Últimes noticies de l'AMPA

Perquè a tots i cadascun de nosaltres ens mou el propòsit que les nostres filles i fills tinguin la millor educació possible, tot col·laborant amb l’Equip Directiu de l’Institut


Benvingudes i benvinguts a la web de l’AMPA de l'institut Lluís Domènech i Montaner, que vol ser un espai de comunicació amb l'alumnat i les famílies. Intentarem actualitzar-la amb la màxima periodicitat perquè tots i totes pugueu estar al dia de què fem des de l’AMPA.


Iniciem el nou curs 2016/2017. 

En el Facebook trobareu tota la informació actualitzada de les extraescolars d'aquest curs en que s'iniciaran el 17 d'octubre

En breu resum us detallem les activitats extraescolars d'aquest curs.... animeu-vos !!!cursos anteriors ......


Moltes Felicitats ... !

Ha estat PREMIAT un treball de robòtica presentat pel Departament de Tecnologies del nostre institut en la present edició dels "Premis Recerca Jove, per fomentar l'esperit científic del jovent (PRJ2015)" convocats pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El treball premiat, amb 750€, és un projecte de robòtica de 4t d'ESO: "Sistema de biblioteca intel·ligent, amb ajuda per a la locallització automàtica de llibres". L'autor és l'alumne Albert González Celda i els tutors són els professors Enric Abadal i Francesc Garófano.

Han valorat els següents aspectes:

-La utilització de noves tecnologies.

-El foment de l'esperit científic del jovent.

-L'originalitat i el nivell dels treballs.

-L'esforç dels centres per potenciar i promoure treballs i projectes de recerca de qualitat.


Desde l'AMPA volem felicitar-vos

                                                                                                 05 de febrer de 2016
Benvolgudes famílies,

Ja fa uns quants cursos que des de l’AMPA organitzem una activitat que s’anomena “Obrim la biblioteca”.

Aquest servei es va crear amb la idea que l'alumnat, que volgués i/o ho necessités, pogués tenir un espai on anar a fer deures, estudiar o fins hi tot resoldre dubtes amb el suport dels monitors encarregats d’aquest servei, ja que són monitors experts en diverses matèries que els poden ajudar. A més a més dijous, també s’obre la sala d’informàtica perquè puguin utilitzar els ordinadors per fer deures o treballs, aquest dia hi ha 2 monitors.

La biblioteca està oberta de dilluns a dijous de 16.00 h a 17.30 h amb suport d’un monitor cada dia i 2 els dijous. Aquesta activitat està exempta de matrícula, només cal ser soci de l’AMPA. Fer ús d’aquest servei només té un cost de 10 € trimestrals. L’AMPA és fa càrrec de la resta de despeses que té aquest servei.

Malauradament, aquest curs aquest servei no n’està fent ús prou alumnes com per mantenir-lo. Ens donem de marge aquest mes de febrer per veure si realment els alumnes i les famílies esteu interessats en fer ús d’aquest servei. Si no és així, el mes de març, malgrat que no ens agrada prendre aquesta decisió deixarem de fer el servei de “Obrim la biblioteca”.

Ens sap molt greu arribar a aquest punt, perquè estem molt orgulloses de fer aquest servei i hi creiem molt, però per poder continuar necessitem que els alumnes i les famílies també n’esteu interessats.

Moltes gràcies,

Junta de l’AMPA de l’Institut Lluís Domènech i Montaner                                                                                                                                                                                                                                     02 de febrer de 2016

                                                                                       El dia  22 de desembre, l’alumnat del centre  varen celebrar el festival de nadal, a l’Institut i a Vil·la Flora.  Al pati de l’institut es van repartir magdalenes i preses de xocolata, el cost d’aquest  esmorzar es compatit entre l’institut i l’AMPA.

TAPS és una agrupació d’alumnes de tots els cursos de l’Institut Lluís Domènech i Muntaner que organitza activitats sense ànim de lucre per a tot l’alumnat. També duen a terme dinàmiques pels diferents cursos del centre.

El grrup TAPS continuen recollint taps de plàstic tot l'any i a totes les aules de l'institut hi ha contenidors per poder deixar-los

Aquest primer trimestre des de TAPS van fer la recollida d’origamis en forma de grua que fa la Mútua Generao de Catalunya per la recollida de diners de la Marató de TV3 en la que la mateixa organització destinava 1€ a aquesta campanya solidària per cada figura que rebia, el nostre alumnat va aconseguir recollir 1043€.

A més a més  dia 13 de desembre van muntar una paradeta al poble per recollir diners destinats a la Marató on van aconseguir 207€ més.

Des de l'AMPA us felicitem i agraïm la feina que esteu fent.. Endavant TAPS!


AGENDA
Dimecres 3 de desembre, a la biblioteca de l’institut.
 26 de novembre de 19h a 21h, Sala Cultural Ramon de Capmany
 En el marc de l’exposició Controles?


 La sessió pretén aportar-vos informació sobre la temàtica de les

 drogues i sobretot facilitar la reflexió al voltant la família, la 

 comunicació, els límits, l’acompanyament, i altres aspectes

 rellevants.


 Per tal assistir-hi cal que us inscriviu prèviament, prement el 

 següent enllaç: http://canetdemar.cat/document.php?id=13962


  Esperem que us engresqui la proposta!


   

  Des de l'AMPA us animem a anar-hi segur que ens aportaran
 molta informació.


 Dimecres 18 de novembre a les 19h : Biblioteca de l’Institut.  

Xerrada informativa sobre la pàgina www.unportal.cat

Per explicar-nos totes les possibilitats que ens ofereix la pàgina web 


DIMECRES, 11 DE NOVEMBRE DE 2015  -  7 H TARDA
Taller: els canvis a l'adolescència

Per a inscriure's ompliu aquest formulari

Lloc: Institut Lluís Domènech i Montaner
Durada: de 19.00 a 21.00 hores
Ho organitza: AMPAs i Àrea d'Educació amb el suport de la Diputació de Barcelona
Preu: gratuït
Marc: Formació
ATUREM EL RECAPTE DE ROBA PELS REFUGIATS!!!

DEGUT A LA GRAN DIFUSIÓ QUE S'HA FET A TRAVÉS DE TOTS ELS MITJANS, JA S'HAN ASSOLIT ELS OBJECTIUS QUE S'HAVIEN PROPOSAT DES DEL PRINCIPI I PER AQUEST MOTIU, AVUI, DIMARTS DIA 3 DE NOVEMBRE DE 17.00 H A 21.00 H SERÀ L'ÚLTIM DIA QUE FAREM LA RECOLLIDA DE ROBA.

DE TOTA MANERA, VOLEM AGRAIR DE TOT COR, LA GRAN PARTICIPACIÓ I COL·LABORACIÓ DE TOTS PLEGATS EN AQUESTA CAUSA QUE HA DEMOSTRAT, UN COP MÉS, QUE CANET, ÉS UN POBLE SOLIDARI.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!


EL CONSELL MUNICIPAL DE COOPERACIÓ DE CANET i CANET EN ACCIÓ CRIDA A TOTS ELS CANETENCS QUE VULGUIN COL·LABORAR AMB ELS REFUGIATS


PREGUEM PORTAR TAN SOLS EL QUE ES DEMANA

SI  NO ÉS NOU, PREGUEM ESTIGUI NET I EN BON ESTAT.

EL RECAPTE ES REALITZARÀ A L’ANTIC LOCAL DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE CANET, CARRER NOU CANTONADA AMB ABELL BAIX.

