Albert Juhé Lluveras

Atenció: aquesta pàgina web està desactualitzada. Si us plau, entreu al nou web:

Albert Juhé Lluveras

---

Em dic Albert Juhé Lluveras, vaig néixer el 1991 i visc a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Sóc estudiant d'Enginyeria Informàtica a la Universitat Pompeu Fabra.

Estudis

2007: Educació primària i ESO a l'Escola Canigó de l'Hospitalet de Llobregat.

2009: Batxillerat científic a l'Escola Joan Pelegrí de Barcelona (mitja d'un 8, amb una nota de les proves PAU de 7,48).

2009: Curs de Matemàtiques per a Enginyeries de la Universitat Pompeu Fabra.

Actualitat: Cursant un Grau en Enginyeria Informàtica a la Universitat Pompeu Fabra.

set. 2012 — feb. 2013: Estada Erasmus de sis mesos a l'Otto-von-Guericke Universität de Magdeburg, Alemanya.

Experiència

set. 2010 — jul. 2012: SEO i dissenyador web a HOME Online Spain SL.

Webs en Zend Framework: Apartamentos Barcelona, Costa Brava i Madrid.

Webs en Drupal: Turismo Barcelona, Things to do Barcelona, Visiter Barcelona, Visitare Barcelona, Städtereise Barcelona, FC Barcelona, Real Madrid.

Sóc membre de Softcatalà i m'encarrego de la traducció al català del Songbird, un reproductor musical lliure, des de l'abril del 2008. Sóc el redactor de Mozilla.cat i abans ho era del bloc FirefoxCAT. També vaig escriure entre març del 2009 i juny del 2011 al bloc de tecnologia BitsCatalans, que aquell any va guanyar el Premi Blocs Catalunya.

Referent a una altra vessant, tinc experiència comercial en períodes d'un mes i mig d'estiu durant 6 anys (9 mesos en total) en una gelateria i tres anys de docència a particulars.

Portfolio

Alguns webs que he programat i dissenyat:

Coneixements

Sé programar en C, PHP i Java i, pel que fa a llenguatges web, en HTML, CSS i JavaScript seguint els estàndards de la W3C.

Estic familiaritzat amb els principals programes de gestió de continguts de la xarxa com el Drupal, WordPress, phpBB3 i MediaWiki i, pel que fa a les bases de dades, amb MySQL.

Em puc desenvolupar correctament en sistemes Microsoft Windows i GNU/Linux i tinc un coneixement bàsic d'algunes llicències de continguts i programari com les Creative Commons i la GPL.

Tinc el carnet de conduir tipus B.

Idiomes

Català: nadiu

Castellà: nadiu

Anglès: B2, FCE des del desembre de 2010

Alemany: A1