Akunvaihto Helsinki

Asennamme laadukkaita Varta akkuja!

Olemme auki arkisin 09.00-17.00 LA 08.00 - 14.00

Akunvaihto merkistä riippumatta!

Auton akun elinikä on muutama vuosi. Varsinkin uudemmissa autoissa on paljon sähköä kuluttavia laitteita, esimerkiksi polttoainekäyttöinen lisälämmitin, joten akun käyttöikä ei ole erityisen pitkä. Akun vaihtotarpeen huomaa siitä, että auto ei enää käynnisty helposti ja vaivatta; käynnistysmoottori pyörittää moottoria hitaasti tai jopa nikertyy kesken käynnistyksen. Jossain automalleissa ajotietokone voi huomauttaa heikentyneestä akusta. Viimeistään silloin, kun auto ei enää käynnisty pakkasaamuna, on syytä vaihtaa akku. Auton akun vaihto on helppo ja nopea työ, mutta uudemmissa automalleissa voidaan vaatia ohjelmointi diagnostiikkalaitteistolla tai jännitteen ylläpito työn ajan. 

Saamasi hyödyt akun vaihdosta

  • Kun autosi akku on kunnossa, voit olla varma siitä että ajoneuvosi käynnistyy myös talvipakkasilla ja virta riittää tarvittaessa ajoneuvon kaikille sähkölaitteille, kuten esimerkiksi webastolle, valoille, puhaltimelle, pyyhkijöille ja istuinlämmittimille.
  • Saat apua paitsi ajoneuvosi käynnistämiseen liittyviin ongelmiin myös ongelmien estämiseen, meillä on tarvittavat laitteet akkujen tarkastukseen ja tarvittaessa vaihdamme akun uuteen. Valikoimissamme on Vartan akkuja, korkealaatuisen akun ansiosta autosi käynnistyy myös talvella.
  • Akut ovat ongelmajätettä. Huolehdimme akun ympäristöystävällisestä kierrätyksestä puolestasi, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa ja säästät ympäristöä.

Palveluumme sisältyy

  • Akun mittaus
  • Akun vaihto
  • Vanhan akun hävittäminen
Ilmainen Akkutesti

Koulutetut asentajamme tarkastavat autosi akun kunnon ja vaihtavat sen tarvittaessa uuteen


Varta akkuhakuhttps://sites.google.com/site/akunvaihtohelsinkifi/home/akunvaihto%20helsinki%202.jpg?attredirects=0