Està format per 16 cantants , molts d’ells s’ocupen en el nostre mitjà com solistes i estudiants avançats de cant.
Va ser creat el 10 d’octubre de 2004 per la seva actual directora, Gabriela Zabala , amb l’objectiu d’integrar un repertori coral en el  qual  tingués particular rellevància la música d’autors argentins i americans. El programa ha estat estructurat amb la intenció d’oferir un sintètic panorama de la música del continent Americà, bussejant en les seves arrels aborígens barrejades amb les cultures incorporades des de les immigracions europees i africanes, el que va donar naixement a un producte únic i característic: la cultura indiana.
Aquest últim any ha realitzat concerts a la Basílica de Sant Just i Pastor a Barcelona a on va estrenar la “Misa Encarnacion “ i el  “Confitebor  Tibi Domine” dues obres del barroc Americà , concert que es va repetir  a l’Església de La Doma de La Garriga. També a realitzat un Concert de Música Llatiamericana a l’església de Sant Esteve de La Garriga i ha fet concerts a l’auditori de l’escola Municipal de Música J. Aymerich institució amb la que a mes a realitzat una col.laboració preparant un repertori del compositor argentí Carlos Guastavino juntament amb la Coral de Grau mitja .
Al mes de Juliol de 2007 va participar del “XL Certamen de la Cancion Marinera ”  a San Vicente de la Barquera (Cantabria) a on van guanyar el Primer Premi “Lira d’Or i el Premi del Public.
A l'any 2008 han realitzat diferents concerts a Catalunya i han  participat del "Gran Premio de Canto Coral deZumárraga" y  del "XLI  Certamen de la Cancion Marinera ” 

 

 

 

 

Comments