Behandlinger‎ > ‎

Aroma massasje

Aroma
 
Aromamassasje er en lettere form for massasje. Det arbeides med eteriske oljer som er en del av behandlingen. Eteriske oljer blir utvunnet av forskjellige deler av planter- og trærblomster, blad, bark og harpiks. De eteriske oljene regnes som plantens hormon, trenger lett inn i kroppen og kan bidra til behandling av et bredt spekter av fysiske, mentale og psykosomatiske lidelser.

Den er avstressende og beroligende. Meget bra for deg som trenger å stresse ned. Massasje med eteriske oljer gir fysisk og psykisk velvære. Oljen tas lett opp av huden og gjennom sanseorganer, som lukt og hud, og kroppen vil gjøre seg nytte av de eteriske oljene sammen med massasjen. Massasjen regulerer kroppens energisystem. Aromamassasje har mange bruksområder f. eks sirkulasjonsfremmende, beroligende, muskelavslappende, oppkvikkende m.m.

Dokumentert effekt av massasje er at den stimulerer immunsystemet, stimulerer blodsirkulasjon og lymfesystem, reduserer høyt blodtrykk, reduserer væskeopphopning og muskelspenninger. Med andre ord: Aromamassasje er velgjørende for kropp og sjel.

Aroma-de-Luxe

Varme lavasteiner på ryggen bringer deg inn i en dyp avspenning, samtidig som du får massert stiv og øm muskulatur. Varmen fra steinene gjør dette til en ekstra dyp massasje, og de sorte lavasteinene har en helende effekt. Massasjen er en unik nytelse og velværeopplevelse.

Vi anbefaler at behandlingen taes mot slutten av dagen, for at effekten og roen bevares lengst mulig.