Varta akut

Luottamuksesi arvoinen VARTA®

Minne tiesi viekin, VARTA®-akut huolehtivat virrantarpeistasi koko matkan ajan. Ajoitpa sitten ensimmäisellä autollasi, omalla Start-Stop-ajoneuvollasi tai runsaasti varustetulla ja energiaa kuluttavalla ajoneuvolla, VARTA® Black, Blue ja Silver Dynamic Trio akuissa riittää kapasiteettia.

Tuotteemme ovat juuri tälläkin hetkellä käytössä miljoonissa autoissa, moottoriveneissä, moottoripyörissä ja matkailuautoissa. Jokainen VARTA®-akku on suunniteltu asiantuntevasti ja tarkasti. Kaikissa VARTA®-akuissa on pitkä käyttöikä, vähän korroosiota ja alhaiset omistuskulut. Kun valitset VARTA®-akun, saat luotettavan, tarkan tekniikan ja alan parhaan valmistuslaadun.

Järkeviä innovaatioita – VARTA®-akut ovat polttoainetta säästävien innovaatioiden, kuten Start-Stop-järjestelmien, liikkeelle paneva voima. Akkujen valmistuksessa syntyy 20 % vähemmän päästöjä, ne käynnistävät autosi moottorin kerta toisensa jälkeen ja auttavat sinua säästämään tehokkaasti polttoainetta.

Vaikuttava historia – VARTA®-tuotemerkillä on yli 125 vuoden historia. Johtavat ajoneuvovalmistajat valitsevat ensiasennukseen VARTA®-akut, joihin autoilijat ympäri maailmaa luottavat.

Maailman markkinajohtajan tuotemerkki

VARTA® on yksi Johnson Controls Power Solutionsin tuotemerkeistä. Johnson Controls Power Solutions on maailman johtava perinteisiin ajoneuvoihin sekä Start-Stop-, hybridi- ja sähköajoneuvoihin asennettavien lyijy-happoakkujen ja modernien akkujen valmistaja. Se on myös ensimmäinen yritys, joka valmistaa litium-ioniakkuja hybridiajoneuvojen sarjatuotantoon. Nykyään miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa luottavat innovatiivisiin tuotteisiimme.