Pàgina d'inici

L'alcalde incidental.

contadores
Counter
Format: 12 x 19
Número de planes: 326
ISBN: 978-84-9015-053-5
Data publicació: 27.04.2012

 
 

La Novel.la
L´actual crisi financera, lluny de resoldre's, s´agreuja encara més amb l'entrada en escena d'un nou context marcat per l´augment de costos en l´extracció del petroli. Un partit xenòfob guanya les eleccions, l'atur augmenta de forma desmesurada i els governs dels països europeus, davant la falta de recursos, es veuen obligats a eliminar totalment l'estat del benestar i a privatitzar els serveis públics essencials.

En aquest escenari en Jordi Li, jove advocat fill d'un immigrant xinès, comença la seva carrera política que culminarà amb la seva elecció com a alcalde d'un municipi del Maresme.

Uns anys més tard en Perot Busquets,  intendent d'una companyia privada de policia recent ascendit, es veu obligat a investigar un assassinat succeït en plena Gran Crisi, una època socialment convulsa i insegura on les bandes de delinqüents proliferen a les ciutats.

La dosi justa d'intriga política, crítica social, misteri i un xic d'humor en una novel.la  redactada en un llenguatge planer, a vegades irònic, que fa que l'obra sigui entretinguda i senzilla de llegir.