Vi i föreningen AlumniX är utexaminerade från civilingenjörsprogrammen Molekylär bioteknik och Bioinformatik vid Uppsala universitet. Vi träffas flera gånger per år för att tipsa varandra om jobb och kontakter. Eller bara för att umgås.

För att bli medlem i AlumniX loggar du in på ditt konto i Uppsala universitets alumnnätverk och klickar dig vidare till Alumnföreningar > Teknik och naturvetenskap > AlumniX. Medlemskapet är gratis.


Om du inte redan har ett konto är det lätt att skaffa, följ bara instruktionerna på sidan. Om något felar, hör av dig till alumnix.styrelse@gmail.com så hjälper vi till.


Aktuellt

Facebook och LinkedIn

Gå med i AlumniX-grupperna på LinkedIn och Facebook för att inte missa några jobbtips eller inbjudningar till fester och event! 

Ett enkelt sätt att få tag på någon i vårt nätverk är att posta ett inlägg i vår Facebook grupp. Kanske söker du jobb eller är sugen på  en afterwork med någon i samma stad, då är det bara till att skriva ett inlägg. Vi ser även gärna att du kommer med förslag till olika aktiviteter eller projekt, stora som små! 
Underordnade sidor (1): Om oss