Електротерапия - Въведение

https://cdn5.amcn.in/a/zaperbg.com/assets/c3e5d0805a6a-w400-c999999999-v97af940769/v8upkwxuln.jpg
ЗАПЕР - ЗЕПИНГ  Електротерапия - Въведение
 Възможно ли е да разполагате с малък електронен уред, който може да замени или намали вашата нужда от    лекарства? 
   Дали Електричеството може да замени хапчетата, антибиотиците , инжекциите? Всеки микроорганизъм: паразит, бактерия, вирус и др. е съставен от електрически частици(електрон, протон и неутрон). 
   Ами ако безопасни за вас електромагнитни импулси могат и унищожават всички болестотворни организми във вас -всеки един паразит, вирус, бактерия? Всеки микроорганизъм е сложна електрическа система и верига лесно възприемчива на външни електромагнитни въздействия.
   Вярно, ли е че по електронен път   и   без   странични ефекти вашата имунна система може да бъде стимулирана, усилена   а   жизненият   ви   тонус   повишен?
     Всяка една болест, която е на органична(вирусна, бактериална, инфекциозна и микробна) основа може да бъде успешно и достъпно лекувана и премахвана, посредством не-лекарствен, не-хирургичен метод , без странични вредни последствия .   Принципа е че всеки болестотворен микроорганизъм, вирус и паразит е свръх-чувствителен към слаби електрически импулси.   Всяка болест, всеки вирус има собствена електромагнитна характеристика и честота с която, пулсира и когато бъде облъчен с електрическо поле със сходна , близка или хармонична честота, или друга въздействаща   - паразикът изпада в био-електро-резонанс и буквално се разпада или се поврежда. Нищожен електрически или електромагнитен импулс действа, като мощен разрушителен куршум преминавайки през паразитите: бактерии, микроби, вируси и др.  В последствие чрез кръвта и урината се изхвърля от човешкото тяло или се абсорбира от клетките и настъпва  възстановяване на здравето.   Електрически стимулираната и възбудена имунна система се справя директно, и по ефективно, със всеки микроорганизъм или токсично замърсяване унищожавайки и изхвърляйки ги от човешкото тяло...
    При повечето запери предлагани на пазара се набляга основно на тяхното антипаразитно действие, без производителите им да се интересуват особено от факта че запера работи на няколко нива и от тази гледна точка положителната сила и резултати на въздействие върху човешкото тяло може да се увеличат многократно. Нивата на които действа комбинирания запер-детоксикатор са: 
- Електрочестотно унищожаване на паразитите в човешкото тяло(вируси, бактерий, гъбички, червеи и др.).
- Стимулиране на имунната система.
- Стимулиране на клетките и клетъчните функции на човешкото тяло.
- Стимулиране на митохондриите(енергийните централи на клетките).
- Стимулиране на биоактивните точки намиращи се на дланите и стъпалата свързани със всички телесни органи и функции, вследствие на което се стимулират процесите на възстановяване на нормалните им функции(по друг начин казано: електро-акупунктура)
- Възстановяване на окислително-възстановителния потенциал на кръвта, което води до бързо стабилизиране на нивата на кръвната захар(особено полезно при диабетици).
- Процес на детоксикация (отрицателните йони и ел.импулси постъпващи в човешкия организъм разрушават връзката между токсините, тежките метали и отровите с човешките клетки, вследствие на което, отровите се изхвърлят чрез урината и потта).
     - Електрическите импулси директно поразяват паразитите в човешкото тяло: вируси, бактерии, микроби, туморни и ракови образувания. Ако за да бъде поразен човек е нужно напрежение от порядъка на 40 волта и нагоре и протичащ ток   15мА и повече, то за паразити и вируси е достатъчно напрежение по-малко от 10 волта и ток под 2мА( които са слабо осезаеми за човека).
  - Високата честота на електрическите импулси предизвиква интензивна вибрация и трептения на клетките на тялото, при което те се отърсват от токсините, отровите и вирусите, които в последствие се отделят и изхвърлят от тялото.
  - Човешката клетка е сложна електрическа система съставена от атоми и молекули, електромагнитно свързани, и взаимодействащи електромагнитни полета, на която след подаване на външен електрически потенциал се енергетизира   и стимулира защитната имунна функция.
  - Когато електрическите импулси на Запера съвпаднат във времето по амплитуда със собствените молекулни трептения на болестните вируси се получава резонансен скок на амплитудата на трептене на последните и те буквално се   разпадат. 
     За първи път , през 30 те години на миналия век американският лекар и учен Роял Реймънд Райф изработва свърх-чувствителни микроскопи превъзхождащи дори днешните електронни и позволяващи му да вижда вируса на рака и много други, които по никакъв друг начин не могат да бъдат видяни. През онова време той създава и електро-плазмена лъчева технология при, която с радиантно електрическо поле по безвреден начин разрушава всеки вирус и паразит в човешкото тяло. Всички нелечими болести измежду, които Рака, Туберколозата, Левкемията и много други стават напълно 100% лечими при всеки техен стадии.  Технологията е спряна и забранена от световната здравна организация и фармацевтична индустрия на основание на предвижданите милиарди по милиарди долари загуби от липса на необходимост от лекарства.   През 90 те години на миналия век,   американката д-р Хулда Кларк и нейният син на основата на изобретението на д-р Реймънд Райф създават и разпостраняват малко портативно електронно устройство , наречено „ЗАПЕР” което   също  ефективно унищожава много от паразитните микро организми в човешкото тяло въпреки, че не може да се сравни с ефективността на изобретението на д-р Райф от 30-те години на миналия век.   Дали електроният Запер е перфектното лечебно средство и панацея?   -   НЕ! Въпреки това показва удивителни  резултати при повечето органични (вирусни заболявания).   Можете да си спестите много от средствата  за лекарства и буквално за часове да почувствате възстановителните резултати от използването на този уникален и същевременно несложен, компактен уред, който ви предлагаме на напълно достъпни цени.   Грипни симтоми, Шарка, простуди, ревматоиден и друг Артрит, паразити в стомаха, в гърлото , косопад, херпес и много други. Буквално за часове можете да почувствате добър ефект, облекчение а за кратък период от време да бъдете и напълно напълно възстановени. Това са свидетелствата на нашите клиенти а не мое лично твърдение. Всеки път при болестни симптоми , първо опитайте със електронният Запер срещу вирусите, и   за кратко време след това ще прецените дали изобщо бихте се нуждаели от скъпо струващи ви предполагаеми решения.
   Традиционната медицина разчита на лекарствата, да компенсират слабата човешка имунна система за да бъде излекувана една болест или да бъде облекчено едно хронично заболяване. В много случаи е правилно и разумно да се обръщаме към лекарите и лекарствата но паралелно често съществува и по-добро решение.   Облъчването на човешкото тяло с електронни импулси, които на молекулно и атомно ниво стимулират имунната система   и водят до облекчение или възстановяване при иначе нелечими хронични състояния като ревматоиден артрит, левкемия , вирусни заболявания и др. 
   

