Blogs en xarxa - CEFIRE Sagunt (València)


"Ningú no pot parar una idea el temps de la qual ha arribat". (Víctor Hugo)

"L'educació en el s. XXI s'ha d'enfocar cap al processament de les dades i la informació més que a l'acumulació d'aquesta" UNESCO

PÀGINA WEB DEL CEFIRE DE SAGUNT

 Tenim la intenció de convertir la nostra pàgina web  en un referent de formació per a la comarca. Les vostres visites i els vostres comentaris als blogs ens ajudaran a millorar-la.

  

 BLOGFESSORS*ES

Els blogfessors són un col·lectiu de professors i professores que tenen unes característiques molt definides en el conjunt de navegadors dins del que anomenem BLOGOSFERA i que es defineixen d'aquesta manera>>>.

Si us interessa conéixer-ne  alguns els podeu trobar a diferents portals com "PLANETA EDUCATIV0",  "CHIRON", "DIRECTORIO DE BLOGFESORES", "TALLERS A ESCENA"  o al Seminari del CEFIRE de Sagunt  "BLOGS & B.E.E.R.S.".

Si el que voleu és trobar blogs de temes específics entreu al buscador de blogs de google, si pel contrari el que voleu és confeccionar el vostre entreu a Taller de blogs. Més endavant us parlarem del meravellós món dels TUTORIALS  i videotutorials (no oblideu que els blogfessors són web 2.0 total i que sempre estan disposats a compartir i col·laborar). Quan, per fi, necessiteu reflexionar sobre les possibilitats didàctiques dels blogs us recomanem el blog de Felipe Zayas "Darle a la lengua". Ah! I si sou de les persones que van per feina us recomanem que conegau una cita anual de blogfessors que s'anomena ENCUENTRO DE EDUBLOGS.

 

 ALFABETISME EN  EL S. XXI

Comunicación y pedagogía

Alfabetismo en medios multimedia

Lo Visual en el Aprendizaje

Multimedia (Ministerio)

"Estem inundats d'informació i assedegats de coneixement"

Anònim

XARXES SOCIALS D'ENSENYAMENT

Les xarxes socials virtuals ens permeten als col·lectius de professionals organitzar-nos en comunitats d'aprenentatge.

Animació Lectora - Didàctica de l'anglés - TIC A L'AULA - Teatre i Educació

Blogs de les assessories

Blogs de l'EOI Sagunt

 

Informació sobre Sagunt

Blogs de Novadors

 

Altres blogs per temes

 BLOGFESSORS EN TÀNDEM

La fractura digital és cada vegada més una fractura educativa. Calen cibervoluntaris