnes admesos i els que es queden en llista d’espera. 

INSCRIPCIONS

A partir del dimarts 27 de setembre els alumnes admesos podran realitzar la inscripció a les oficines de l’AMPA. 

PAGAMENTS

  • Un únic pagament del 2 al 6 d’octubre
  • En dues quotes 
    • Un 50% del 9 al 13 d’octubre
    • Un 50% del 6 al 10 de novembre

EL pagament es podrà fer mitjançant transferència bancaria al següent compte del Banc Sabadell:

 


O a través dels caixers automàtics del Banc Sabadell:

  • Prémer el botó 'Pagament a tercers'
  • Introduir el codi: 148847

En ambdós casos indicar nom, cognoms i curs . El resguard de pagament s’ha d’entregar a l’oficina de l’AMPA o deixar a la bústia de l’associació.