Welkom op de website van het 100 jarig bestaan van de St. Aloysiusschool

Zaterdag 23 september was het feest op de Boskamp. Ter ere van het 100 jarig bestaan van de St. Aloysiusschool was er een grote reünie. Ruim 500 mensen kwamen naar de school om herinneringen op te halen. Vele handen werden er geschud, omhelzingen en kussen uitgedeeld. Verraste kreten als er weer iemand in beeld kwam die men al jaren niet meer had gezien. Menige klas maakte opnieuw een klassenfoto. Het weer werkte geweldig mee. Op een zonovergoten plein ontmoetten de oud-leerlingen en oud-leerkrachten elkaar na jaren weer. In de school waren honderden foto’s te bekijken en waren films te zien. Het was super gezellig.

Vrijdag begonnen de feestelijkheden al met een kerkdienst in de naastgelegen kerk, waarbij alle huidige leerlingen van de school in Ot en Sien-kleding verschenen. Ook de leerkrachten waren in stijl.
Zaterdagochtend om 11.30 uur was de officiële opening met toespraken van het schoolbestuur en de wethouder. Daarbij was een aantal oud-leerlingen van 90 jaar en ouder aanwezig. Ook mevrouw Reijners, die vorige week 100 werd, was hierbij. Leerlingen lieten 100 ballonnen op en er werd ter ere van het jubileum een boom geplant door de oud-leerlingen en de huidige leerlingen.

Alle reünisten ontvingen een herinneringsboekje aan 100 bewogen jaren van de Aloysiusschool.

 

Wilt u ook nog een herinneringsboekje? De boekjes zijn nu voor € 5,00, exclusief de eventuele verzendkosten, te koop, zolang de voorraad strekt. Stuur een mail naar 100jaaraloysius@gmail.com.


De jubileumcommissie die deze activiteiten heeft georganiseerd bestaat uit:
Hans Flierman (vz)

Thea Bouwmeester-Tiebot

Diana Bruijnes

José Kooiman

Arnold Legebeke

Fons Hagen

Jan Overmars

Roy Rientjes