DE DILLUNS DIA 2 DE NOVEMBRE A DIJOUS DIA 5 DE NOVEMBRE

HORARI: de 17:00 a 21:00

http://canet-de-mar.callejero.net/carrer-nou.html


DIVENDRES DIA 6 TOT EL RECAPTAT SERÀ PORTAT A BARCELONA PER SUMAR-SE A:

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/blog/arriba-lhivern-ajudem-els-refugiats-103015

http://www.nouscatalans.cat/index.php/societat/drets-humans/catalunya-amb-els-refugiats.html


SOM AFORTUNATS! UNA NOVA EXTRAESCOLAR. CULTURA A L'ABAST DE TOTHOM!

Benvolgudes famílies!

 Com en som d'afortunats! Dues professores dels instituts de Canet ens ofereixen una nova extraescolars per a les nostres filles i fills.

 Per aquesta activitat el pagament l'heu de fer directament a una de les dues coordinadores el dia que porteu la inscripció.

 

CLUB DE LECTURA 2015-16

Coordinadores: Carina Torres (Secció d’Institut de Canet de Mar) i Julia García (Institut Lluís Domènech i Montaner).

 Lloc: Biblioteca P.Gual i Pujadas.

 Periodicitat: un cop al mes de novembre de 2015 a maig de 2016

 Calendari:

 2015: 18 de novembre i  9 de desembre

 2016: 20 de gener, 17 de febrer,16 de març,13 d’abril i 25 de maig.

 Durada sessió: 1 hora (16-17 h)

 Preu inscripció: 16 € (inclou el préstec interbibliotecari més la matrícula) Segon germà:11 € [Es farà un pagament únic a les coordinadores de l'activitat]

 Resum: “El futur d’un lector es trama en les llars i les aules, les biblioteques públiques i escolars (...)”MATA, Juan: Animación a la lectura,ed. Graó.

 Sovint identifiquem la lectura com una pràctica individual, silenciosa i solitària, realitzada a casa o a l’aula; però, en l’extraescolar “Club de lectura” volem animar-vos a llegir en grup, que és una altra manera de gaudir d’aquest plaer. Per això, ens reunirem un cop al mes i comentarem tots el mateix llibre i, durant una hora, donarem vida als personatges, recuperarem les frases més impactants i redescobrirem les possibilitats de la biblioteca.

 Enllaç al formulari per inscriure-us


 LA PROPERA SETMANA, DEL 19 AL 23 DE D’OCTUBRE HI HA PORTES 

OBERTES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE ORGANITZA 

L'AMPA. 

 Més informació en aquest enllaç del nostre Facebook

 VINE A PROVAR-HO!!!!Pel dissabte 17 d'octubre,  l'alumnat de 4rt d'ESO organitza una festa infantil a partir de les 18.00 h fins les 21.00 h i una altra festa juvenil a les 21.00 fins les 02.00 h, És una festa pro-viatge fi de curs, hi haurà actuacions, balls, karaoke, discoteca, venda de coques, servei de bar i venda de frankfurts.... I molta diversió. Animeu-vos! Enllaç: Full d'informació activitat "Obrim la biblioteca"

Obrim la biblioteca

amb suport educatiu per part de monitors.

 Des de dilluns 5 d'octubre la biblioteca del centre estarà oberta de dilluns a dijous, de 16.00 h a 17.30 h,  per tal que l’alumnat que vulguin i/o ho necessitin pugui  resoldre dubtes de diverses matèries i fer deures.

A més a més dijous, també estarà oberta  la sala d'informàtica.

Aquesta activitat està exempta de matricula, l'únic requisit és ser soci de l'AMPA.

Fer ús d’aquest servei  té un cost de 10€ per trimestre i es paga per avançat.

Pel curs 2015-2016 també comptarem amb la col·laboració d'ex-alumnes de l'institut, actualment universitaris,  s’organitzarà de la manera següent:

Els dilluns: Estel Arnó

Els dimarts:    Laura Chacón

Els dimecres: Laura Chacón

Els dijous: Estel Arnó i Ananda Massa

Les seves matèries fortes són:

Estel Arnó:  matemàtiques, biologia, química , física d’ESO.

Laura Chacón: llengües; Català, castellà, llatí i grec.

Ananda Massa: Multimedia.

Heu de saber:

Pel seguiment de l'activitat, els/les alumnes que utilitzen el servei biblioteca han d'apuntar el seu nom i curs en arribar, i en acabar l'activitat el monitor ens deixa el llistat a la bústia de l'AMPA amb els comentaris que consideri oportuns

Amb tot, l’ Ampa no es fa responsable de l’assistència regular de l’alumne/a.

L'assistència  a aquesta activitat és tan important com qualsevol altre assignatura de les que duen a terme a l'institut, per tant les normes de convivència i comportament són les mateixes.

Per a ser soci es paga una quota anual de 25 euros per família (BBVA  del Carrer Ample de Canet de Mar número de compte de l'AMPA  0182-3488-0200015902).

Horari secretaria de l’AMPA a l’Institut: els dimarts, d'12.20h a 14.40h i de 16h a 18h i els dijous, d'12.20h  a 14.40h  Si voleu venir en un altre horari, demaneu cita prèvia (en horari de l’AMPA) per telèfon 937 954 763 o bé per correu: ampaiescanet@gmail.


Dilluns dia 5 d'octubre inici de les           Activitats Extraescolars 2015/2016:


Horari

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

16.00 a 17.30 h

 BIBLIOTECA


Voleibol Grup Batx.Grup nou voleibol (només  un dia)


Taller de cant

 

 BIBLIOTECA
Dibuix artístic i pintura


 

Taller de ràdio

 

BIBLIOTECA

 


Voleibol Grup Batx.Anglès 1r a 3r d’ESO


 

Francès nivell 1

 


BIBLIOTECA I SALA ORDINADORS 

  

 

Anglès 4t i Batx.

 


Alemany nivell 1

 


16.00 a 17.00 h

 

Repassem 1r i 2n d'ESO  mates

 

 

 

 

Repassem 1r i 2n d'ESO  Llengües i socials

Voleibol Cadet 3r i 4t d’ESO

 

Repassem 1r i 2n d'ESO  mates

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Repassem 1r i 2n d'ESO Llengües i socials

 

 Voleibol Cadet 3r i 4t d’ESO

 

 Voleibol infantil 2n d’ESO

 

16.00 a 18.00 h

 

Teatre

 

 

 

 

 

17.00 a 18.30 h

 

 

 

Taekwon-Do  

 

 

Taekwon-Do  

 

 

17.00 a 18.00 h

 

Repassem 3r i 4t d'ESO  mates i ciències

 

 
Repassem 3r i 4t d'ESO 

Llengües, socials

 

 

Repassem 3r i 4t d'ESO  mates i ciències

 

 
Repassem 3r i 4t d'ESO 

Llengües, socials

 

 

17.30 a 18.30 h

 

 

 

Voleibol infantil 2n d’ESO

 

 

17.30 a 19.00 h

 

 

 

 

 

 

 

 

Alemany nivell 2

 

 

 

17.30 a 19.30 h

 

 

 

Preparació First

 

 

NORMATIVA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. 

Ø  Inici de les activitats el dilluns 5 d’octubre, i es duran a terme si hi ha un mínim d’alumnat inscrit. També hi ha un màxim d’alumnat per a totes les activitats.

Ø  Totes les activitats estan impartides per persones qualificades.