   Днес всички Ние се ползваме от големите но не неограничени възможности на съвременната лекарствена и хирургична медицина. Въпреки огромните и възможности тя стига до определени граници в леченито, и здравеопазването на хората. Тези граници могат и биват прекрачвани днес от нови алтернативни методи на възстановяване на здравето и поддържане на пълноценен живот. Някои от тях съществуват от зарата на съществуването на човечеството, като самовнушението, вярата в Бог и билколечението. Погледнати от страни - резултатите биват наричани Чудотворни изцеления" , но за просветените са нещо естествено. През последните сто години се развива и едно ново, и успешно направление прекрачващо граничните възможности на установената традиционна медицина. Това е възстановяването и поддържането на човешкото здраве чрез... СЛЕДВАЩАТА ИНФОРМАЦИЯ Е ЦЕНЗУРИРАНА И ПРЕМАХНАТА ОТ АВТОРА НА САЙТА ЗАЩО СЪДЪРЖА МНЕНИЯ И РЕАЛНИ-ФАКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОТВЪРДЕНИ КЛИНИЧНО И УЗАКОНЕНИ ОТ СЪОТВЕТНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НЕЗАВИСИМО ОТ НЕЗАВИСИМИТЕ ИМ ПОТВЪРЖДЕНИЯ.

