Webburea i Aalborg

Om Alphaweb

Alphaweb.dk er et webburea i Aalborg som udvikler hjemmesider og webshops til større og mindre virksomheder. Hos alphaweb er kunden i fokus og vi gør meget ud af at give kunden en god service og levere et produkt som lever op til jeres forventninger.

Virksomheden udvikler og forbedrer professionelle websites for kunder inden for en lang række nicher, herunder reklame, kommunikation, mode, industri,  e-handel, lov, medicinsk og sundhedsmæssigt og byggeri. Vi hjælper kunde både i lokal området Aalborg og Nørresundby, men også i resten af Nordjylland.

Hos os brænder vi for at udføre forskellige opgaver for både virksomheder og private. Som kunde hos Alphaweb kan du føle dig tryg gennem hele processen, hvor vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning for dig.Vi har allerede masser af tilfredse kunder, som jævnligt gør brug af vores faglige kunnen til deres virksomheds opgaver, skal du også være en af dem?

Hvor tilbyder i jeres ydelser?

Som udgangspunkt arbejder vi med kunder over hele landet. Både i Jylland, Fyn og Sjælland. De fleste af vores kunder er dog lokale virksomheder fra Aalborg, Nørresundby, Gug, Visse, Svenstrup. Men vi har også kunder i resten af Nordjylland og enkelte på Sjælland. Da vi er et webbureau placeret i Aalborg er størstedelen af vores kundekreds herfra. Men også Nørresundby og resten af Nordjylland udgør en stor del af vores kundegruppe.

Hvilke ydelser tilbyder i hos Alphaweb?

Vi tilbyder som udgangspunkt de fleste løsning inden for webdesign og online marketing. Alt lige fra opsætning af Google Ads, til udviking af hjemmesider eller konverteringsoptimering af jeres webshop. Derudover udføre vi forskellige analyse opgaver, som f.eks. vores digitale sundhedstjek hvor vi gennemgår jeres hjemmeside for fejler og mangler, og kommer med en rapport over hvad der kan forbederes. Opsætning af Google Analytics, konverteringssporing og udarbejdelse af Dashboards så i altid kan følge med i hvordan jeres hjemmeside performer. Vores kerneydelser er følgende:

 • Udvikling af hjemmesider
 • Udvikling af webshops
 • Opgradering og fejlrettelser af hjemmesider
 • Installation og opsætning af Google Analytics og mål sporing
 • SEO Onpage
 • SEO Linkbuilding
 • SEO Teknisk
 • Google Ads
 • Facebook/Instagram Ads
 • Affiliate Marketing
 • Opsætning af Google My Business
 • Diverse IT support opgaver

Hvordan er jeres prisniveau?

Vi er ikke de billigste inden for vores område, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten, og ikke har nogen intentioner om at masse produce lavkvalitets produkter. Men vi er bestemt heller ikke blandt de dyreste, hos os betaler du en fair pris for et produkt som vi kan stå inde for, og som du vil blive tilfreds med.

Specielle ønsker

Er det jer man skal kontakte hvis jeg har nogle specielle ønsker som ikke er listet på jeres oversigt over arbejdsopgaver?
Det kan det sagtens være. Udover de ting som vi har listet på hjemmesiden eller her, arbejder vi ofte med andre projekter, og har derfor en del erfaring inden for en bred vifte af områder. Derudover har vi et stort netværk af samarbejds partnere inden for de områder hvos vi ikke selv er så stærke, som vi kan sætte dig i forbindelse med, skulle det blive relevant. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om hvordan vi kan løse dit behov.


Kontakt information

Alphaweb
Fjordvej 27
9220 Aalborg Øst
Telefonnummer +45 24926810
Web: www.alphaweb.dk

webbureau aalborg - Alphaweb