Les activitats extraescolars són tant importants com qualsevol altre assignatura de les que duen a terme a l’Institut, per tant les normes de convivència i comportament són les mateixes.

Heu de saber:


PREUS SOCIS PER LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

 Ø  Per classes setmanals d’1 hora i mitja: Quota mensual: 23 €.

 Ø Per classes setmanals de 2 hores:         Quota mensual: 28 €. 

 Ø Per classes setmanals de 3 hores:         Quota mensual: 30 €. 

Ø  Els preus indicats són per als socis de l’AMPA (per a ser soci es paga una quota anual de 25 euros per família (BBVA  del Carrer Ample, 15 de Canet de Mar número de compte de l'AMPA  0182-3488-39-0200015902  / IBAN ES2501823488390200015902). 

ØEn cas de no ser soci s’incrementarà el rebut cada mes 6€ per activitat.


Ø  Matrícula de les activitats extraescolars 10€  per alumne (es a dir un alumne es pot inscriure a les extraescolars que vulgui i només es passarà un càrrec de 10€ en concepte de matricula al 1r rebut).


 Ø  La inscripció és anual i es cobrarà en 9 mensualitats d’octubre  a meitat de juny (en el rebut del mes d’octubre s’inclourà,  l’import de la matricula, 10€ més i el més de juny només es facturarà meitat de més).


Ø  En cas de devolució de la domiciliació, l’interessat/da es farà càrrec de totes les comissions i despeses bancàries.


Ø Totes les activitats tenen un límit de places i es respectarà rigorosament l’ordre d’arribada de la inscripció. En el cas de no arribar a un mínim d’alumnes en alguna de les activitats, aquesta s’anul·larà i s’informarà oportunament a la família.


Ø El fet d’inscriure el seu fill/a en aquestes activitats implica el compromís d’assistir-hi.


Ø En el cas que algun dia, circumstancialment, el vostre fill/a no pogués participar a l’activitat extraescolar cal comunicar-ho al monitor/professor o bé a l’AMPA.


ØLes possibles baixes s'han de comunicar per avançat a la secretaria de l'AMPA per tal de considerar-se efectives, cal avisar formalment 15 dies abans de la data de cobrament de la següent quota mensual.


Dimecres dia 2 de setembre a les 19.00 h tenim la primera reunió del curs 2015-2016.  T'hi apuntes?

Si pots i vols venir ens veiem a l'entrada principal de l'institut a les 19.00 h

La Junta de l’AMPA es reuneix mensualment per concretar les accions més immediates i planificar les de mig i llarg termini.


LA TEVA PARTICIPACIÓ AMB L’AMPA  PAS A PAS

 Tu també pots col·laborar i participar amb l'AMPA de l’institut. Ho pots fer de moltes maneres. Solament depèn de la teva disponibilitat. Tots tenim capacitats diferents que, s'hi les sumem, ens enriqueixen a tots.

1. Per començar, ja participes quan t'associes i pagues la quota de l’AMPA. Amb aquest gest ja dónes suport a les activitats i a la vida associativa.

2. Però també pots participar anant a les festes, activitats i celebracions. Amb la teva presència  dónes suport a tot allò que s’està fent.

3. Pots assistir a les reunions que organitza la teva AMPA (assemblees, comissions,...). És el millor lloc per rebre informació de primera mà. A més, és l'espai on pots dir la teva, aportar idees i opinions.

4. Pots fer-te càrrec de l’organització d’alguna activitat i contribuir al servei col·lectiu. És molta la feina que realitza l’AMPA. Quanta més gent col·labori més fàcil serà aquesta tasca.

5. Et pots presentar per ser membre de la junta de l'AMPA i així responsabilitzar-te durant un temps del seu lideratge.

 I RECORDA QUE ...

• Si els teus fills o filles veuen la teva implicació i participació en la seva vida escolar, augmentarà el seu èxit escolar.

• Una AMPA activa i organitzada millora la qualitat del seu centre-educatiu

• Sentir-nos part d’una escola d d’un institut que funciona, també ens millora la nostra qualitat de vida i les expectatives de futur dels nostres fills i filles.

 T’HI APUNTES?

 

Envia un correu electrònic a:  ampaiescanet@gmail.com


També ens trobaràs en període escolar el dimarts i els dijous de 12.20 h  a 14.40 h i a partir d'octubre també els dimarts de 16.00 h a 18.00h  al  despatx de  l’AMPA, o bé per telèfon 937 954 763 (en horari de l’AMPA).Necessitem la teva col·laboració!Quim, només un curt missatge per desitjar-te molta sort en aquesta nova etapa  que segur que continuaràs  cultivant algunes de les teves grans passions, com és la pintura i altres.           Moltes gràcies Quim!

En Quim Vilanova, professor de dibuix, s'acomiada i envia un escrit per  agrair-nos a l'Ampa la encomiable i difícil tasca que fem. També ens diu a totes les families de l'institut: "Sou unes mares i pares fantàstics", ens fa arribar una una forta abraçada i ens desitja molta sort.


Com comiat, a fet una seqüència  de pintures  i un escrit que va repartir entre companys,on diu: "Mireu si es un instrument estructurador del coneixement,  que aquesta postal que teniu a les mans representa plàsticament, simbòlicament la relació estreta que hi ha entre tots els membres de la nostra comunitat educativa. Cadascun d´aquests dibuixos son una part seqüenciada del tot, entrellaçats".

Enllaç a la revista de juny 2015 

També podeu trobar totes les revistes a la web de l'institut

  Vols anunciar-te i col·laborar amb la revista de l’institut?

Arriba als clients a un preu molt econòmic!  Anunciat a la revista de l’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar.


El mes de juny sortirà la revista número 33. L’elaboren els membres de l’equip de redacció (alumnes de 3r d’ESO) amb l’ajuda de companys, professorat i coordinador/a.


Contacta amb l’AMPA si vols fer publicitat a la revista


Anunci color

 

 

Mida anunci

Preu per una revista


Targeta  

30 €


Dues targetes 

50 €


Mitja pàgina

80 €
contraportada interior

150 €


contraportada exterior

250 €

 


Forma de pagament: Comptat: efectiu o bé transferència al compte de l'AMPA  (BBVA  del Carrer Ample de Canet de Mar, 15 número de compte 0182-3488-39-0200015902)

L’AMPA col·laborem amb el finançament de la revista.


El públic destinatari de la nostra revista són les famílies de l’institut (750 alumnes) i professorat. A més també és reparteix a la biblioteca, piscines i altres equipaments municipals, als col·laboradors. 


També podeu trobar totes les revistes a la web de l'institut

  http://www.iescanet.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=55


Per a qualsevol dubte, envieu un correu a: ampaiescanet@gmail.com, o bé els dimarts i dijous de 12.20 h a 14.40 h,  i dilluns de 16.00 h a 18.00 h ens trobareu a l’institut, o per telèfon al 937954763. 

PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT / SERVEI IDDIN4

https://www.iddink.esReutilització de llibres de text / servei Iddink


DILLUNS 11 DE MAIG A LES 19.00 H. 

Reunió informativa a la biblioteca del centre sobre la continuïtat del programa de reutilització de llibres de text. L’objectiu de la reunió, convocada per l’Ampa i per la Direcció del centre, és trobar una comissió de pares que es faci càrrec de la gestió del projecte amb l’empresa Iddink

És important la vostra assistència
​, us hi esperem!L'AMPA de l'institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar ens sumem en expressar el nostre condol.

