Om Alverntoppen

Alverntoppen ligger idyllisk til på Nesodden.
Vi har kort vei til Alværn strand, som er en barnevennlig strand ved Oslofjorden. Kun få minutters gange fører oss rett inn i Nesoddmarka hvor det er flott turterreng med oppmerkete stier og lysløype.


Historie/Fakta
På begynnelsen av 1980-tallet ble Nesodden Boligbyggelag stiftet med hensikt på utbygging av leiligheter på Nesodden.
Som en del av et større utbyggingsprosjekt ble Alverntoppen Boligsameie bygget i 1982. Prosjektet ble kalt To Vest og andre sameier og borettslag som ble bygget samtidig var Vesthellinga, Vestlia, Myrlia og Tolia.
Alverntoppen Sameie består av totalt 48 leiligheter fordelt på åtte vertikaltdelte rekkehus.
Alle leilighetene disponerer i dag hver sin garage.

Beliggenhet
Alverntoppen ligger idyllisk til på Nesodden. Vi har kort vei til Alværn strand, som er en barnevennlig strand ved Oslofjorden. Kun få minutters gange fører oss rett inn i Nesoddmarka hvor det er flott turterreng med oppmerkete stier og lysløype. På vinterstid blir det kjørt opp skiløyper her.
Alverntoppen har kort avstand til offentlig kommunikasjon og barnehager, skoler og butikker ligger i gangavstand. Drar du 3,5km nordover kommer du til Tangen sentrum. Her finner du tjenester som post, lensmann, kommunens servicesenter, NAV, apotek og diverse butikker og spisesteder.
Fra Nesoddtangen kan du ta båten over til Aker Brygge på 25 minutter, båtene korresponderer med bussrutene på hele Nesodden.

Alverntoppen er et godt sted og bo uansett hvor du er i livet. Vi har et godt naboskap med felles arrangemanger flere ganger i året; dugnader med påfølgende festligheter, sommerfest og adventsmarkering. Da vi feiret 20 årsjubileum ble dette behørlig markert med fest for alle beboerne.