JURTANAPOK 2017

2017. június 22.

Tisztelt Jurtanapok Rajongói, Látogatói, Szervezői, Segítői! Érdeklődők és Mindenki!

Már itt van, kopogtat az ablakon a XIII. Alsószeli Jurtanapok Kulturális Fesztivál és Nyári Szabadegyetem. Az eddigi tizenkettő során szokássá vált, hogy szinte naponta, sőt naponta több alkalommal is fényképes tudósítás jelent meg itt a webhelyemen a napi eseményekről. Persze nemcsak én fényképeztem eddig a jurtakrónika számára, hanem sokan mások is, kiváló profik és hozzám hasonló amatőrök, ám fényképeiket a fotósok saját vebhelyein, a Zele törzs és az Alszik honlapján lehetett külön-külön megkeresni.

Ezért, úgy határoztam, hogy webhelyemen megnyitom a JURTANAPOK 2017 oldalt, mely segítségével az előkészületekről, az építőtáborról, majd a Jurtanapok 2017 három napjáról készült fényképalbumokat, és nemcsak az enyéimet, hanem a Jurtanapok krónikája számára már eddig is fényképező fotósokét is, szinte egy kattintással el lehet érni és természetesen megnézni.

A szervezők, az Alszik és a Zele tözs honlapjának szerkesztői eddig is a lehető leggyorsabban közzétették jurtanapokat hivatalosan fotózók internetre feltöltött albumainak linkjeit, s remélem, ha idejük és bokros teendőik engedik, a XIII. Jurtanapok alkalmával is hasonlóan fognak eljárni. Próbálkozásom az ő munkájuknak a segítését is kívánja szolgálni.

A kedves Érdeklődőknek nem lesz más teendője, mint megjegyezni, esetleg a kedvencek, követendők közé besorolni, megosztani a weblapom oldalának címét:

https://sites.google.com/site/alsoszeli307/2017-alsoszeliben/jurtanapok-2017 és felkeresni ezt az oldalt, melyről kattintással léphet a kiválasztott aloldalra. (Persze léphet ezen oldal kihagyásával egyenesen a keresett aloldalra a baloldali menü segítségével is bárhonnan a webhelyről.)

Aki kapcsolatba szeretne lépni velem, kérem írjon a szl.szabadoslaszlo@gmail.com címre!

Kattints az aloldal nevére!

Jurtanapok 2017

XIII. JURTANAPOK 2017 - péntek, szombat, vasárnap

Előkészületek -

Negyedik nap

2017. június 29.

Harmadik nap

2017. június 28.

Második nap

2017. június 27. Feltöltve 13:30. Frissítés 23:30

Első nap

2017. június 26. Feltöltve 12 órakor.

Frissítve 15 óra 30-kor.

Frissítve 19 óra 40-kor.

A Lapos várja a jurtákat.

2017. június 22-25. Frissítve: június 25-én.