ЕЗИКОВИ ШКОЛИ ЕВРИКА

Учим днес, за да успеем утре!

Желаем на всички ученици  весело и безгрижно лято и с лекота  да използват наученото по английски език от изминалата учебна година!

We wish you happy summer time... :)


 Езикови Школи Еврика 


ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК И СЛЕДЕТЕ НОВИНИ ОТ НАС

За обучение по английски език предлагаме следните варианти:

- Предучилищни групи - възраст - 4, 5 и 6 години

- Групи от 1-ви до 3-ти клас - разпределени в съответното ниво

- Групи от 4-ти до 8-ми клас - разпределени в съответното ниво

- Съботно-неделно обучение.


ТАКСИ ЗА УЧЕБНАТА 2023г./2024г.

Ниво 4-ти до 8-ми клас - срок на обучение - 

от 01.10.2023г. до 15.06.2024г.

Годишна такса:  612 лв.  (включена е отстъпка -10% за ранно плащане)

Или на две вноски по:  306 лв.  (включена е отстъпката от -10%)

Има възможност годишната такса да се внася на  8  равни вноски по 80лв.  и една вноска от 40 лв.

Учебния комплект се заплаща еднократно на цена:

4-ти клас:  45 лв.

5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми клас:  58лв.


За отстъпките за:

- Ниво 1-ви до 3-ти клас

обадете ни се в удобно за вас време и ще ви разкажем подробно.

На ваше разположение сме всеки ден от 9:00ч до 21:00 часа 

на тел:  0899-455-981 


Ние работим в малки групи, с което целим децата да не се разсейват и да са съсредоточени върху часа по английски език, а ние съответно да може да им обърнем персонално внимание и да отдадем на всяко дете нужното време за индивидуалните му потребности. Стремим се към индивидуален подход за всяко дете, като се възползваме от предимствата на работата в група за социализация на децата по отношение на английския език и усвояването на социални и комуникативни умения в англоезична среда.


    В своята история човечеството е преживяло различни кризи, имало е своите възходи и падения. Неминуемо сегашните времена ще отминат и всички ние ще се върнем към нормалния си начин на живот.  За това не бива да допускаме по никакъв начин настоящият период да прекъсва обучението на децата по английски език. Спирайки обучението по чужд език за период от година или повече води до това после възстановяването на знанията и тяхното надграждане да изисква значителни усилия от страна на детето, а това често води до усещането, че езикът е труден и изречения като "аз никога няма да науча английски" или "трудно ми е, не мога" попарват идеята за израстването на нашето дете като ерудиран и образован млад човек. Истината е, че няма невъзможни неща и пропуските по английски език както и във всяка друга сфера винаги могат да бъдат наваксани, но това става с цената на повече усилия, а в настоящето изпълнено с електронни и лесно достъпни забавления става доста тежка задача за родителите. За това нека сме наясно, "COVID-19" ще отмине, задачата ни на нас като учители, а на вас като родители, е да не му позволим да остави трайни пропуски в образованието и израстването на младото поколение!

    Вече над 19 години екипът на Езикови Школи Еврика е отдаден на изкуството да се обучават деца и възрастни по английски език. Изкуство, защото преподаването на чужд език, увличането на един човек да се запали по една нова, непозната за него материя изисква талант и умения както за общуване, така и за обучение, но най-важното е нещата да се правят с любов към професията и себераздаване. За това създадохме място, на което да можем да се отдадем на това, което обичаме най-много, а именно да обучаваме малки и големи на английски език. Водещото при нас е децата не само да посещават курс по английски език, но и да създадем у тях желание да усвоят езика. Ние се стремим децата да изучават този световен език с удоволствие и да очакват часовете по английски език с нетърпение. Това е целта, с която създадохме първия офис на нашите езикови школи през далечната 2004г. в ж.к. Люлин-10, а четири години по-късно през 2008г. открихме втори офис в ж.к. Люлин-9. По този начин се стремим да създадем по-голямо удобство за нашите ученици - да сме по-близо до тях и също така да бъдем по-гъвкави по отношение на това кога да бъдат часовете по-английски език.

    За да могат малките ни курсисти да се чувстват комфортно в света на английския език сме създали много добри условия както за работа в група, където се работи с не повече от шест деца, така и за пълноценна работа при индивидуални занимания с учебна система по английски език по ваш избор.


    Обучението по английски език за деца има своята специфика и малките ни курсисти имат по-различно усещане за света от това на нас възрастните, затова работим с утвърдени британски издателства и специално разработени програми, отговарящи на нуждите на децата при изучаването на английски език. За по-добрата работа и пълноценно усвояване на езика, работим в малки групи - до шест деца, а всеки от нашите ученици разполага с индивидуално работно място оборудвано с мултимедия, позволяваща обучението по английски език да не е задължение, а очаквано и приятно удоволствие. Можете да се свържете с нас и да попитате всичко, което ви интересува. Стремим се максимално да се съобразим с нуждите на всяко дете, а за това ни помага и дългогодишният ни опит в обучението на деца по английски език. Ако не сте изучавали английски език при нас и сега за първи път чувате за нашата школа, попитайте ваши близки или приятели, убедени сме че те вече са ни посещавали!


За всичко, което искате да попитате:    0899-455-981  

Можете да ни се обадите всеки ден от 9 до  21  часа,  ще се радваме да обсъдим всичко, което ви интересува.

  КАКТО ВСЯКА ГОДИНА НА 1-ви ОКТОМВРИ НИЕ СТАРТИРАМЕ УЧЕБНАТА ГОДИНА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В ЕЗИКОВИ ШКОЛИ ЕВРИКА.  И ТАЗИ ГОДИНА СЕ НАЛОЖИ ДА ПРЕМИНЕМ В ДИСТАНЦИОННА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ, НО СЯКАШ ОТ ТОВА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ Е ИЗНЕНАДАН. УСПЕХ НА ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВСИЧКО ОСТАНАЛО ЩЕ СЕ ПОДРЕДИ!!!

Good luck and success in the English world!!!

ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ОБУЧЕНИЕТО ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПРИ НАС, МОЖЕТЕ ДА НИ СЕ ОБАДИТЕ ВСЕКИ ДЕН НА НАШИЯ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА:

  0899-455-981 

ОТ 9 ДО 21 ЧАСА


Ако желаете детето ви да изучава английски език в приятна и стимулираща 

развитието му среда  -  обадете ни се, ще Ви предложим най-доброто, съобразено с неговото ниво на владеене на езика.  

Учебната ни година е с продължителност осем месеца и е от началото на 

месец октомври до края на месец май.

НАШАТА ИСТОРИЯ:    Езикови школи  "ЕВРИКА "  стартират своята дейност през 2004 г. на територията на р-н "Люлин" в София. 

       Основната ни цел  е да предоставим качествено обучение по английски език, максимално близо до нашите клиенти. 

       Обученията ни се провеждат в два офиса в ж.к. "Люлин", съответно в Люлин-9 и Люлин-10, като стремежът ни е максимално да се съобразим с нуждите на курсистите ни. 

       АКО СЕГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАТЕ ЗА НАС - ПОПИТАЙТЕ ВАШИ СЪСЕДИ ИЛИ ПРИЯТЕЛИ, УБЕДЕНИ СМЕ, ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ СА НИ ПОСЕЩАВАЛИ!    

Английски език за деца от 5 до 18 години

в групи (до 6 деца) или индивидуално в удобно за вас време! 

ВЕСЕЛО Е ДА УЧИШ АНГЛИЙСКИ

За да сте в течение с новините, които публикуваме можете да харесате страницата ни във Фейсбук.