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!    ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!  ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

   Всеки от електронните уреди  в този сайт е електрически напълно безопасен  и се захранва  с безопасни адаптери с изходно безопасно напрежение не-повече от 15 волта. ЕЛЕКТРОННИЯ ЗАПЕР СЕ ЗАХРАНВА СЪС БЕЗОПАСНО НАПРЕЖЕНИЕ 5-6 ВОЛТА. ИЗПОЛЗВАНИЯТ ПРИ ЗАПЕРИТЕ АДАПТЕР ИМА ЗНАК ЗА ЕВРОПЕЙСКО СЪОТВЕТСТВИЕ "СЕ" , КОЙТО ЗНАК УЗАКОНЯВА И РАЗРЕШАВА РАЗПОСТРАНЕНИЕТО МУ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ГАРАНТИРА ЧЕ ОТГОВАРЯ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ. Всеки от предлаганите в този сайт екпериментални уреди няма претенции да е  лечебно средство но е полезен, като допълнително средство и цели основно изследване възможността за постигане на  облекчение, стимулиране и подобряване на състоянието на организма без да има непременно комерсиални цели. При получаване на достатъчно добри резултати на този изследователски проект в дългосрочен план възможността  е тези уреди да бъдат предоставени на  медици, специалисти и професионалисти, и органи  за лиценз  и масов продукт от тяхна страна. Всяка информация твърдяща, че ПРЕДЛАГАНИТЕ НА ТОЗИ САЙТ УРЕДИ СА ЛЕЧЕБНИ, ЕФЕКТИВНИ, ЛЕКУВАТ и са решение на каквито и да е здравословни проблеми НЕ Е МОЕ ТВЪРДЕНИЕ А САМО ИЗРАЗЕНО ЛИЧНО МНЕНИЕ и наблюдение на потребителите, като гражданин имащ право да изразява свободно мнение и мисли, и не нападащ никого. Информацията в този сайт е основана не на мнението на професионални лекари и специалисти а първо на информация в медиите  (интернет) и второ – обратна връзка от хората ползващи тези уреди, което означава, че тя не претендира и не гарантира  100% -за достоверност. По отношение на електронния Запер твърдението, че той може да лекува убивайки паразитите и болестните причинители НЕ Е МОЕ а е на д-р Хулда Хларк чиято кника "Лечение на всички болести" го описва подробно, и легално се продава в страната ни И НЕ Е СЧИТАНА ЗА ПРОТИВОЗАКОННА ПОРАДИ ИНФОРМАЦИЯТА В НЕЯ!

  Със прочитането на това съобщение вие сте запознати с вероятността да не получите резултатите, които очаквате ползвайки тези уреди, независимо от твърденията и обратната връзка за добри и отлични постигнати резултати. Вие имате право да върнете уредите в рамките на 14 дни а сумата-стойността им да ви бъде възстановена. (От собственика на сайта – Сашо Николов)

ВАЖНО!!!!!!ВАЖНО!!!!!!!!!!!ВАЖНО!!!!!!!!!ВАЖНО!!!!!!!!ВАЖНО!!!!!!!!!ВАЖНО!!!!!!!!!!
ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ НА ТОЗИ САЙТ Е ЛИЧНО ИЗРАЗЕНО МНЕНИЕ И МНЕНИЕ НА ДРУГИ АВТОРИ.
ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ НА ТОЗИ САЙТ Е ЗАЩИТЕНА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗАКОНА В НЕЯ ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО! В СЛУЧАЯ ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ :)

ЦИТИРАМ:

Според Конституцията на Република България:

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.


Този текст накратко означава, че можете да имате каквото пожелаете мнение за света около вас, както и че имате право да споделяте своето мнение със света.

Чл. 39. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Това означава, че горното право не е основание да извършвате насилие спрямо личността, свободите и правата на останалите граждани. От тук нататък този въпрос е доразвит в наказателникят кодекс (Раздел VII).

Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.

Чл. 40. (2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си.

Накратко в тези два параграфа се казва, че изпълнителната власт няма право да се намесва в медиите, освен по съдебен ред.

Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.

Това означава, че имате право да питате. Само толкова.

Чл. 41. (2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.