Kezdőlap

Sziasztok!


Rögtön az elején szeretném elmondani, hogy nem vagyok számítógépes szakember, sem programozó, egyszerűen csak a munkám során és szabadidőmben az átlagosnál gyakrabban kerülök számítógép elé. Feladataim többségét jellemzően az MS Excel program segítségével kell megoldanom, és az évek során számtalan olyan trükköt kellett alkalmazni, ami nem feltétlenül magától értetődő egy "műkedvelő" felhasználó részére.


Nem egy esetben csak a makrók nyújtottak segítséget. Egy-egy jellemző problémára kiagyalt megoldásomat egyszerűsített változatban közzéteszem azok részére, akik hasonló akadályba ütköztek. Ezek a makrók, mintafájlok számomra nem jelentenek különösebb értéket, ezért letölthetitek, és bármilyen módon felhasználhatjátok. Remélem, hogy néhány érdeklődőnek tudok segíteni velük. 


Mint annyi másnak, nekem sincs sok időm, de időről-időre (nagyon ritkán) pakolgatok fel újabb elemeket. Néha kiegészítem néhány olyan függvény trükkel is, ami szintén nem tartozik az alapismeretek közé. 


Nézzétek el nekem, hogy ez az oldal meglehetősen puritán kinézetű, de a téma nem indokol komoly dizájnt, de ha kedvem lesz hozzá, talán majd egyszer ragyogni fog, meg animál, meg minden, addig viszont ez van...


Üdvözlettel: Vörös László

Az erre a honlapra feltöltött anyagokat - írásokat, képeket, fájlokat - a CC0 licenc alá rendeltem. Kérlek kattints a logóra az eredeti angol nyelvű értelmezése végett. A Wikipédia magyar fordítása erre:

A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

To the extent possible under law, Vörös László has waived all copyright and related or neighboring rights to Amatőr Excel trükkök. This work is published from Hungary.