AJPK - Lidmaatschap

samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente De 1e gemeente handelingen zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp. Als de Heer gemeenten in een breder verband heeft geplaatst, dan kun je ze vinden in de alliantie jahweh passie kerken - dat maar beter concreet maken door elkaar actief te zoeken en door zaken die ons allemaal verbinden samen op te pakken. Ook als geestelijke leiders doen we onze  tekort als we ons niet in een breder verband invoegen.

 

De alliantie jahweh passie kerken  wil graag bruggen slaan tussen gemeenten om te voorkomen dat ze naast elkaar, maar zonder elkaar bestaan en dus gebrek lijden aan onderling contact, aan fellowship. En voor geestelijke leiders  wil de AJPK dat bredere verband zijn, waar men elkaar als geestelijke collega's, geroepen tot een voortreffelijk werk, kan ontmoeten en tot steun kan zijn voor elkaar .

 

De AJPK wil gemeenten en werkers ondersteunen door het behartigen van gezamenlijke belangen, door het ontwikkelen van een pakket aan diensten ten behoeve van de gemeenten, het opleiden en vormen van nieuwe geestelijke werkers, het bieden van een platform voor Service - Support en bezinning, om bedieningen en  gemeenten en persoonlijke leden met raad en daad terzijde te staan .ook uw kerk of bediening aanmelden ga naar contact

Kosten

  • De deelnemersbijdrage voor gemeenten is € 100 per jaar (2013)
  • De deelnemersbijdrage voor organisaties is Jaarbijdrage  € 70 per jaar (2013)
  • Persoonlijk deelnemer kunt u worden vanaf een minimale gift van € 40 per jaar.