La FaPaC mostra el seu condol a la comunitat educativa

La FaPaC expressa el seu sentit condol als familiars del professor mort aquest matí a l'institut Joan Fuster del districte de Sant Andreu de Barcelona i a la comunitat educativa del centre. La federació s'hi suma als actes de solidaritat convocats arreu de Catalunya. 

 Barcelona, 20 d'abril de 2015 

La FaPaC vol expressar públicament el seu sentit condol als familiars del professor mort aquest matí a l'institut Joan Fuster del districte de Sant Andreu de Barcelona, així com a la comunitat educativa del centre. La federació ja s'ha posat en contacte amb l'AMPA de l'institut per traslladar directament el seu condol a les famílies i oferir el suport que sigui necessari. El professor ha mort com a conseqüència dels trets de ballesta disparats per un alumne de segon d'ESO.

 La FaPaC condemna rotundament un fet lamentable, inesperat i aïllat com aquest que ens ha agafat per sorpresa i ens ha omplert d'una immensa consternació i tristesa. La federació recorda que no havia tingut constància de cap queixa ni consulta específica relacionada amb la convivència al centre.

 La FaPaC se suma als actes i concentracions de condol i solidaritat convocats pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) previstos per demà dimarts a les 12:00h a tots els centres educatius de Catalunya. 


"DEL QUE NO ES PARLA A CASA", que es farà els pròxims 14 i 16 d’abril  a les 19h a la Secció d’Institut de Canet​, carrer​ Jaume Romagosa Duran, 4/ cantonada rial de Mas Figuerola, 3.

En aquest taller abordarem el tema d’allò que no es parla mai a casa per descobrir els propis tabús i els que transmetem com a família. Es tracta de dotar-nos d’estratègies i recursos per  enfortir el desenvolupament psicològic i emocional dins la família.

És una activitat recomanada per a famílies amb fills i filles de 10 a 18 anys.

Per assistir al taller caldrà fer inscripció prèvia. Adjuntem l’enllaç al formulari del web.

Ajuntament de Canet de Mar - Espai de trobada: Del que no es parla a casa

​Ens veiem a la Secció d'institut!No hi ha paraules, sols una immensa tristesa. 

L’AMPA de l’Institut Lluis Domènech i Montaner de Canet de Mar, us volem expressar el nostre condol per la tragèdia que ens ha trasbalsat a tots.

Tingueu el nostre més sincer suport en aquests moments de gran dolor.

In diesen schweren Stunden gibt es keine Worte. Ampa von institi Canet de Mar, möchten unserer tiefsten Mitgefühl den Familien, Angehöringen und Freunden der Opfer ausprechen und den Familien Kraft führ dei nächsten Tagen und Wochen wünschen.
Minut de silenci

Dimecres dia 23 de març a les 12h a pesar de la pluja, totes les persones del nostre centre (Alumnat, Professorat i PAS) han sortit al voltant de l'institut a fer un emotiu minut de silenci en memòria de les víctimes de l'accident aeri succeït ahir dimarts a França.


Anuncia't i col·labora amb la revista de l’institut

 


El mes de febrer sortirà la revista número 32. L’elaboren els membres de l’equip de redacció (alumnes de 3r d’ESO) amb l’ajuda de companys, professorat i coordinador/a.


La revista surt 2 cops durant el curs escolar, una al  febrer i un altra al juny. 


Contacta amb l’AMPA si vols fer publicitat a la revista


Anunci color

 

 

Mida anunci

Preu per una revista

Preu per les dues revistes

Targeta  

30 €

50 €

Dues targetes 

50 €

85 €

Mitja pàgina

80 €

150 €contraportada interior

150 €

280 €

contraportada exterior

250 €

 475 € 


Forma de pagament: Comptat: efectiu o bé transferència al compte de l'AMPA  (BBVA  del Carrer Ample de Canet de Mar número de compte 0182-3488-39-0200015902)

 

L’AMPA col·laborem amb el finançament de la revista.


El públic destinatari de la nostra revista són les famílies de l’institut (750 alumnes) i professorat. A més també és reparteix a la biblioteca, piscines i altres equipaments municipals i als col·laboradors


També podeu trobar totes les revistes a la web de l'institut  http://www.iescanet.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=55


Per a qualsevol dubte, envieu un correu a: ampaiescanet@gmail.com, o bé els dimarts i dijous de 12.20 h a 14.40 h,  i dilluns de 16.00 h a 18.00 h ens trobareu a l’institut, o per telèfon al 937 954 763.

Fins divendres dia 21 a les 12h podeu presentar la vostra candidatura

Fem una crida a totes les famílies a participar en les eleccions als consells escolars.

Consell escolar

Us informem que enguany cal renovar un membre del sector pares/mares del consell escolar, per la qual cosa us animem a presentar la vostra candidatura a la secretaria del centre abans de divendres 21 de novembre a les 12h. Dimecres dia 26 de novembre, de 9 del matí a 7 de la tarda estarà oberta al centre la mesa electoral per renovar aquest representant del sector pares/mares del consell escolar de l’institut.

PARTICIPEU-HI!


Les votacions en el nostre centre seran el 26
 de  
novembre
 de 9 a 20h.

Us animem a totes les famílies a exercir el vostre dret a votar i participar en les eleccions als consells escolars, per garantir el funcionament democràtic a les escoles. Així com a presentar-vos per ser representants de les famílies al Consell Escolar de 
l'institut​.

Us recordem el paper cabdal del consell escolar, i la seva condició d'òrgan de govern del centre, a més de ser l'espai de participació determinant que tenen les famílies per intervenir en la gestió, funcionament i govern del centre educatiu. Els pares i mares tenim veu i vot per decidir l'escola que volem per als nostres fills i filles, i que els consells escolars són òrgans decisoris.
18 de novembre,  taller sobre l'estratègia familiar en l'ús més segur d'internet i les xarxes socials.L'Àrea d'Educació i l'AMPA del centre FEDAC Santa Rosa de Lima, organitzen pel proper dimarts 18 de novembre, un taller adreçat a pares i mares sobre l'Estratègia familiar en l'ús més segur d'internet i les xarxes socials.

Es farà al Col·legi Santa Rosa de Lima a partir de les 19.00 hores. Tot i que és gratuït, cal inscripció prèvia, que podeu fer a través d'aquest mateix web  omplint aquest formulari.

La finalitat del taller és la de prendre control dels dispositius i usos d'internet a casa, establir estratègies de seguiment i monitoratge de l’activitat dels infants i els joves, saber com atendre les necessitats que hi ha sobre aquestes qüestions i iniciar-se a les configuracions bàsiques de privacitat a les diferents xarxes socials.

Els continguts que s'hi tractaran són l'è-reputació, la navegació en entorns de seguretat, els sistemes de control parental, la configuració de la privacitat i com evitar els continguts ofensius i l'assetjament a la xarxa.


Felicitats!! Els nostres equips cadets de voleibol femení s'estrenen amb victòria... 

Cadet b - Puig i Cadafalch 3-0 jugat a Mataró

Cadet a -  Epia Calella 3-0 jugat a CalellaDissabte 22 de novembre jugaran  a casa. Us hi esperem!!!

10.15 h Dòmenech i Montaner Cadet b- cv Alella

12.00 h Dòmenech i Montaner Cadet a -cv Premià Dalt


Dimecres  19 de novembre comença la nova extraescolar  d'anglès "preparació pel First".


Dimecres 19 de novembre  a  l’institut de 17.30 h a 19.30h començarà aquesta activitat amb un grup d'onze alumnes .

Aquesta activitat es farà en 2 cursos. 

