Sponsoren

Alubwi heeft contacten met verscheidende bedrijven en instellingen. Door een aantal van deze contacten wordt Alubwi, via uiteenlopende mogelijkheden, gesponsord.

De huidige vaste sponsoren van Alubwi zijn:

Interesse in sponsoring?

Alubwi is de vereniging voor (bijna) afgestudeerde BWI-ers. BedrijfsWiskunde en Informatica (BWI) is een studie, waarin de vakgebieden Bedrijfskunde, Wiskunde en Informatica worden gecombineerd. De naam van de opleiding BWI is in 2012 gewijzigd in Business Analytics (afgekort BA). Alubwi richt zich op het initiëren, handhaven en versterken van de contacten tussen de bedrijven, BWI/BA-alumni en bijna afgestudeerde BWI/BA-ers.

Alubwi organiseert onder andere bedrijfsbezoeken, voetbaltoernooien, barbecues, reünies, scriptieprijs uitreikingen en publiceert de Alubull twee keer per jaar. Daarnaast hebben wij een website www.alubwi.nl en Facebook pagina, waar nieuws, activiteiten en bijzonderheden voor BWI/BA-ers op staan.

Wij bieden uw organisatie verschillende mogelijkheden om met de studenten en afgestudeerden in contact te treden. Onze sponsor portefeuille bevat hiervoor verschillende mogelijkheden. Naast het afnemen van specifieke onderdelen uit onze sponsor portefeuille bieden wij ook voordelige pakketten aan. Er is daarnaast ook de mogelijkheid voor op maat gemaakte sponsoring.

Onze sponsor portefeuille bevat de volgende onderdelen:
  • Adverteren in het ledenblad de Alubull
  • Een redactioneel artikel, waarin bijvoorbeeld een BWI-er vertelt over zijn werkzaamheden, in het ledenblad de Alubull
  • Adverteren en een link naar beschikbare vacatures en stageplaatsen op de website www.alubwi.nl
  • Een inhousedag bij uw bedrijf met studenten en pas-afgestudeerden
  • Sponsoren van een evenement, zoals het druk bezochte jaarlijkse voetbaltoernooi of een reünie

Wij bieden voor deze mogelijkheden standaard kortlopende (1 jaar) en langlopende (2 jaar) contracten.

Als u geïnteresseerd bent in sponsoring of wilt u meer informatie omtrent sponsoring, dan kunt u een e-mail sturen naar marketing@alubwi.nl.
Comments