Hoofdexorcist Vaticaan waarschuwt nieuwe paus voor snelle dood

Hebben de Vrijmetselaars met paus Franciscus hun eeuwenlange doel bereikt en de troon van het Vaticaan overgenomen?

Gabriele Amorth (foto links), de 88 jaar oude hoofdexorcist van de Rooms Katholieke Kerk die meer dan 70.000 duiveluitdrijvingen zou hebben verricht, heeft de nieuwe paus Franciscus (foto rechts)gewaarschuwd dat hij net als paus Johannes Paulus I in 1978 een snelle dood tegemoet dreigt te gaan. 'De Vrijmetselaars hebben overal hun vertakkingen, ook in het Vaticaan,' zei Amorth in een interview met de Italiaanse krant Il Giornale. (1)

Vrijmetselaars

'Ik zou niet willen dat hij net zo eindigt als (Albino) Luciani (JP I),' vervolgde Amorth, die denkt dat Franciscus verklaring een 'arme kerk voor de armen' te willen zeer tegen de zin van de Vrijmetselaars is, die 'enkel naar geld en carrière streven en elkaar wederzijds helpen.' *

* Volgens Eric Jon Phelps**, auteur van het spraakmakende boek 'Vatican Assassins', is het beeld dat het Vaticaan geïnfiltreerd zou zijn door Vrijmetselaars een bewuste misleiding omdat de Jezuïeten de ware oprichters zijn van de Schotse Rite, de machtigste orde van de Vrijmetselarij. De Vrijmetselarij zou dan ook volledig onder controle staan van de Jezuïtische 'Opperste Generaal', die officieus bekend staat als de 'zwarte paus'. Aangezien paus Franciscus de eerste Jezuïtische paus is zou de Orde nu dus zijn al eeuwenlang gestreefde doel kunnen hebben bereikt: het pausdom overnemen. 

** In maart 2012 zei Phelps in een interview over inside informatie te beschikken dat paus Benedictus binnen één jaar zou aftreden.

'Wereld door slechts 8 mensen beheerst'

De huidige premier van Italië, 'Goldman Sachs' protegé Mario Monti, is volgens Amorth een Vrijmetselaar. Hetzelfde geldt voor president Giorgio Napolitano. Feitelijk staan alle politici op de wereld onder controle van de Vrijmetselaars en wordt de planeet door slechts 6 tot 8 mensen beheerst, die al het geld in handen houden.

Paus Johannes Paulus I zat in 1978 slechts 33 dagen op de troon toen hij stierf. Omdat het Vaticaan een autopsie niet nodig achtte ontstonden talrijke complottheorieën dat hij vermoord werd omdat hij de corrupte Vaticaanbank wilde aanpakken.

'De duivel is in het Vaticaan'

Gabriele Amorth kwam de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws vanwege zijn ernstige beschuldigingen aan het adres van de Katholieke kerkleiders. In 2010 zei hij letterlijk dat 'de duivel in het Vaticaan' is en dat de vele schandalen van seksueel misbruik en pedofilie daar het bewijs van zijn. De hoofdexorcist sprak openlijk over 'Satanische infiltratie' in het Vaticaan en 'kardinalen die niet in Jezus geloven en bisschoppen die banden hebben met demonen.'

In 2011 verbaasde hij de wereld met stellingen dat het beoefenen van yoga en de boeken en films van Harry Potter wapenen van de duivel zijn om de wereldbevolking te misleiden in valse zaken zoals reïncarnatie te laten geloven en kinderen over te halen zich te verdiepen in de occulte wereld en zwarte magie. Daarbij 'verbergt Satan zich altijd, want wat hij het liefste wil is dat mensen geloven dat hij niet bestaat.'

Seksfeesten en homonetwerk

Vorig jaar beschuldigde de exorcist de 'heilige stoel' ervan direct betrokken te zijn geweest bij de ontvoering van de 15 jarige Emanuela Orlandi in 1983. Amorth zei dat tienermeisjes zoals Emanuela door een gendarme van het Vaticaan werden 'gerekruteerd' voor seksfeesten waar ook hoge officials van het Vaticaan aan meededen. Na afloop werden de meisjes vermoord.

De Italiaanse krant La Repubblica berichtte kort nadat paus Benedictus zijn aftreden bekend maakte dat er een netwerk van homoseksuele geestelijken in het Vaticaan werd ontdekt. Deze geestelijken zouden onder 'externe invloed' staan van buitenkerkelijken met wie ze 'wereldlijke relaties' onderhielden. Oftewel: ze werden gechanteerd.

'Abortus en homoseksualiteit demonisch'

Gabriele Amorth richtte in 1993 samen met de Britse priester-exorcist Jeremy Davies Internationale Vereniging van Exorcisten op, die wereldwijd inmiddels honderden leden zou hebben. In zijn boek 'Exorcism: Understanding Exorcism in Scripture en Practice' (2009) schreef Davies dat vrije liefde -zowel hetero- als homoseksueel- kan lijden tot demonische bezetenheid en dat homoseksualiteit van 'besmettelijke demonische oorsprong' is.

Ook zou Satan verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van abortus, het homohuwelijk, klonen en experimenten met embryo's en waarschuwde hij voor New Age praktijken zoals yoga, allerlei Oosterse alternatieve therapieën en het gebruik van softdrugs. Zijn collega Amorth schreef dat met name abortus een zeer ernstige zonde is die een demonische gebondenheid veroorzaakt waar iemand slechts met grote moeite en na zeer lange tijd van bevrijd kan worden.

Xander

(1) Kath.net via Politaia