El  preu per aquesta activitat de  2 hores setmanals és de:

Socis AMPA: 25€  mensuals.   No socis: 30€ mensuals i 10€ de matrícula a pagar en el primer rebut , a més a més del llibre per treballar, del qual ja informarà el professor, que és imprescindible,  i que anirà a càrrec de l’alumne.


Assemblea general ordinària curs 2014-2015

Us convoquem el dijous 6 de novembre a l’assemblea general ordinària que tindrà lloc a la biblioteca de l’institut a les

19.15 hores en primera convocatòria

19.30 hores en segona convocatòria

Esperem i us demanem a tots els pares i mares la vostra assistència.

Descarrega la carta convocatòria assemblea.pdfDimecres dia 5 de novembre a les 17.30 h es farà la prova escrita per la nova extraescolar  adreçada a alumnes que tinguin un cert nivell d'anglès


Dimecres 29 d’octubre a  l’institut, alguns alumnes van  fer una prova oral d'anglès, ja que volem engegar el més aviat possible la nova extraescolar d'anglès (preparació First).

Si teniu un cert nivell d'anglès i us interessa encara hi sou a temps, el proper dimecres dia 5 de novembre a les 17.30 h es farà  la prova escrita d’accés per aquesta activitat.

Un cop corregides aquestes proves, s’acordarà un dia per fer les entrevistes amb l'alumnat que encara no l'ha fet.

És important que el professor valori quins alumnes tenen capacitat per preparar-se aquest examen. Per aquest motiu els alumnes, han de fer aquesta prova d'acces i l'entrevista de 10 minuts amb el professor.

 Per si no  havíeu rebut cap informació encara i no vareu poder assistir a la reunió del passat dimecres 22 d’octubre on vam parlar d'aquesta activitat, us fem un petit resum:

L’Stephen Berrells, qui dirigirà aquesta activitat,  va explicar en que consisteix l’examen, el que necessiten el alumnes per presentar-se i l’exigència d’aquesta activitat. 

El dia proposat per aquesta extraescolar, és els dimecres de 17.30 h a 19.30.

També va explicar que, a part de les classes, els alumnes han de practicar a casa escoltant música en anglès, veure pel•lícules en anglès i practicar expressió oral. És important la gramàtica i escoltar diferents accents d’anglès. Els alumnes han de tenir en compte que han de posar-hi moltes hores.

Es planteja que per presentar-se al First aquesta activitat haurà de fer-se en 2 cursos.  Els exàmens són a l’abril i a l’octubre.

Pels alumnes que actualment estan cursant 2n BATX, el proper curs poden continuar venint al centre per finalitzar l’activitat.

El  preu per aquesta activitat de  2 hores setmanals serà de:

Socis AMPA: 25€  mensuals.   No socis: 30€ mensuals i 10€ de matrícula a pagar en el primer rebut , a més a més del llibre per treballar que digui el professor , que és imprescindible, que anirà a càrrec de l’alumne.


Preparem una nova extraescolar  adreçada a alumnes que tinguin un cert nivell d'anglès

Us informem que estem preparant una nova extraescolar. Es tracta d'una extraescolar per preparar-se per a l'examen del First Certificate. Us adjuntem un enllaç on teniu tota la informació d'aquest examen.  http://www.cambridgeenglish.org/es/exams-and-qualifications/first/

Aquesta extraescolar va adreçada als alumnes de 3er, 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat. Els alumnes han de tenir un cert nivell d'anglès.

Ja que és una extraescolar molt especifica, creiem convenient convocar-vos a una reunió informativa prèvia a la inscripció. Aquesta reunió es farà el proper 22 d'octubre a les 18.00 h a la biblioteca de l'institut, on també hi haurà el professor que realitzarà les classes, per explicar bé l'activitat i resoldre dubtes.

El que ja us podem avançar és el dia que es realitzarà aquesta extraescolar, serà els dimecres de 17.30 h a 19.30.

Es prega confirmació d'assistència a la reunió, al correu de l'AMPA ampaiescanet@gmail.com.
Ja tenim grup d'anglès!!! 

El proper dimecres dia 15 d'octubre comencem l'extraescolar d'anglès nivell 1.

L'alumnat inscrit ha de ser a l'institut a les 16.00 h i fins a les 17.30h. Cal ser puntuals.
 CLASSES OBERTES  EXTRAESCOLAR DE VOLEIBOL

Animeu-vos hi ha dos dies de classe oberta i gratuita per l'alumnat de 1r d'ESO que vulgui provar-ho...

Dimecres 8 d'octubre i divendres 10 d'octubre 16.00h a 17.00h.

Us hi esperem!
L’institut participa a la Jornada de la Societat Catalana de Matemàtiques

Vés a l'enllaç:  fotos jornada
Dissabte 4 d’octubre, quatre alumnes del 3r d’ESO del centre van participar a l’Onzena Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques.  L’acte l’organitzaven la Societat Catalana de Matemàtiques i les associacions professionals de professors de Matemàtiques de Catalunya (Feemcat), València (SEMCV) i les Illes (Xeix), i va tenir lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, al carrer del Carme de Barcelona.  El fil conductor de la Jornada eren els materials manipulables a l’aula de Matemàtiques, i va ser un veritable homenatge a la pedagoga italiana Emma Castelnuovo.

La Núria Moreno, la Paula Serrano, el Martí Juvanteny i el Sergi Perelló (membres veterans del Club Matemàtic Googolplex) van exposar les activitats “Tracem cercles”, “Els hexaflectàgons” i “Experiments de Volums”.  Una quinzena de centres, entitats i grups de treball dels ICEs de les Universitats van mostrar una sèrie d’experiències d’aula basades en els materials manipulables.  Aquests recursos didàctics fan l’aprenentatge més proper, significatiu i  motivador per a l’alumnat.  A la Jornada van participar més de 300 professors de Matemàtiques de tots els nivells.

Arrel que l’activitat extraescolar del Club Matemàtic va obtenir el Premi FAPAC “Fem xarxa per l’èxit escolar”, el passat juny, les associacions de professors de Matemàtiques ens estan convidant a explicar l’experiència a les seves Jornades.  Aquesta tardor hi haurà ponències sobre el Club a les Jornades Abeam (Barcelona) i Ademgi (Girona).


Obrim la biblioteca amb suport educatiu per part de monitors                        

ĊObrim la biblioteca 2014-2015.pdf 

  Recomanem a l’alumnat que encara no s’ha apuntat, que ho provi, i si desprès està interessat en utilitzar aquest servei, passi per l’AMPA i  sol•liciti el carnet de la biblioteca,

Des de dimecres 1 d'octubre  la biblioteca del centre estarà oberta de dilluns a dijous, de 16.00 h a 17.30 h,  per tal que els/les alumnes que vulguin i/o ho necessitin puguin  resoldre dubtes de diverses matèries i fer deures .

A més a més,  dimarts, dimecres i dijous, també estarà oberta  la sala d'informàtica per aquell alumnat que ho pugui necessitar.

Aquesta activitat està exempta de matricula, l'únic requisit és ser soci de l'AMPA i sol·licitar un carnet de la biblioteca. L'objectiu d'aquest carnet és que hi hagi un compromís d'assistència per part dels/les alumnes i té un cost de 10€ per trimestre i l'alumnat pot decidir quants trimestres utilitza aquest servei.

