RECURSOS PER A L'ANIMACIÓ LECTORA


"Lo que uno busca en la literatura es un estremecimiento en la espina dorsal"  Nabokov

CEFIRESAGUNT 

Inscripcions!!!

MEDIATECA

(Illes Balears)
f. Música

PLANS LECTORS

WEB EDUCATIVA

POETES

 

L'animació lectora és una tasca que requereix de l'esforç de tot un col·lectiu, de la mateixa manera que la coeducació o l'educació per a la convivència, l'animació lectora s'aprén per imitació (per òsmosi si ens permeteu el palabro). Així doncs, és per mitjà d'una estratègia comuna, programada i planificada fins al més mínim detall que aconseguirem despertar en el nostre alumnat aquest hàbit de la lectura i la curiositat per voler aprendre dels llibres.

L'equip del CEFIRE de Sagunt amb totes aquelles persones i centres de la escolars que hi vulguen col·laborar intentarem mantenir viva aquesta pàgina que és una finestra oberta al món.

OBJECTIUS

  • Establir un FÓRUM de DEBAT permanent sobre A. L.  amb totes aquelles persones que busquen solucions reals i viables per al seu centre, la biblioteca escolar o per a la seua aula.
  • Desenvolupar un programa de FORMACIÓ e-learning  que permeta al professorat interessat iniciar-se en els usos i pràctiques de la web com a eina col·laborativa per a l'A. L.
  •  Crear un espai virtual on presentar les BONES PRÀCTIQUES i les millors troballes sobre A. L. inventades per grups de professors i equips de centre. 

 RECURSOS WEB 2.0 (Ana Ovando)

* Blog d'ANIMACIÓ LECTORA (primària) 

* Blog de l'ÀMBIT LINGÜÍSTIC

     Blogs en xarxa del CEFIRE      de Sagunt

WIKI DE POESIA  DE BUTXACA   (poesia per a joves)

WIKI DE RELATOS

         LEER EN LA E.S.O.

 "Ellos leen si tu lees"

PORTALS D'ANIMACIÓ LECTORA:

 GRUPS EN XARXA: Si voleu rebre informació sobre les activitats, recursos i materials que genere el grup d'ANIMACIÓ LECTORA vinculat al CEFIRE DE SAGUNT,  subscribiu-vos ACÍ

Google Groups

Suscribirse a Animació lectora
Ver archivos en groups.google.com

 

RECURSOS

 

MALETES A.L.

BIBLIOTECA INFANTIL INTERNACIONAL

IN-FORMACIÓ

 CONTACONTES