Marcel van Nieuwenburg

Eigenaar van www.allergie112.nl

Tussen 1981 en 2008 heb ik diverse manager-/managementfuncties in het bedrijfsleven vervuld. Zie LinkedIn profiel
 
Veranderen heeft altijd als een rode draad door mijn werk gelopen. Vanuit mijn functie van ICT Manager hadden de veranderingen betrekking op programma's en processen met directe gevolgen voor het personeel. Sociale vaardigheiden zijn dan ook cruciaal. 
 
In 2005 heb ik een rigoureuze switch gemaakt naar de dienstverlening omdat ik meer met mensen wilde werken. In korte tijd heb me omgeschoold tot gediplomeerd Erkend Hypotheek Adviseur. 
 
In 2008 hebben mijn vrouw en ik echt voor onszelf gekozen en zijn we geëmigreerd naar Duitsland. Daar hebben we in een paar jaar tijd een compleet nieuw leven opgebouwd. 

In 2009 ben ik mijn eigen Coachingspraktijk World Wide Coaching gestart en sinds medio 2010 ben ik gecertificeerd NLP Master Coach en sinds 2012 Hypnotherapeut. Hierbij richt ik me vooral op cliënten met stress, angsten, onzekerheden, gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde zowel zakelijk als privé. Coaching voor Nederlands- en Engelstalige cliënten vindt voornamelijk via Skype of telefonisch, maar ook in Nederland plaats.

Ik ben altijd op zoek naar vernieuwingen. Hoe anders, hoe beter, hoe sneller, hoe (nog) leuker. 'Kan niet' ken ik niet. Er is altijd een weg en dus ook een oplossing.

In de coaching gebruik ik o.a. NLP, hypnose. Mind Tuning.

In 2012 ben ik naast www.viecoaching.de    www.allergie112.nl gestart, gespecialiseerd in het adequaat verhelpen van allerlei allergische reacties. 

Mijn motto is dan ook: 'Keep it simple en doe alles met plezier'. Want dan gaat alles veel gemakkelijker. En bovenal 'Geniet het leven NU, want het vliegt voorbij'.