Pel curs 2014-2015 també comptarem amb la col·laboració d'ex-alumnes de l'institut, actualment universitaris,  s’organitzarà de la manera següent:

Els dilluns: Pere Marrugat

Els dimarts: Maria Soler Estel Arnó

Els dimecres: Natalia Cirera i Pere Marrugat

Els dijous:  Encarna  Felipe  i Maria Soler

Les seves matèries fortes són:

Pere Marrugat: matemàtiques, física, química tecnologia, biologia, dibuix.

Maria Soler : llengües (català, castellà), literatura, història.

Estel Arnó:  matemàtiques, biologia, química , física d’ESO  i llengües.

 Natalia Cirera: llengües i socials.

Encarna  Felipe : matemàtiques, tecnologia, català i castellà.

Heu de saber:

Pel seguiment de l'activitat, els/les alumnes que utilitzen el servei biblioteca han d'apuntar el seu nom i curs en arribar, i en acabar l'activitat el monitor ens deixa el llistat a la bústia de l'AMPA amb els comentaris que consideri oportuns

.Amb tot, l’ Ampa no es fa responsable de l’assistència regular de l’alumne/a.

L'assistència  a aquesta activitat és tan important com qualsevol altre assignatura de les que duen a terme a l'institut, per tant les normes de convivència i comportament són les mateixes.

Per a ser soci es paga una quota anual de 25 euros per família (BBVA  del Carrer Ample de Canet de Mar número de compte de l'AMPA 0182-3488-0200015902 IBAN: ES2501823488390200015902 ).


Encara no us heu apuntat a cap extraescolar..

 Animeu-vos!!! Esperem les vostres inscripcions per engegar més activitats Extraescolars. 

No tenim prou gent per començar les activitats  marcades amb fons blanc...

NO TANQUEM INSCRIPCIONS, per si fos possible dur-les a terme més endavant. Us mantindrem informats.

Horari

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres16  a 17.30 h

 

Obrim la biblioteca 

 

Obrim la biblioteca i aula d’informàtica

 Dibuix artístic i pintura

 

 

Obrim la biblioteca  i aula d’informàtica


Anglès nivell 1


 

Francès nivell 1

Obrim la biblioteca

 I aula d’informàtica

 

Alemany nivell 1

 

Alemany nivell 2

 

Anglès nivell 2

 

Taller de cant

 16 a 17.00 h

Reforç 1r i 2n d'ESO  mates i ciències

 

 Voleibol Grup 1

 

 

Reforç 1r i 2n d'ESO Llengües, socials

 

Voleibol Grup 2

Reforç 1r i 2n d'ESO  mates i ciències

 

 
Voleibol Grup 1

 
Voleibol Grup 3

(nou)


 

 Reforç 

1r i 2n d'ESO 

Llengües, socials

 

 Voleibol Grup 2

 

 

 

 

 

 
Voleibol Grup 3

(nou)


16.a 18.00 h

 

Teatre

 

 

 

 

17 a 18.00 h

 

Reforç 

3r i 4t d'ESO  mates i ciències

 

 
Reforç 

3r i 4t d'ESO 

Llengües, socials

 

 

Reforç

 3r i 4t d'ESO  mates i ciències

 

 
Reforç 

3r i 4t d'ESO 

Llengües, socials

 

 

6 sessions

2 de 16 a 17h

4 de 16 a 18h

 
Taller de Màscares 

 

 

 

Vés a l'enllaç:  Activitats extraescolars
Vés a l'enllaç:  inscripció extraescolars 
Vés a l'enllaç:  nova activitat reforç


LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES....  tot un panorama fosc que la FaPaC, al nostre costat, s'ha compromès a dissoldre.  http://www.fapac.cat/

Després d'unes merescudes vacances d'estiu, ens trobem davant el repte del nou curs escolar 2014/2015, un curs durant el qual farem front a noves retallades, més imposicions Wert, el conjunt de la LOMCE i l'increment de les desigualtats. Tot un panorama fosc que la FaPaC, al nostre costat, s'ha compromès a dissoldre. 

L’educació pública és un dret que hem de defensar col•lectivament i amb fermesa treballant plegats per garantir una educació pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa.

Per això demanem la vostra ajuda i us convidem  a participar activament al nostre costat defensant tots junts l’educació dels nostres fill i filles, que són el nostre futur. 

Bon inici de curs, i endavant!

Participa a la marxa per l'educació!

http://assembleagroga.info/
Informació sobre el retorn dels llibres reutilitzables o eco-books i sobre la compra dels llibres del curs acadèmic 2014-2015

Adjuntem  informació i  uns links  amb vídeos relacionats sobre la compra dels llibres ecobooks. 

El nostre codi del centre per fer comandes és el  232MG7.

Recordeu: Les comandes fetes fins al 21/07 tenen bonificades les despeses de gestió i són gratuïtes.

Com tractar ecoBooks:  https://www.iddink.es/?pagina=ecoBooks

Com retornar els ecoBooks:  https://www.iddink.es/?pagina=retornarEcoBooks


Representació "El florido pensil" .... Graduació dia 26 de juny .... fulls activitats extraescolars 2014-2015... Bon estiu!!! 

Benvolgudes, benvolguts, 

 Ja hem arribat a final de curs i no volem marxar sense desitjar-vos un bon estiu.

També, aprofitem per convidar-vos a la representació de l'obra "El florido pensil"  diumenge dia 22 a les 21 hores al centre parroquial, interpretada per l'alumnat de l'extraescolar de teatre i dirigida per en Ferran Medina.


https://www.facebook.com/events/496823673753221/


Així mateix, volem donar les gràcies a les famílies sòcies que han confiat en nosaltres i que esperem que ho continueu fent el proper curs.

Gràcies al professors/es, a  tots els monitors i les monitores, així com a  les entrenadores, per la bona feina feta en el desenvolupament de les activitats extraescolars. 

Gràcies a l’alumnat, “els/les nostres fills/es”,  per donar-nos la força i la il·lusió per treballar en pro de la seva educació.

Gràcies al professorat  per la vostra bona tasca, que en un eix espai-temps tan complicat com l’actual continueu donant  el millor de vosaltres.

Per acabar, volem acomiadar a tots els/les alumnes que marxeu de l’Institut, els de 4t d’ESO i els de 2n de batxillerat, uns perquè heu acabat i altres perquè heu triat altres camins.  A partir d’ara  comenceu nous camins, us desitgem molta sort a tots en allò que hagueu triat i us animem a seguir treballant per aconseguir-ho. Recordeu que el dijous 26 a les 19.00 h es farà la entrega de diplomes a Vil·la Flora. 

Ens retrobem el curs vinent, i per a què  l’alumnat d’ESO i batxillerat aneu pensant quines activitats extraescolars us agradaria fer,  adjuntem la proposta per al curs 2014-2015.  

Bon estiu a tothom!!!1r PREMI PEL PROJECTE "CLUB MATEMÀTIC GOOGOLPLEX"

Hem guanyat el 1r premi FaPaC pel projecte “CLUB MATEMÀTIC GOOGOLPLEX” a la categoria FEM XARXA PER L'ÈXIT EDUCATIU els guardons es van lliurar el passat diumenge 1 de juny en el marc d'una multitudinària festa celebrada durant tot el matí al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona. 

