Vraag en antwoord  allergie112  allergie112.nl


Allergie is toch levenslang?

Van veel mensen krijgen wij te horen: ‘Je moet er maar mee leren leven’ of ‘Je leert er wel mee leven’.

Hoe slechts enkele woorden iemands leven kunnen beïnvloeden is hiermee wel duidelijk. Zeker daar zij de woorden voor waar aannemen. 

Gelukkig is de praktijk heel anders en zijn de positieve resultaten al meer dan 20 jaar bekend.

Waarom lukt ‘Allergie112’ wel, wat mijn huisarts / specialist niet lukt?

De klassieke geneeskunde beschouwt een allergische reactie in de meeste gevallen als een ziekte, waar je je hele leven last van kan hebben. De symptomen worden bestreden en verlicht dmv pillen, spuiten en cremes.

‘Allergie112’ heeft een totaal andere benadering en ziet de allergische reactie als onbewust gedrag.
De eraringscoach van ‘Allergie112’ begeleidt jou middels technieken en oefeningen om het gedrag bij de wortel aan te pakken en te veranderen, waardoor de allergie verdwijnt.

Gelukkig zijn er ook artsen die hun patiënten op Allergie112.nl attenderen.

 

Werkt het bij iedereen?

Dat zou echt geweldig zijn. Het kan echter zijn dat het onbewuste gedrag wat iemand heeft aangenomen/aangeleerd zo belangrijk voor deze persoon is dat deze daar geen afstand van wil doen. 
Stel iemand reageert allergisch op huisstofmijt en op koemelk eiwit (lactose). De allergische reactie op koemelk eiwit nemen we naar volle tevredenheid weg, maar de huisstofmijt wil ze behouden. Hierdoor hoeft ze zelf niet het huis te stoffen en te zuigen. 

De praktijk wijst echter uit dat iedereen waar wij mee werken naarstig op zoek is naar een oplossing om van de allergische reactie af te komen en gaat voor een prettiger leven. 
Mijn vraag staat er niet bij?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.