JURTANAPOK 2017

2017. június 22.

Tisztelt Jurtanapok Rajongói, Látogatói, Szervezői, Segítői! Érdeklődők és Mindenki!
    Már itt van, kopogtat az ablakon a XIII. Alsószeli Jurtanapok Kulturális Fesztivál és Nyári Szabadegyetem. Az eddigi tizenkettő során  szokássá vált, hogy szinte naponta, sőt naponta több alkalommal is fényképes tudósítás jelent meg itt a webhelyemen a napi eseményekről.  Persze nemcsak én fényképeztem eddig a jurtakrónika számára, hanem sokan mások is, kiváló profik és hozzám hasonló amatőrök, ám fényképeiket a fotósok saját vebhelyein, a Zele törzs és  az Alszik honlapján lehetett külön-külön megkeresni.  
    Ezért, úgy határoztam, hogy webhelyemen megnyitom a JURTANAPOK 2017 oldalt, mely segítségével az előkészületekről, az építőtáborról, majd a Jurtanapok 2017 három napjáról készült fényképalbumokat, és nemcsak az enyéimet, hanem a Jurtanapok krónikája számára már eddig is fényképező fotósokét is, szinte egy kattintással el lehet érni és természetesen megnézni.
    A szervezők, az Alszik és a Zele tözs honlapjának szerkesztői eddig is a lehető leggyorsabban közzétették  jurtanapokat hivatalosan fotózók  internetre feltöltött albumainak linkjeit, s remélem, ha idejük és bokros teendőik engedik, a XIII. Jurtanapok alkalmával is hasonlóan fognak eljárni. Próbálkozásom az ő munkájuknak a segítését is kívánja szolgálni. 
  
   A kedves Érdeklődőknek nem lesz más teendője, mint megjegyezni, esetleg a kedvencek, követendők közé besorolni, megosztani a weblapom oldalának címét:
        https://sites.google.com/site/alsoszeli307/2017-alsoszeliben/jurtanapok-2017 és felkeresni ezt az oldalt, melyről  kattintással léphet a kiválasztott aloldalra. (Persze léphet ezen oldal kihagyásával egyenesen a keresett aloldalra  a baloldali menü segítségével is bárhonnan a webhelyről.)
 
Aki kapcsolatba szeretne lépni velem, kérem írjon a szl.szabadoslaszlo@gmail.com  címre!
    
    

Kattints az aloldal nevére!

Jurtanapok 2017
 
XIII. JURTANAPOK 2017 - péntek, szombat, vasárnap

Előkészületek - 
 
2017. június 29.
 
2017. június 28.
 
2017. június 27. Feltöltve 13:30.    Frissítés 23:30
  
2017. június 26. Feltöltve 12 órakor.
Frissítve 15 óra 30-kor.
Frissítve 19 óra 40-kor.
 
A Lapos várja a jurtákat.
2017. június 22-25. Frissítve: június 25-én.