Volem agrair a l’Albert Herrero la seva dedicació i la bona feina feta en el desenvolupament d’aquesta activitat. Gràcies, també,  a l’alumnat participant, al centre per la seva col•laboració i a tothom que va votar el nostre projecte.Podeu trobar més informació a:

 http://www.fapac.cat/2014/06/premis-fapac-felicitats-les-ampa-guanyadores

 http://diarieducacio.cat/les-ampa-mes-solidaries-participatives-i-exitoses-de-catalunya/


XERRADA -TALLER PREPARAR ELS NOSTRES FILLS EL DIA DE DEMÀ

El pròxim dimecres 14  i dijous 15 a les 19.00h farem el taller Preparar amb els nostres fills el dia de demà. Un taller  dinàmic i participatiu en què se’n presentarà una proposta d’intel·ligència emocional que ens ajudi a conèixer i gestionar les emocions per millorar les relacions amb els nostres fills i a prendre consciència de la importància de ser proactius, emprenedors i predisposats al canvi que implica el creixement. El taller s’adreça a pares i mares amb fills a les etapes d’educació primària i secundària. Tothom es pot apuntar a l’activitat mediambiental ...         Us hi esperem!

Qui vulgui participar ha d'emplenar el document d'autorització de drets d'imatge Ċ Autorització activitat de neteja.pdf   

"European Clean Up Day" és una acció per sensibilitzar el públic en termes de protecció del medi ambient, i, més concretament, sobre els problemes de residus i la netedat.

Es tracta d’organitzar una operació de neteja d’un espai natural que hagi estat contaminat amb abocaments il.legals o residus. Separarem els residus i els pesarem. 

Qui hi participi pren part en una activitat social i lúdica i contribueix activament en millorar el planeta. Hem de sensibilitzar els participants sobre la temàtica de la prevenció de residus.

Els voluntaris es trobaran el dia 10 a les 9.45h davant l’institut i els esperaran els professors organitzadors del projecte. Tots junts aniran a l’espai que cal netejar.

Els participants cal que duguin uns pantalons i unes sabates tancades. També han de dur guants gruixuts. Nosaltres també distribuirem guants per qui no en porti. Poden venir tots els membres de la família, amics, la tieta, l'avi, el cosí, la iaia, etc.

Qui vulgui participar ha d'emplenar el document "Autorització activitat de neteja.pdf "

Podeu veure el vídeo model (dura uns 11 minuts) que és molt gràfic:

https://www.youtube.com/watch?v=8E5qjP5WCzE&index=6&list=PLWQMeO43vsuctbJ_Vp4q4ZoowlddANmSzSOM FINALISTES ALS PREMIS FaPaC 2014!  Categoria: Fem xarxa per l'èxit escolar. Projecte "Club matemàtic googolplex".  

DÓNA EL TEU VOT: http://www.fapac.cat/premis-fapac-2014/projectes-finalistes/vota


El passat dissabte dins del marc de l'Assemblea General de FaPaC vàrem ser proclamats uns dels 15 finalistes de l'edició 2014.

Ara toca el moment de les votacions populars. Fins al 30 d'abril es podrà fer la votació a través de la web. Un cop es tanqui aquest període, el jurat es tornarà a reunir i es votaran els guanyador i se sumaran els punts que s'hagin obtingut amb la votació popular: l'AMPA que hagi obtingut més vots tindrà de tres punts i la segona més votada amb dos. 

L'1 de juny es farà el lliurament dels premis dins del marc d'una gran festa, on estem convidats. Fins aquell dia no sabrem qui dels cinc finalistes per categoria han estat els guanyadors.

SI US PLAU FEU MOLTA DIFUSIÓ PER DEMANAR VOTS!!!


UNPORTAL.CAT. Ens faran una demostració per ensenyar-nos les possibilitats que ofereix la pàgina. 

El cost de la subscripció a la Plataforma unportal ha estat compartit per l'institut i l’AMPA.

Descobreix tot el que et pot aportar! DOSSIER D'ANA ISABEL DEL RIO AMB RELACIÓ A LA XERRADA COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN ELS ESTUDIS.

El passat 3 de febrer a la biblioteca de l'institut es va fer la xerrada  col·loqui  "Com ajudar els nostres fills i filles en els estudis" a càrrec de la pedagoga Ana Isabel del Río

Va ser una xerrada molt interessant. L'Ana és una professional que transmet optimisme, una persona molt propera que ens va donar unes explicacions molt entenedores. Va connectar amb els assistents i ens va plantejar petits canvis que ens poden ajudar en el dia a dia. 

A més a més, ens ha fet arribar el dossier que adjuntem i volem compartir amb vosaltres.


XERRADA -TALLER COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN ELS ESTUDIS.

Dilluns 3 de febrer  a les 19.00 h a la biblioteca de l’Institut  hi ha la xerrada col·loqui:  "Com ajudar els nostres fills i filles en els estudis". 
És una xerrada de l’escola de pares de la Fapac i que l’AMPA de l’Institut hem rebut com a premi per l’organització de l’extraescolar "Obrim la biblioteca".
Aquesta xerrada és oberta per a totes les famílies de Canet.
Us hi esperem!
Bones festes i feliç 2014


XERRADA -TALLER AUTOESTIMA I ADOLESCÈNCIA


Vés a l'enllaç: esdeveniment facebook


LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES                             Enllaç: sos-educacio  l'escola del futur NO es pot construir amb lleis del passat.


TORNEM A DEMANAR SAMARRETES GROGUES 

Des de la talla 2 i fins a la XXL. El preu de la samarreta és de 4€.

TORNEM A DEMANAR SAMARRETES GROGUES Des de la talla 2 i fins a la XXL. El preu de la samarreta és de 4€. Fins el 25 d’octubre, podeu passar a encarregar-la per Secretaria o bé per l’AMPA amb els diners. El curs 2010-2011 el Consell Escolar, AMPA i Professors, vam decidir mobilitzar-nos en contra de les retallades i ens vam adherir al MOVIMENT GROC, per defensar un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT Aquest curs amb altres escoles del poble s’ha acordat que cada DIMARTS tothom que vulgui participar en aquest moviment es posi la samarreta groga amb la inscripció “SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”, símbol del moviment, per tal que el fet de portar questa samarreta faci visible la unitat de tota la comunitat educativa. Les samarretes encarregades seran confeccionades a la nostra vila i portaran les inscripcions “SOS Ensenyament públic de Canet de Mar” i “ Hi ha solucions! L’Educació és un dret no un privilegi”.
Finel 25 d’octubre, podeu passar a encarregar-la  per Secretaria o bé per l’AMPA amb els diners.

Els DIMARTS  fem   visible la unitat de tota la comunitat educativa portant aquesta samarreta.

 Les samarretes encarregades són confeccionades a la nostra vila.
ELS DIMARTS NO DEIXEU DE POSAR-VOS LES  SAMARRETES GROGUES

 El curs 2010-2011 el Consell Escolar, AMPA i professors, vam decidir mobilitzar-nos en contra de les retallades i ens vam adherir al MOVIMENT GROCjuntament amb altres escoles del poble  es va acordar que tothom que vulgui participar en aquest moviment es posi la samarreta groga amb la inscripció “SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”, símbol del moviment, per tal que el fet de portar questa samarreta faci visible la unitat de tota la comunitat educativa. 


Per aquest curs 2013-2014 s'ha acordat portar la samarreta els       dimarts. 

Així que no  deixeu de posar-vos les samarretes grogues els DIMARTS, és per una bona causa,  per un  ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT.Assemblea general ordinària curs 2013-2014

Data:  Dijous 10 d’octubre  a les 19.00 hores

Lloc:  a la biblioteca de l’institut

Us demanem a tots els pares i mares la vostra assistència.

