ШКОЛИ ЕВРИКА - учим днес, за да успеем утре!  Нашите контакти са:

  Люлин-9:    02/928-88-84
 Люлин-10:   02/927-09-26
Управител:  0899-455-981 
Английски език Люлин


НЕКА ДА Е ЛЯТО :)
Нека да е английско лято!
А такова можем да си го направим само ние!
За всички възможности за обучение по английски език, които се предлагат в Езикови Школи Еврика звънете на нашите телефони за връзка.
Ако не сте изучавали английски език при нас и сега за първи път обмисляте да ни се обадите - не се колебайте, обадете ни се и ще намерим заедно решение относно това, което ви е необходимо за обучението по английски език!
    В своята история човечеството е преживяло различни кризи, имало е своите възходи и падения. Неминуемо сегашните времена ще отминат и всички ние ще се върнем към нормалния си начин на живот.  За това не бива да допускаме по никакъв начин настоящият период да прекъсва обучението на децата по английски език. Спирайки обучението по чужд език за период от година или повече води до това после възстановяването на знанията и тяхното надграждане да изисква значителни усилия от страна на детето, а това често води до усещането, че езикът е труден и изречения като "аз никога няма да науча английски" или "трудно ми е, не мога" попарват идеята за израстването на нашето дете като ерудиран и образован млад човек. Истината е, че няма невъзможни неща и пропуските по английски език както и във всяка друга сфера винаги могат да бъдат наваксани, но това става с цената на повече усилия, а в настоящето изпълнено с електронни и лесно достъпни занимания става доста тежка задача за родителите. За това нека сме наясно, "COVID-19" ще отмине, задачата ни на нас като учители, а на вас като родители, е да не му позволим да остави трайни пропуски в образованието и израстването на младото поколение!
    Вече почти 17 години екипът на Езикови Школи Еврика е отдаден на изкуството да се обучават деца и възрастни по английски език. Изкуство, защото преподаването на чужд език, увличането на един човек да се запали по една нова, непозната за него материя изисква талант и умения както за общуване, така и за обучение, но най-важното е нещата да се правят с любов към професията и себераздаване. За това създадохме място, на което да можем да се отдадем на това, което обичаме най-много, а именно да обучаваме малки и големи на английски език. Водещото при нас е децата не само да посещават курс по английски език, но и да създадем у тях желание да усвоят езика. Ние се стремим децата да изучават този световен език с удоволствие и да очакват часовете по английски език с нетърпение. Това е целта, с която създадохме първия офис на нашите езикови школи през далечната 2004г. в ж.к. Люлин-10, а четири години по-късно през 2008г. открихме втори офис в ж.к. Люлин-9. По този начин се стремим да създадем по-голямо удобство за нашите ученици - да сме по-близо до тях и също така да бъдем по-гъвкави по отношение на това кога да бъдат часовете по-английски език.
    За да могат малките ни курсисти да се чувстват комфортно в света на английския език сме създали много добри условия както за работа в група, където се работи с не повече от шест деца, така и за пълноценна работа при индивидуални занимания с учебна система по английски език по ваш избор.

    Обучението по английски език за деца има своята специфика и малките ни курсисти имат по-различно усещане за света от това на нас възрастните, затова работим с утвърдени британски издателства и специално разработени програми, отговарящи на нуждите на децата при изучаването на английски език. За по-добрата работа и пълноценно усвояване на езика, работим в малки групи - до шест деца, а всеки от нашите ученици разполага с индивидуално работно място оборудвано с мултимедия, позволяваща обучението по английски език да не е задължение, а очаквано и приятно удоволствие. Можете да се свържете с нас и да попитате всичко, което ви интересува. Стремим се максимално да се съобразим с нуждите на всяко дете, а за това ни помага и дългогодишният ни опит в обучението на деца по английски език. Ако не сте изучавали английски език при нас и сега за първи път чувате за нашата школа, попитайте ваши близки или приятели, убедени сме че те вече са ни посещавали!

НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА УЧЕБНАТА 2021г./2022г.

