Orientació acadèmica

Enllaç alAquí teniu alguns enllaços relacionats amb aquest tema:
A l`Institut hi ha també un arxiu amb l`estadística de les notes de selectivitat dels 10 darrers anys (ens ho podeu demanar si us interessa), i una presentació (pendent d'actualitzar).

CONSELLS PER A SELECCIÓ D'OPTATIVES
Donat que cada curs us informaran sobre les optatives i us demanaran que escolligueu les que voleu fer els cursos següents (amb enquestes informatitzades), aquesta pàgina recull informació sobre el tema. Tal com us he comentat als que m`heu tengut de professor en cursos superiors a tercer, és important escollir amb seny (encara que sense massa agobiament, ja que no hi ha res irreversible).

Hi ha dos possibles situacions:


- Els alumnes que sabeu ja quina carrera o professió voldreu fer

- Els alumnes que elegireu la vostra professió en el futur, relacionada amb les assignatures que us agradin més

En el primer cas, és convenient que tengueu clares les assignatures de selectivitat que corresponen a les vostres carreres, ja que cada assignatura té un pes diferent segons el tipus de carrera. Encara que no és imprescindible, és convenient haver estudiat aquestes assignatures en Batxillerat.


En el segon cas, només heu d`escollir les assignatures que més us agradin. Però és important que ho faceu pel contingut de l`assignatura i no pel professor, ja que bastants professors canvien cada any.


En qualsevol cas, no dubteu mai en demanar informació als vostres professors o en el departament d'orientació
.