Alubwi

Alubwi is de alumni-vereniging van oorspronkelijk de studie Bedrijfswiskunde & Informatica aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, wat ondertussen de studie Business Analytics is geworden. Bij het afstuderen van de eerste BWI-studenten in 1994 is Alubwi op initiatief van prof. dr. H.M.P. Kersten opgericht, met als doelstelling: het onderhouden van contacten tussen afgestudeerden onderling en tussen afgestudeerden en BWI-studenten. Daarnaast kan de BA-studie nuttig gebruik maken van de contacten met de afgestudeerden.

Het Alubwi-lidmaatschap is bedoeld voor alle BWI'ers of BA'ers die zijn afgestudeerd, hun Master of Bachelor diploma hebben behaald, HBO instromer in de Master BA zijn of de Business Analytics bedrijfscase met succes hebben afgerond.

Onder deze activiteiten vallen onder andere inhousedagen bij verschillende bedrijven, denk aan TNT, Innovact, ORTEC, Ernst & Young, etc. Daarnaast organiseert Alubwi ieder jaar in samenwerking met het stagebureau de BA Best Paper award, waarbij de schrijver van het beste werkstuk een mooie geldprijs in de wacht sleept. Alubwi sluit het collegejaar ieder jaar feestelijk af met een voetbaltoernooi en barbecue, altijd een bijzonder gezellige dag! Om onze leden geïnformeerd te houden brengt Alubwi twee keer per jaar een ledenblad (de Alubull) uit, hierin zijn verhalen van (alumni)BWI’ers en het bedrijfsleven te lezen. Een leuke en makkelijke manier om op de hoogte blijven van andere alumni of om te zien welke kanten je allemaal op kan met deze diverse studie. Alubwi wil de banden tussen haar leden graag sterk houden en organiseert daarom iedere twee en een half jaar ook nog eens een reünie of gala. Altijd een groot en gezellig feest voor studenten en alumni.

Ben je enthousiast geworden over Alubwi en wil je meer informatie over onze activiteiten, het lidmaatschap van Alubwi of algemeen over de alumnivereniging Alubwi, dan kun je contact opnemen met het bestuur.

Kijk hier voor contactinformatie.

Kijk hier voor ledeninformatie (contributie e.d.).

Subpagina''s (2): Bestuur Contact Informatie
Comments