Учебни такси за ученици от 1-ви до 3-ти клас
 
ГОДИШНА ТАКСА
С ОТСТЪПКА  -10%

468.00 лв
/58.50 лв. НА МЕСЕЦ/


СРОЧНА ТАКСА 
С ОТСТЪПКА  -10%

234.
00 лв
/58.50 лв. НА МЕСЕЦ/
 РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ 
НА ГОДИШНАТА ТАКСА
/внасят се всеки учебен месец/

65.
00 лв
 Учебни такси за ученици от 4-ти до 8-ми клас
 
ГОДИШНА  ТАКСА
С ОТСТЪПКА  -10%

497.00 лв
/58.50 лв. НА МЕСЕЦ/


СРОЧНА ТАКСА С 
С ОТСТЪПКА  -10%

248.
00 лв
/58.50 лв. НА МЕСЕЦ/
 РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ 
НА ГОДИШНАТА ТАКСА
/внасят се всеки месец/

65.
00 лв

Работим и индивидуално с деца и възрастни с учебна система по ваш избор.
Тогава обучението по английски ще бъде съсредоточено изцяло върху вас и
всичко, което ви е необходимо по английски език.
За всички подробности относно такси, отстъпки или което вие се сетите да ни попитате
можете да ни се обадите без притеснение всеки ден между 9:00ч. и 21:00ч. на нашите телефони:
ж.к.Люлин-9:     02/928-88-84
ж.к.Люлин-10:   02/927-09-26
Управител:        0899-455-981
   
                          На английски с усмивка...

ВЕСЕЛО Е ДА УЧИШ АНГЛИЙСКИ

                             ... е, не всички са засмени...
                                                         

    

                                                                      
                            ...но всички изглеждат доволни!!!  :):):)                                                   
                                                                     
                       
НАШАТА ИСТОРИЯ:  

 Езикови школи  "ЕВРИКА "  стартираха своята дейност през 2004 г. на територията на р-н "Люлин" в София. 
       Целта ни е да предоставим качествено обучение по английски език, максимално близо до нашите клиенти, като сме основно фокусирани върху работата с деца, но винаги намираме възможност да отделим време и на вече порасналите ни курсисти :)
       Обученията ни се провеждат в два офиса в ж.к. "Люлин", съответно в Люлин-9 и Люлин-10, като стремежът ни е максимално да се съобразим с нуждите на курсистите ни. 
       АКО СЕГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАТЕ ЗА НАС - ПОПИТАЙТЕ ВАШИ СЪСЕДИ ИЛИ ПРИЯТЕЛИ, УБЕДЕНИ СМЕ, ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ СА НИ ПОСЕЩАВАЛИ!   
АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА ОТ 5 ДО 18 ГОДИНИ
За да имаме успех в изучаването на английски език, както за всяко нещо се изисква търпение и постоянство! В днешното забързано ежедневие свикваме нещата да се случват веднага, на момента, но при изучаването на чужд език нещата изискват време и отдаденост. Разбира се ускорените курсове по английски език имат ефект, но задълбоченото усвояване на езика изисква трайни знания, а и английският език поради своята световна употреба предполага по-добро ниво на владеене. Ако търсите място където не просто да учите английски език, а да имате възможност да усвоите езика с лекота и на добро ниво - обадете ни се, ще направим входно ниво и ще обсъдим какви са вашите цели и желания в света на английския език. 
В МАЛКИ ГРУПИ ДО 6 ДЕЦА!!!
Нашите езикови школи са удобно разположени за живущи в кварталите:
ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 2, ж.к. Люлин 3, ж.к. Люлин 4, ж.к. Люлин 5, ж.к. Люлин 6, ж.к. Люлин 7, ж.к. Люлин 8, ж.к. Люлин 9, ж.к. Люлин 10,
кв.Гевгелийски, кв. Модерно предградие и кв. Филиповци

НАШАТА НАЙ-ДОБРА РЕКЛАМА СА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Безспорно най-достоверна информация за дадена услуга човек може да получи от хора, които са я ползвали. За това когато избирате школа по английски език за вас или вашето дете освен информацията в интернет подсещаме да попитате за нас ваши близки, съседи или съученици на детето, тъй като преподаваме английски език  вече повече от 16 години, много е вероятно някой от тях да са вече наши клиенти и така да получите информация от първа ръка. За тези над шестнадесет години при нас са се обучавали по английски език стотици деца, така че вероятността да разговаряте с наши клиенти хич не е малка.