home

Sprankelend voorjaarsconcert Kamerkoor Cantabile

Springlevend!

Alphens Kamerkoor Cantabile geeft op zondag 17 april a.s. om 15.00 uur in de sfeervolle Oudshoornse Kerk in Alphen aan den Rijn een voorjaarsconcert met als titel Springlevend! Prachtige werken, geïnspireerd door de lente, staan op het programma. Klassieke componisten als Mendelssohn en Fauré, maar ook muziek van John Lennon en Billy Joel. Veelal a capella, maar ook met begeleiding van de jonge, zeer talentvolle Alphense pianist en organist Pieter van Os. De leiding is zoals altijd in handen van Simon Stelling. 

Het kerstconcert afgelopen december in de Bonifatiuskerk in Alphen aan den Rijn was een groot succes. Meer dan 250 bezoekers hebben genoten van de bekende kerstliederen maar vooral ook van het nieuwe, bijzondere en vaak uiterst gevoelig gezongen repertoire van Kamerkoor Cantabile, dat zichzelf steeds weer uitdaagt tot grotere hoogten te stijgen. Om het publiek niet te lang te laten wachten, is besloten dit jaar ook een voorjaarsconcert te geven. De titel Springlevend! is niet alleen terug te voeren op het repertoire, maar ook op de groei én de verjongingskuur die het koor de afgelopen periode heeft doorgemaakt. Kortom, ook bij Cantabile is een nieuwe lente aangebroken!

Kaarten à  €10,- zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn (Centrum en Herenhof) en bij Tuijn Optiek te Nieuwkoop.

Datum: Zondag 17 april 2016
Aanvang: 15:00 uur
Plaats: Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90, 2401 LC, Alphen aan den Rijn
Kaarten: € 10,--        
Vacatures!

Er is in alle stemgroepen nog een vacature, dus we zijn op zoek naar een nieuwe sopraan, alt, tenor en bas! Heb je zin om mee te komen zingen, neem dan contact op met secretariaatcantabile@gmail.com of met s.stelling@ziggo.nl en maak vrijblijvend twee repetities mee. Daarna kun je een stemtest doen om te kijken of je binnen het koor zou passen.
Gevraagd worden: een goede zangstem, zin om op gevorderd niveau samen muziek te maken, thuis muziek kunnen instuderen (eventueel met hulp van MIDI-files), inzet om je partijen zo snel mogelijk te kennen en trouw bijwonen van de repetities.
We repeteren op de woensdagavonden van 20:00 uur tot 21:45 uur. Graag tot ziens!


Comments