 Descarrega la carta convocatòria assemblea.pdf


NOU PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT CURS 2013-14

Dilluns dia 9 de setembre  des de les 11.00 hores fins a  les 16.00 hores podeu passar per  l'institut per a la de recollida de llibres, és convenient portar la confirmació de comanda.

RECORDA: Iddink únicament processarà la comanda una vegada hagi rebut la confirmació del seu pagament, i les comandes posteriors al 20 de juliol o inferiors a 75€ tenen un cost de gestió de 4,5 € (a partir del 15 de setembre 9 €).

 A causa de l’actual conjuntura econòmica i social, l’AMPA conjuntament amb la direcció de l’Institut, hem decidit engegar un nou Projecte de Reutilització de Llibres de Text i Lectura utilitzant els serveis que ofereix l’empresa Iddink per a la seva organització.
Les característiques més importants són les següents:
 • Estalvi del 55% respecte el PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks)*. Els ecoBooks s’han de tractar bé i s’hauran de tornar en bones condicions de reutilització al centre en finalitzar el curs.
 • En cas de no tornar els ecoBooks o tornar-los en mal estat segons les condicions què informarà Iddink, s’haurà de pagar l’estalvi aconseguit respecte al preu de llibre nou.
 • Estalvi del 5% als llibres nous (principalment quaderns d’exercicis i fitxes).
 • Comanda flexible: En una sola comanda es demanaran tots els llibres per curs.
 • Compra dels llibres del curs actual a les famílies a un preu del 35% del seu PVP actual, sempre que estiguin en condicions de reutilització i es repeteixin a la llista del curs que ve (aquesta operativa només es farà aquest any). Cal registre previ al web www.iddink.es es podran deixar els llibres a l’institut el 5 de juliol.
 • Les comandes s’hauran de fer preferentment fins el 20 de juliol, i a partir finals de juny.
 • Les comandes es lliuraran al centre el 6 de setembre, excepte les fetes a partir del setembre, que es serviran a domicili.
 • Garantim que el 100% de l’alumnat pugui adquirir tots els llibres que es puguin reutilitzar, i per tots els cursos.
 • La comanda es podrà fer per Internet, telèfon o presencialment al centre el dia 5 de juliol, de 10h a 14h, evitant-vos desplaçaments i cues.
 • Garantim la possibilitat de continuar el projecte de reutilització de llibres en el futur i anar renovant el fons del llibres a mida que sigui necessari.
Amb aquests enllaços directes teniu videos explicatius: 


US HI ESPEREM!! El diumenge dia 30 de juny a les 19.30 h  al Centre Parroquial, no us perdeu l'actuació de hip hop i la representació de l’obra “Criaturades”. 

El diumenge dia 30 de juny a les 19.30 h al Centre Parroquial, no us perdeu l'actuació de hip hop i la representació de l’obra “Criaturades”. Les alumnes d'extraescolar de hip hop a part de divertir-se i ballar han aprés coneixements dels diferents estils del hip hop. Així doncs el proper 30 de juny ens faran una petita mostra del que han treballat. D'altra banda els/les alumnes d'extraescolars de teatre ens faran la representació d'una obra que ens mostrarà els possibles efectes, emocions, conflictes i passions que poden arribar a provocar els fills. L'objectiu bàsic de l'obra és entretenir al públic amb situacions gracioses i el principal detonant són aquestes “criaturades”. Us hi esperem!!

Les alumnes d'extraescolar de hip hop a part de divertir-se i ballar han aprés coneixements dels diferents estils del hip hop. Així doncs el proper 30 de juny ens faran una petita mostra del que han treballat.

D'altra banda els/les alumnes d'extraescolars de teatre ens faran la representació d'una obra que ens mostrarà els possibles efectes, emocions, conflictes i passions que poden arribar a provocar els fills.  L'objectiu bàsic de l'obra és entretenir al públic amb situacions gracioses i el principal detonant són aquestes “criaturades”.Us hi esperem!!
3r premi pel projecte "obrim la biblioteca"

 El dia 13 de juny es van lliurar els Premis FaPaC en una cerimònia emocionant i plena d'entusiasme. A l'AMPA de l'institut ens van donar el 3r premi pel projecte "obrim la biblioteca" a la categoria fem xarxa per l'èxit escolar.

Gràcies als membres de l'AMPA, equip directiu, monitors/es, professors, families, alumnat  i a tothom que va votar el nostre projecte per haver-ho fet possible ja que entre tots ho hem aconseguit.TENS DUBTES SOBRE QUINS ESTUDIS TRIAR EL CURS VINENT?

L’AMPA t’ajuda a trobar tota la informació per poder triar! Aprofita-te’n!

Batxillerat o cicle Formatiu de Grau Mitjà?

Universitat o un  Grau Superior?

Quina nota em demanaran si vull estudiar...?

Quanta gent que estudia ......troba feina?

Quant guanyen els que estudien......?

Quines universitats/ instituts ofereixen...?

Si vull estudiar ... Quin és el millor centre?

        Quin cost té?

On trobaràs les respostes a aquestes preguntes i a totes les que et puguis formular?    

     http://unportal.cat/

El cost de la subscripció a la Plataforma unportal.cat ha estat compartit per l'institut i  L’AMPA.

Totes les famílies sòcies de l’AMPA que vulgueu els codis d’accés per poder accedir a la informació contacteu amb nosaltres: ampaiescanet@iescanet.cat Si voleu que us ensenyem com funciona el portal, demaneu-nos-ho i us farem una demostració.

No ho dubteu per triar bé cal estar ben informat.DONEU EL VOSTRE VOT!

Som finalistes dels premis FaPac, pel projecte "Obrim la biblioteca"

Fins el 31 de maig estarà activa la web per a que el públic pugui emetre el seu vot.  Necessitem que ens voteu per aconseguir el premi.  Cliqueu l'enllaç  http://www.fapac.cat/premis-fapac i veureu que hi ha tres columnes de tres premis diferents que es donen.  Just a sota de la primera columna hi ha un sobre on diu dona el teu vot. Cliqueu i heu de votar un projecte de cada apartat i després clicar tramet. 

Amb aquests premis, l'objectiu de la FaPaC és reconèixer i fer visibles els projectes i les accions que impulsen les AMPA arreu de Catalunya. Des de les associacions, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes, es duen a terme moltes actuacions que no sempre son visibles ni prou valorades. En aquest sentit, també es vol reconèixer la dedicació dels milers de persones voluntàries que hi treballen per la millora de l'educació.  


Taller:  Hi ha pares i mares perfectes?

Els dies 13 i 14 de maig de 18.00 h a 20.00 h a la biblioteca de l’institut.

Taller de 4 hores, fet en dues sessions de 2 hores cadascuna.

Adreçat a pares i mares d'infants i joves de qualsevol edat.

Inscripció:  http://www.canetdemar.cat/document.php?id=10463

Informació:  formacio_pares_mares_4h.pdfCOM TROBAR-NOS ?

 A l’Institut Lluís Domènech i Montaner, Carrer Francesc Cambó, 2, Canet de Mar..

Horari d’Atenció:  Dimarts i Dijous 12.30 h a 14.30 h i a partir d'octubre també els els dimecres de 16.00 h a 18.00 h. 

Si voleu venir en un altre horari, demaneu cita prèvia per correu electrònic  ampaiescanet@gmail.como bé en horari de l’AMPA per telèfon: 937 954 763  en horari de l'AMPA)
.
 • WebIes Canet.
 • Facebookenllaç
 • Ċ
  Ampaies Canet,
  14 de febr. 2017, 5:19
  Comments